Postovala: Milica Zorić
15
Jun
2011

Šta boja noktiju govori o tebi?

Pregledano: 14374 puta

Šta boja noktiju govori o tebi?

Ovo leto će svakako obeležiti jarke boje kao i njihova raznovrsnost, a pored upadljivo obojenih komada garderobe i šminke, must have su i jednobojni „vrišteći“ nokti. Često lak biramo prema garderobi ili raspoloženju ali svako ima neki svoj „za sva vremena“ ili „prvi izbor“. Upravo boja laka koji ćete prošetati po plaži govori nešto o vama... saznajte i šta.

 

 

 

 

 


1.    Pink
Ukoliko je tvoj omiljeni lak upravo ovakva pink nijansa ti si svakako šik, u trendu i seksi. Ovo je upadljiva nijansa koja privlači pažnju što ti podsvesno i želiš a to znači da si sigurna u sebe i da ti ne predstavlja problem kada su sve oči uprte u tebe.

 

 

 

 

2.    Neon zelena
Žena koja ima hrabrosti da oboji svoje nokte u neon zelenu obožava žurke i noćni provod, vesela je komunikativna i energična. Njen moto je „Život je kratak “ i ona se trudi da ga maksimalno iskoristi. Najverovatnije radi u modnoj industriji i ceo njen autfit govori priču za sebe.

 

 

 

 

3.    „Kreč bela“
Ona koja izabere da svoje nokte oboji u takozvanu kreč belu koja je klasična je dosta jaka, sigurna i ne možete joj promeniti mišljenje. Bela simboliše čistoću pa ona podsvesno želi svetu da pokaže kako razmišlja – čisto, jasno i pravično.

 

 

 

 

 

4.    Svetlo roze
Romantične, elegantne i ženstvene. Žene koje biraju ovu nežnu nijansu su konzervativne, uvek obučene bez premca i profesionalci u svom poslu. Vole da uvek izgledaju lepo i negovano  i smatraju da im ova nijansa na noktima daje dodatnu dozu stila.

 

 

 

 

 

5.    Crvena
Godinama ovo je boja koju nose jake žene, ljubavnice,simboliše eleganciju, status i prvenstveno ljubav. Crveni lak ili obožavate ili nikada ne mažete. On je ljubav i prvenstveno je na njihovim noktima kao pokazatelj želje da privuku muškarce. Vole da se druže, flertuju i vole.

 

 

 

 

 

6.    Zlatna metalik
Ovu nijansu biraju žene koje se zaista razumeju u modu i koje čak i nemoguće odevne kombinacije umeju da pretvore u fenomenalan izbor za izlazak, šetnju ili posao. Bitno im je kako izgledaju i dosta polažu na to ali se trude da se to ne primeti, za njih su lepota i moda način života.

 

 

 

 

7.    Ljubičasta/Purpurna
Boja šljive je izbor moderne sofisticirane žene koja prvenstveno želi da ostavi utisak moćne biznismenke. Žene koja zna šta hoće i uspeće ili je već uspela to da ostvari. Kako na poslovnom tako i privatnom planu.  Takođe to je jedina boja koja je podjednako nosiva u svakoj varijanti.

 

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
5
Tužno
5
Srećno
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Snežni manikir

Snežni manikir

Portal SheFinds predstavio je neodoljiv "snežni manikir" koji brzo možete da napravite uz malo truda. ...
Domaći recepti za negu ruku

Domaći recepti za negu ruku

Naše ruke imaju jako malo lojnih žlezda, sa rezultatom da one imaju tendenciju da se osuše ...
Gelovi za nokte

Gelovi za nokte

Mnogi kozmetičari preporučuju razne gelove za nokte kao sredstvo za ojačavanje noktiju. Osim što ojačava ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl