Postovala: Ona portal
28
May
2012

Prioritet za imunitet

Neka zdravlje bude vaš prioritet

Porodična tradicija spravljanja prirodnih preparata datira još iz 50tih godina prošlog veka kad je Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik, počeo da se bavi pčelarstvom. Danas je on eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni presednik Pčelarskog društva mačvanskog okruga. O kvalitetu pčelinjih proizvoda iz njegovih košnica govore mnogobrojne medalje i priznanja koja je dobio. Tradiciju nastavlja njegova ćerka Višnja Paunić Nikolić. Kada je njen muž, Đorđe Nikolić oboleo od astme, ovaj Beograđanin, bežeći od zvanične medicine, zajedno sa svojom suprugom, pronalazi rešenje u prirodi.

Kombinacijom meda i prirodnog kalcijuma, pomože sebi i svom sinu, Stanku, koji je oboleo od težeg oblika bronhitisa. Respiratorne tegobe više nisu bile problem. Porodica je pomagala svima koji su vodili borbu sa astmom, brohinitisom, sinusitisom, alergijskim ranitisom ili pušačkim kašljem. Posle nekoliko godina, tačnije 2007. godine, u Beogradu, Stanko osniva firmu, Cortex Labs d.o.o. Proizvodnja i distribucija prirodnih preparata postaje osnovna delatnost ove domaće kompanije.

Pored čudotvorne kombinacije meda i organskog kalcijuma, danas Primed 2, nastaje još dvanaest prirodnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda (med, polen, mleč, propolis) i lekovitog bilja. U ovoj sinergiji se rađa rešenje za brojne zdravstvene probleme – respiratorne, kardiovaskularne, nervne, probleme sa anemijom, osteoporozom, probleme urinarnog i degistativnog trakta. Danas, Primed preparate možete kupiti u istoimenoj biljnoj apoteci – Primed u Beogradu, na Voždovcu kao i u svim bolje snadbevenim apotekama i bio šopovima u Srbiji. Proizvod održava imunitet na optimalnom nivou, savetuje se da se uzima jedna kašičica dnevno.

Najviše se prodaje Primed 2 diši lako i njega su u okviru ovog familijarnog biznisa prvog i počeli da prave. Radi se o prirodnom dodatku ishrani na bazi pčelinjih proizvoda i prirodnog kalcijuma. Njegovo antiseptičko, antivirusno i antiiflamatorno dejstvo omogućavaju širenje vazdušnih kanala, njegovo pročišćavanje i olakšano iskašljavanje. Preporučuje se kod astme, bronhitisa, sinusitisa, respiratornih infekcija i pušačkog kašlja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Svevremenski saveti za lepotu

Svevremenski saveti za lepotu

Priznaćete, nikad vam nije dosta saveta kako da budete lepše! Koliko god da znate o ...
Nega lepote širom planete: 4. Češka, šampon od koprive

Nega lepote širom planete: 4. Češka, šampon od koprive

Prethodni deo ovog serijala pogledajte ...
Lepota iz frižidera: Namirnice za bolji izgled

Lepota iz frižidera: Namirnice za bolji izgled

Saveti za lepotu iz kućne radinosti uvek su zabavni, a mi smo se odlučili da vam otkrijemo nekoliko ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Bicikl

Roleri