Postovala: Ona portal
08
Apr
2013

Glumica Jelena Gavrilović uživala u spa centru Falkensteiner Hotela Belgrade

Pregledano: 8540 puta

Između tumačenja uloge Žanete u hit komediji Boing-Boing u Zvezdara teatru i priprema za novi igrani film, glumica Jelena Gavrilović odlučila je da se opusti i jedan od prvih slobodnih dana provede u spa centru novootvorenog Falkensteiner Hotela Belgrade

Zbog brzog poslovnog tempa i obaveza u pozorištu, produkciji i filmu slobodno vreme posvetila je sebi i svom telu uz relaksaciju u Falkensteiner sauni. jelena gavrilovic u sauni

-S obzirom na to da se bavim glumom i produkcijom i da sam u isto vreme posvećena studijama, svaki slobodni trenutak koristim da se odmorim i posvetim sebi. Često odlazim u saunu i uvek mi prija, jer se posle boravka u njoj osećam odmorno, opušteno i smireno. Smatram da svako od nas treba da se posveti svom telu i zdravlju, a sauna je jedan od odličnih načina da to postignemo - rekla je mlada glumica. 

Prema rečima predstavnika hotela "Falkensteiner", sauna je odlična za jačanje organizma i sprečavanje prehlade.

- Promena temperature stimuliše boji rad krvnih sudova, a time i poboljšava cirkulaciju. Osim toga, izmena vrućeg i hladnog vazduha deluje pozitivno na psihu i podstiče dobro raspoloženje. Posle napornog i stresnog dana, sauna je idealno mesto za opuštanje mišića i detoksikaciju celog organizma i zato "Hotel Belgrade" svim poslovnim gostima nudi kompletan paket za relaksaciju tela i uma - poručili su iz hotela "Falkensteiner".

Kako za opuštanje i zdravlje, sauna je isto tako povoljna i za očuvanje lepote. Da bi se postigli najbolji efekti, posle izlaska iz saune preporučuje se boravak pod hladnim tušem ili u hladnom bazenu kako bi se telo oslobodilo od toksina.

Finska sauna "Falkensteiner Hotela Belgrade" smeštena je na devetom spratu u okviru City Spa centra. Osim nje svim gostima na raspolaganju je i parno kupatilo, dve sobe za masažu, kao i moderno opremljena teretana, sa koje se pruža jedinstven pogled na prestonicu.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

11 koraka do lepše kože–prvi deo

11 koraka do lepše kože–prvi deo

1. Vodite računa kakvu vodu koristite Shodno tome prilagodite svojoj koži ...
Sportska masaža

Sportska masaža

Sportska masaža je postala sastavni deo novog režima sportske medicine. Sve veći ...
Nova NIVEA Repair&Care – za suvu kožu

Nova NIVEA Repair&Care – za suvu kožu

Zamislite da ne morate da brinete o suvoj i ljuspičavoj koži za vreme zime. Suva koža je ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Bicikl

Roleri