Postovala: Ona portal
26
Nov
2010

Najdelotvorniji sastojci za redukciju celulita

Pregledano: 5080 puta

Mnogi vode hroničnu bitku sa celulitom. Promene u metabolizmu, kao i hormonske fluktuacije doprinose pojavi celulita u predelu kukova, butina i zadnjice. Proizvođači anticelulit preparata nastoje da budu u toku sa najnovijim proizvodima koji redukuju celulit. Međutim, neki sastojci su izdržali test vremena, pa ih možete koristite za njihove superiorne sposobnosti da smanjite celulit.


Alge

Alge kao što su morske trave, alge iz botaničkih morskih ili slatkovodnih izvora, imaju blagotvoran uticaj na smanjenje celulita. Uključite alge u deo vašeg savkodnevnog tretmana za uklanjanje celulita i poboljšanje ukupnog kvaliteta kože. Alge se mogu naći u slanoj vodi i neslanoj vodi i sadrže hlorofil, minerale i (morske alge) kolagen. Konkretno, za zelene alge se zna da poboljšavaju proizvodnju kolagena, osnovnu suštinu naše kože i vezivnog tkiva. Pored toga, alge mogu da spreče invaziju na slobodne radikale na površnskim i u dubljim slojevima kože.

 

Zeleni čaj

Opšte je poznato da zeleni čaj sadrži snažne antioksidanse i anti-inflamatorne supstance koje se bore protiv slobodnih radikala u organizmu i neutrališu hemikalije koje se koriste u proizvodima za negu kože. Međutim, zeleni čaj takođe sadrži supstancu koja se zove teobromin, koji je direktno odgovoran za sposobnost zelenog čaja da smanji celulit na telu. Kao alkaloid, teobromin utiče na oslobađanje uskladištene masti iz tela, na vrlo sličan način na koji utiče kofein na telo. Budući da zeleni čaj sadrži kofein, proces oslobađanja uskladištene masti je udvostručen, što zeleni čaj čini odličnim sredstvom za borbu protiv celulita.

 

Gotu Kola

Gotu kola je poreklom iz tropskih i suptropskih lokacija širom sveta, kao što su Indija i Južna Afrika, i korišćena je vekovima kao moćno sredstvo za kondicioniranje kože. Pored toga, Gotu kola se koristi za post-operativne tretmane, uključujući i lečenje vezivnog tkiva i sprečavanje nastanka ožiljaka. Nedavno, ova biljka je korišćena da uspori proces starenja. U lečenju celulita, Gotu kola utiče na poboljšanje stanja vaše kože, kao i povećanje elastičnosti ukupnog vlakna kolagena. Ne samo da će vaša koža biti mekša i lepša, nego će „pomorandžina kora" na vašim bedrima, nogama i zadnjici početi da nestaje, tako što će se popunjavati makromolekuli kože i doći će do povećanja cirkulacije.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NEKA ORIJENTALNA BAJKA POČNE…

NEKA ORIJENTALNA BAJKA POČNE…

Hamam je kao što je poznato turski naziv za kupatilo. Još od Viktorijanske ere Turci su uživali u obredu ...
11 koraka do lepše kože–prvi deo

11 koraka do lepše kože–prvi deo

1. Vodite računa kakvu vodu koristite Shodno tome prilagodite svojoj koži ...
Kako da održite bakarni ten i nakon sunčanja?

Kako da održite bakarni ten i nakon sunčanja?

Tokom boravka na plaži naša koža pod dejstvom sunca postaje tamnija, ali nažalost, preplanula boja nije dugog ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl