Postovala: Ona portal
01
Oct
2013

Do mlađe i lepše kože za samo 60 sekundi!

Pregledano: 3574 puta

Kompletno SPA iskustvo za dva minuta dnevno

Rastrzane između svakodnevnih obaveza, posla i porodice žene često zanemare jednu od najvećih dragocenosti koje poseduju – kožu lica! Zagađenja iz vazduha, višak masnoće i ostatak šminke prvi su uzroci prevremenog starenja kože. Stoga dermatolozi poručuju da je svakodnevno i temeljno čišćenje neophodno kako bi koža bila zdrava i negovana.

Damama u Srbiji od skora je dostupan revolucionalrni aparat za negu kože SiriuSonic koji efikasno i dokazano otklanja sve nečistoće, podmlađuje kožu lica i ublažava prve znake starenja za samo 60 sekundi. Dodatna specifičnost SiriuSonic-a je što se koristi kod kuće, a prvi rezultati vidljivi su već posle mesec dana redovne upotrebe.

SiriuSonic poseduje četiri spa tretmana kojima se dva puta efikasnije uklanjaju zaostala nečistoća i prljavština, dok je skidanje šminke u odnosu na manuelno čišćenje unapređeno čak šest puta. Aparat osam puta efikasnije pilinguje kožu od manuelnog pilinga, poboljšavajući apsorpciju seruma i hidratantnih preparata za 50 odsto.

Minut za mlađu kožu

Glavna prednost SiriuSonic-a je u tome što sadrži četiri različita tretmana za svakodnevnu negu, nudeći kompletno SPA iskustvo u vašem domu. Svakoj dami na raspolaganju su setovi za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje, a SiriuSonic mogu koristiti čak i oni sa osetljivom kožom.

Za samo 60 sekundi, ujutru i uveče, SiriuSonic revitalizuje i jača kožu, čineći je svežijom, blistavijom i mlađom. Na taj način koža ostaje čista, hidrirana i zategnuta, a inovativni sonični sistem značajno umanjuje mašćenje kože, perutanje i crvenilo.

SiriuSonic komplet za negu i podmlađivanje kože lica sadrži uređaj sa postoljem, kao i pet promenljivih nastavaka za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje.

 

SiriuSonic čija je cena 8.450 dinara, u narednom periodu dostupan je po promotivnoj ceni od  5.900 dinara, putem online prodavnice na www.siriusonic.rs, a slanje proizvoda na adresu naručioca je besplatno.

Upotreba SiriuSonic uređaja:


Tagovi : SiriuSonic |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I macho muškarci mogu imati osetljivu kožu

I macho muškarci mogu imati osetljivu kožu

Iako je koža muškaraca otpornija od nežne ženske kože, ipak ni ona nije pošteđena iritacija i upala. ...
Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom

Šećerna pasta je sredstvo za depilaciju koje se sastoji od šećera, ...
Kako da bronzani ten sa letovanja potraje?

Kako da bronzani ten sa letovanja potraje?

Sezona oskudne odeće i uživanja u vrelom letnjem suncu je iza nas, ali osećaj leta još će se neko vreme ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 10°c

Bicikl

Roleri