Postovala: Ona portal
28
May
2012

Prioritet za imunitet

Neka zdravlje bude vaš prioritet

Porodična tradicija spravljanja prirodnih preparata datira još iz 50tih godina prošlog veka kad je Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik, počeo da se bavi pčelarstvom. Danas je on eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni presednik Pčelarskog društva mačvanskog okruga. O kvalitetu pčelinjih proizvoda iz njegovih košnica govore mnogobrojne medalje i priznanja koja je dobio. Tradiciju nastavlja njegova ćerka Višnja Paunić Nikolić. Kada je njen muž, Đorđe Nikolić oboleo od astme, ovaj Beograđanin, bežeći od zvanične medicine, zajedno sa svojom suprugom, pronalazi rešenje u prirodi.

Kombinacijom meda i prirodnog kalcijuma, pomože sebi i svom sinu, Stanku, koji je oboleo od težeg oblika bronhitisa. Respiratorne tegobe više nisu bile problem. Porodica je pomagala svima koji su vodili borbu sa astmom, brohinitisom, sinusitisom, alergijskim ranitisom ili pušačkim kašljem. Posle nekoliko godina, tačnije 2007. godine, u Beogradu, Stanko osniva firmu, Cortex Labs d.o.o. Proizvodnja i distribucija prirodnih preparata postaje osnovna delatnost ove domaće kompanije.

Pored čudotvorne kombinacije meda i organskog kalcijuma, danas Primed 2, nastaje još dvanaest prirodnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda (med, polen, mleč, propolis) i lekovitog bilja. U ovoj sinergiji se rađa rešenje za brojne zdravstvene probleme – respiratorne, kardiovaskularne, nervne, probleme sa anemijom, osteoporozom, probleme urinarnog i degistativnog trakta. Danas, Primed preparate možete kupiti u istoimenoj biljnoj apoteci – Primed u Beogradu, na Voždovcu kao i u svim bolje snadbevenim apotekama i bio šopovima u Srbiji. Proizvod održava imunitet na optimalnom nivou, savetuje se da se uzima jedna kašičica dnevno.

Najviše se prodaje Primed 2 diši lako i njega su u okviru ovog familijarnog biznisa prvog i počeli da prave. Radi se o prirodnom dodatku ishrani na bazi pčelinjih proizvoda i prirodnog kalcijuma. Njegovo antiseptičko, antivirusno i antiiflamatorno dejstvo omogućavaju širenje vazdušnih kanala, njegovo pročišćavanje i olakšano iskašljavanje. Preporučuje se kod astme, bronhitisa, sinusitisa, respiratornih infekcija i pušačkog kašlja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Joga za bolje zdravlje

Joga za bolje zdravlje

Kada u svoj život unesete nešto tako pozitivno i korisno kao sto je joga, nesumnjivi rezultati te odluke, ...
Nega lepote širom planete: 6. Polinezija, tamanu ulje

Nega lepote širom planete: 6. Polinezija, tamanu ulje

Prethodni deo ovog serijala pogledajte ...
Čudesno bebi ulje

Čudesno bebi ulje

Bebi ulje je odlična stvar za omekšavanje kože. Jeste li znali kako vam ovo ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Roleri

Bicikl