Postovala: Ona portal
01
Oct
2013

Do mlađe i lepše kože za samo 60 sekundi!

Pregledano: 3253 puta

Kompletno SPA iskustvo za dva minuta dnevno

Rastrzane između svakodnevnih obaveza, posla i porodice žene često zanemare jednu od najvećih dragocenosti koje poseduju – kožu lica! Zagađenja iz vazduha, višak masnoće i ostatak šminke prvi su uzroci prevremenog starenja kože. Stoga dermatolozi poručuju da je svakodnevno i temeljno čišćenje neophodno kako bi koža bila zdrava i negovana.

Damama u Srbiji od skora je dostupan revolucionalrni aparat za negu kože SiriuSonic koji efikasno i dokazano otklanja sve nečistoće, podmlađuje kožu lica i ublažava prve znake starenja za samo 60 sekundi. Dodatna specifičnost SiriuSonic-a je što se koristi kod kuće, a prvi rezultati vidljivi su već posle mesec dana redovne upotrebe.

SiriuSonic poseduje četiri spa tretmana kojima se dva puta efikasnije uklanjaju zaostala nečistoća i prljavština, dok je skidanje šminke u odnosu na manuelno čišćenje unapređeno čak šest puta. Aparat osam puta efikasnije pilinguje kožu od manuelnog pilinga, poboljšavajući apsorpciju seruma i hidratantnih preparata za 50 odsto.

Minut za mlađu kožu

Glavna prednost SiriuSonic-a je u tome što sadrži četiri različita tretmana za svakodnevnu negu, nudeći kompletno SPA iskustvo u vašem domu. Svakoj dami na raspolaganju su setovi za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje, a SiriuSonic mogu koristiti čak i oni sa osetljivom kožom.

Za samo 60 sekundi, ujutru i uveče, SiriuSonic revitalizuje i jača kožu, čineći je svežijom, blistavijom i mlađom. Na taj način koža ostaje čista, hidrirana i zategnuta, a inovativni sonični sistem značajno umanjuje mašćenje kože, perutanje i crvenilo.

SiriuSonic komplet za negu i podmlađivanje kože lica sadrži uređaj sa postoljem, kao i pet promenljivih nastavaka za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje.

 

SiriuSonic čija je cena 8.450 dinara, u narednom periodu dostupan je po promotivnoj ceni od  5.900 dinara, putem online prodavnice na www.siriusonic.rs, a slanje proizvoda na adresu naručioca je besplatno.

Upotreba SiriuSonic uređaja:


Tagovi : SiriuSonic |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Simbolika tetovaža

Simbolika tetovaža

Ako ne znate kakvu biste tetovažu i na koji deo tela, internet je mesto gde možete naći inspiraciju. ...
Tajne Kleopatrine lepote

Tajne Kleopatrine lepote

Legendarna kraljica Kleopatra, velika zavodnica svog vremena, znala je kako negovati lice i telo. Žene su joj se ...
Depilacija hladnim voskom u 10 koraka

Depilacija hladnim voskom u 10 koraka

Depilaciju voskom možete obaviti u kozmetičkom salonu ili sami kod kuce. Mi ćemo vam predstaviti ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 6°c

Bicikl

Roleri