29
Apr
2014

Kavitacija rešava problem masnih naslaga

Kavitacija je jedna od najnovijih i najefikasnijih metoda za skidanje kilograma. Putem ultrazvučne kavitacije se sa velikim uspehom uklanjaju masne naslage sa stomaka, zadnjice, bedara, bokova, unutrašnje strane kolena, nadlaktice i drugih kritičnih zona

Kavitacija ima velikog uspeha i u tretiranju takozvanog ’’pivskog’’ stomaka kod muškaraca. Već posle nekoliko tretmana primetno je smanjenje u obimu.


Šta je uopšte kavitacija?

Kavitacija je ultrazvučna metoda uklanjanja celulita i parcijalnih masnih ćelija. Reč je o potpuno neinvazivnoj i bezbolnoj metodi kojom se postižu odlični rezultati.  Kavitacija veoma brzo i efikasno preoblikuje telo. Kada se razbiju masne naslage potkožnog tkiva putem ultrazvučnih talasa u tretiranom delu tela dolazi do vidljivog smanjenja obima. Pri kavitaciji se koristi ultrazvuk niskih frekvencija, koje ljudsko uho čuje kao zujanje koje se prostire duž celog tela. Ovom metodom se ne može rešiti preterana gojaznost, ali se mogu ukloniti masne naslage koje su se lokalizovale na određenim mestima i koje se inače vrlo teško skidaju drugim metodama.

 

Tretman ultrazvučnom kavitacijom

Trajanje samog tretmana kavitacije je do pedeset minuta. Između dva tretmana je potrebno napraviti pauzu od nedelju dana, kako bi organizam imao dovoljno vremena da se reši svih produkata koji su nastali kada su se masne ćelije razorile. Neophodno je da se u organizmu izvrši kompletna prerada masnih kiselina koje su se oslobodile prilikom kavitacije. Kavitacija u velikoj meri opterećuje organizam na taj način, i zbog toga se praktikuje maksimalno šest tretmana u toku jednog ciklusa. Između ciklusa je potrebno napraviti jednomesečnu pauzu. Kod nekih slučajeva gde su masne naslage manjeg obima dovoljna su i dva tretmana ultrazvučne kavitacije, dok je u jako teškim slučajevima sa mnogo masnih naslaga potrebno i nekoliko ciklusa da bi se dobili zadovoljavajuči rezultati.

 

Efikasnost kavitacije u kombinaciji sa drugim metodama uklanjanja masnih naslaga

Kombinovanje ultrazvučne kavitacije i drugih tretmana kojima se uklanjaju masne naslage i celulit, daje odlične rezultate. Kombinacija kavitacije i vakuuma je vrlo efikasna. Putem vakuuma dolazi do stvaranja kožnog nabora i boljeg lokalizovanja masnih ćelija. U ovakvoj kombinaciji kavitacijom se deluje samo na kožni nabor formiran vakuumom. Još efikasnije rešenje je kombinovanje ove dve metode sa limfnom drenažom.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Brijanje ne utiče na rast dlake?

Brijanje ne utiče na rast dlake?

Brijanje ne čini da kosa raste brže, da je jača i da je vlas deblja. Zvanično su dokazali ...
Da li je laserska depilacija bezbedna?

Da li je laserska depilacija bezbedna?

Laserska metoda uklanjanja dlačica je prilično sigurna ako se radi sa odgovarajućim ...
Upoznajte celulit: Ovo su stvari koje treba da znate o ženskom neprijatelju br.1

Upoznajte celulit: Ovo su stvari koje treba da znate o ženskom neprijatelju br.1

To znači da se put do glatkih nogu ne krije u restriktivnim dijetama već u pametnoj kombinaciji ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 18°c

Roleri

Bicikl