Postovala: Ona portal
25
Nov
2010

Načini da učinite usne mekšim i lepšim

Pregledano: 4850 puta

Zamislite ovo, u poslednjih nekoliko meseci ste u potrazi za čovekom iz snova. Čini se nemoguće naći dobrog, savršenog muškarca u gužvi, ali jednog dana, sreća je na vašoj strani čak i previše. Vi ste na zabavi i tu je jedan lep čovek, koji izgleda da je odgovor na Vašu potragu. On vam prilazi i počinje razgovor. Veza je bila odlična, ali postoji samo jedno pitanje. Izgleda da je ostao sputan Vašim usnama. Generalno, žena će pronaći da je ovo laskavo, ali svaki put kad je pogledao u Vaše usne, na njegovom licu vidite da se namršti. Pre nego što se veče završi, povukli ste se i otišli do ogledala da dobijete uvid o tome šta mu odvlači pažnju. Ogledalo pokazuje kožu koja je ispucala na usnama. Osećate se izdanom od skupog, brendiranog hidratantnog karmina koji ste kupili prethodnog dana. Niko ne želi da se nađe u ovoj situaciji. Veoma je važno za jednu ličnost da se fizički dobro neguje, a posebno lice i njegove delove. Kada govorimo, fokus je na usnama i zato je neophodno održavanje zdravog i dobrog izgleda usana. Štaviše, gipke, dobro nahranjene i meke usne daju prirodan i izuzetno atraktivan i senzualan izgled. Čitajte dalje da saznate načine da Vaše usne učinite mekšim.

 

Načini da dobijete meke usne

 

* Zdrave i nežne usne su dobijene održavanjem i povećanjem sadržaja vlage. Najbolji način da se obezbedi dobra hidratacija usana je da osiguramo visok unos vode dnevno (minimum 8 čaša ili 64 grama).* Izbegavajte nagon da ližete usne kada su suve, jer pljuvačka deluje samo kao privremeno rešenje hidratacije, ali na kraju izaziva više štete jer izaziva sušenje.


* Proizvodi, koji uključuju sastojke kao što su kakao puter ili vitamin E, su dobri izvori vlage.* Gel je veoma važan za dobijanje boljih rezultata, mrtve ćelije su uklonjene i koža je čista i spremna za hidrataciju.* Piling može da se prirodno uradi pomoću meke četkice za zube (različita od one koju koristite za zube) za nežno, ribanje vaših usana kružnim pokretima. Drugi metod je posle prvobitnog vlaženja usana, primena šećera ili soli i pomoću prsta lagano masirati usne u malim rotacijama. Reč upozorenja je da ne koristite soli ako imate posekotine i rane.* Postoji mnogo kozmetike, kao što su labelo ili kreme za usne koje su na raspolaganju da vam pomognu da dobijete meke usne. I ovde je važno da primenite ove proizvode, bilo korišćenjem prsta, tapkanjem ili blago u kružnim pokretima da dobijete dobar rezultat.* Margarin (puter) i med (samo čist med) su dobri proizvodi za usne. Uzmite malu količinu putera ili meda i nanesite ga nežno prstom u malim rotacijama. Ostavite ga na jedan ili dva minuta i obrišite sa mekim peškirom . Možete ponoviti ovo ako je potrebno.* Maslac daje usnama bujnu teksturu, dok med dodaje debljinu usana. Možete takođe da koristite kokosov sok, mleko, maslinovo ulje, ili ulje za bebe na sličan način za blistave i zdrave usne.

 

* U toku noći, pre spavanja nanesite dva sloja kreme. Nežno masirajte sloj u rotirajućim pokretima, a zatim primenite deblji sloj na vrhu. Drugi sloj će se apsorbovati u toku noći i pomoći će povećanju sadržaja vlage.* Važno je napomenuti da upotreba proizvoda starih više od godinu dana, jeftinih proizvoda ili deljenje proizvoda sa drugima, može preneti bakterije na usne i može biti štetno.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Prirodno izbeljivanje zuba

Prirodno izbeljivanje zuba

Svi želimo besprekorno čist i blistavo beo osmeh. Profesionalna izbeljivanja ...
Maski za lice nikad dosta!

Maski za lice nikad dosta!

Maska od kakaa – za hidrataciju kože Ova maska je idealna za ...
Mali trikovi za podlmađivanje

Mali trikovi za podlmađivanje

Pre nego što potrošite novac na kreme, poslušajte savete za podmlađivanje, bez obzira na to ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl