13
Sep
2012

10 trikova da momentalno izgledate mršavije

Pregledano: 14262 puta

Korisni i jednostavni, a efektni stilski trikovi da dovedete svoju figuru u red istog trenutka!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Većina nas često vodi bitku sa par kilograma viška, i uglavnom ćemo ceo život biti osuđene na stalnu borbu da budemo fit, odlučujući se na dijete bar nekoliko puta godišnje. Kilograme uz odlučnost i brze dijete nije preterano teško skinuti, ali često nam nedostaje volja, te smo previše opuštene i nemamo potrebnu motivaciju. Da se razumemo, najvažnije je biti zadovoljna u svojoj koži, sa odličnom figurom ili bez nje, jer seksepil i zavodljivost prevashodno dolaze iznutra. Ipak, postoje dani kada poželimo da zablistamo i da budemo savršeni, kako sebi, tako i drugima, i kada nam je tih nekoliko kilograma gore veliki problem. Ako niste uspeli da ih skinete na vreme, za neki vama specijalan dan, ne očajavajte! Tu je nekoliko jednostavnih stilskih trikova koje će vas učiniti vitkijom i vizuelno mršavijom odmah:

1. Tamne boje: Svi znamo da je najbolji prijatelj viška kilograma upravo crna boja! Ona vizuelno stanjuje, i čini vas elegantnom i prefinjenom. Zato se ili uvucite u crno od glave do pete, ili vodite računa da na problematičnim delovima gde je višak izraženiji  obiluju tamne boje. Ako imate veću zadnjicu posegnite za tamnim pantalonama ili tamnim džinsom, bez dodataka u vidu šara ili velikih džepova. 

   crno od glave do pete

2. Zaboravite vrećastu, predimenzioniranu odeću: Većina žena greši kada misli da će im predimenzionirana odeća sakriti kilograme. Upravo suprotno, ona će učiniti da delujete kao lopta. Ni utegnuta i previše tesna odeća ne radi za vas. Strogo vodite računa o tome da garderoba koju nosite bude kao krojena za vas.

3. Oslonite se na blejzere, sakoe i jakne: Dobri i efektni gornji delovi koji se nose preko majica ili košulja su savršen izbor za sakrivanje stomaka i viška na struku. Blejzeri i sakoi su ovih sezona neverovatno u trendu, i nema kome ne stoje dobro. Bićete šik i delovaćete mršavije, istovremeno.

4. Hodajte ispravljenih leđa: Ispravljena leđa i isturena brada i grudi učiniće vas automastki 2-3 kilograma mršavije. Sa pogrbljenim i previše opuštenim stavom nikako nećete izgledati vitkije. 

5. Nosite visoke potpetice: Obavezno! Izdužuju figuru i čine da se osećate daleko zavodljviije. Najbolji trik je da potpetice leti budu u boji kože, jer će se stopiti sa vašim nogama i neverovatno ih izdužiti, dok zimi uz crne pantalone ili helanke birajte crne polučizmice.

   nude stikle

6. Nosite V izraz: Uopšte uzev otvoreniji dekolte skrenuće pažnju sa problematičnih zona. Posebno je dobar V izraz koji daje iluziju tananog gornjeg dela. Što više kože pokažete u prostoru između brade i grudi to će vaša figura delovati elegantnije i izbalansiranije.

7. Gornji i donji deo u istoj boji: Suknja ili pantalone u kombinaciji sa gornjim delom u istoj nijansi daće jednu vertikalnu liniju, koja će učintii da delujete tanje i više.

8. Podignite kosu: Zato što će podignuta kosa u prvi plan izbaciti vaše lice! Konjski rep ili lepa punđa i dobar make up baciće u senku problem sa viškom kilograma.

   konjski rep

9. Izaberite prave materijale: Materijali koje ne dodaju na volumenu i koji laskaju figuri, čineći je čak i tanjom jesu kašmir, fini pamuk, sve sa dozom spandeksa, žersej, svila, vuna... 

10. Budite sigurne u sebe: Samopouzdanje i ljubav prema svom telu je uvek najjači saveznik u dobrom izgledu! Unutrašnja snaga i harizma lako mogu da zasene spoljašnjost, te pre svega budite samouverene, bez kompleksa i 

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
6
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako pripremiti kožu za skijanje?

Kako pripremiti kožu za skijanje?

Pre odlaska na skijanje preporučuje se da kožu pripremite za hladnije zimske uslove. Koža je tada na udaru hladnoće, ...
11 koraka do lepše kože-drugi deo

11 koraka do lepše kože-drugi deo

6. Obratite pažnju na izlaganje suncu u zatvorenom Da, dobro ste pročitali: UV zraci (posebno ...
Elektroliza ili laserska depilacija?

Elektroliza ili laserska depilacija?

Korišćenjem ovog grafikona možete utvrditi da li ste dobar kandidat za lasersko uklanjanje dlačica ili ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl