Postovala: Ona portal
04
Jun
2013

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Pregledano: 24718 puta

Fenomenalna metoda iscrtavanja obrva koja pruža sasvim prirodan, očaravajuć izgled!

Trajna šminka obrva koja podrazumeva dve tamne i popunjene linije na mestu obrva polako odlazi u zaborav. Korak napred u rešavanju ovog problema napravljen je relativno skoro, pre nepune tri godine, pronalaskom tehnike i tehnologije za iscrtavanje tankih dlačica koje se ne razlivaju u koži lica, popularne kao japanska metoda iscrtavanja obrva.

Japanska metoda iscrtavanja obrva čiji je autor Branko Babić napravila je pravu revoluciju. Rezultat je potpuno prirodni izgled dlačicia koje se crtaju u prirodnom smeru rasta dlačica. Posle japanske metode, usavršavanje nije izostalo pa je tako iz japanske tehnike iscrtavanja obrva iznikla MDC metoda pa zatim i 3D hiper realizam eyebrows tehnika.

   Japanska metoda iscrtavanja obrva

MDC tehnikom otvorena je mogućnost za 50% tanje i gušće dlačice u odnosu na japansku metodu, a sa 3d tehnikom sada je moguće dobiti hiper realističnu dlačicu koja čak simulira i odsjaj prirodne dlačice. Tajna je u povlačenju dve ekstremno tanke i paralelne dlačice na razmaku od desetog dela milimetra. Rezultat ove metode je taj što vam autor ove metode garantuje da vas za obrve niko neće pitati kada ste ih crtali.

   Japanska metoda iscrtavanja obrva

U iscrtavanju oblika se takodje otišlo korak dalje i oblik se formira prema licu i karakteru. Trendovi koji diktiraju visinu ili debljinu obrva ne dolaze u obzir jer se trendovi menjaju mnogo brže nego što traju obrve iscrtane navedenim metodama. O trajnosti boje skoro da nema smisla govoriti jer je to potpuno individualno. Pigment koji se aplikuje u epiderm se vezuje za ćelije tog sloja kože i traje upravo toliko koliko i same ćelije. Kod problematične kože one se obnavljaju mnogo brže a tu su i spoljašni uticaji kao što su sunce, razni abrazivni tretmani lica, kreme sa aktivnim sastojcima itd... U proseku dovoljno je jednom na godinu dana samo osvežiti boju i na taj nacin im produžiti intezitet boje na novih godinu dana!

Najstručnije usluge i savršenu pomoć pronaći ćete u salonu Estetic Tatto! Za detaljnije i opširnije informacije posetite sajt Estetic Tatto, njihovu facebook stranicu ili ih kontaktirajte putem telefona na broj 065 8886363!

   japanska metoda iscrtavanja obrva

    japanska metoda iscrtavanja obrva

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
9
Ljuto
5
Tužno
3
Srećno
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Labello za usne poput pupoljka ruže – i tokom hladnih dana

Labello za usne poput pupoljka ruže – i tokom hladnih dana

San svake žene su savršeno negovane usne.Baš kao što ruže traže posebno održavanje kako bi ...
Lepota iz ružinih latica

Lepota iz ružinih latica

Kupka od ruža Napunite kadu toplom vodom, dodajte 1 šolju latica ...
Prirodno izbeljivanje zuba

Prirodno izbeljivanje zuba

Svi želimo besprekorno čist i blistavo beo osmeh. Profesionalna izbeljivanja ...
CANON
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Roleri

Bicikl