11
May
2014

Prirodnim putem do većih i čvršćih grudi

Pregledano: 1599 puta

Da li ste zadovoljni izgledom svojih grudi? Gotovo da nema žene koja ne želi nešto veće i čvršće grudi.

Sada je to zahvaljujući BRAVA sistemu moguće i postići na potpuno prirodan način bez hiruških intervencija i ugradnje silikonskih implanta. BRAVA sistem se već dugo primenjuje u razvijenijim zemljama Sveta, a od skoro je dostupan i kod nas.

 

Kako dolazi do povećanja grudi BRAVA sistemom?

BRAVA tretman je potpuno prirodan način povećanja grudi. Prilikom ovog tretmana koristi se BRAVA grudnjak koji sadrži dve silikonske korpe i uređaj koji kontroliše pritisak u korpama. Pod dejstvom pritiska u tkivu dojke dolazi do deljanja ćelija, pa samim tim i do rasta grudi. Ćelije se umnožavaju na potpuno prirodan način. Grudi postaju veće i punije. Brava sistem se primenjuje i kod delimično deformisanih grudi, pretvarajući ih u lepe pravilno građene grudi.

 

Liposukcija i BRAVA sistem

BRAVA sistem se primenjuje i u kombinaciji sa transplatacijom masti dobijene procesom liposukcije. Na taj način se delimično skraćuje vreme nošenja BRAVA grudnjaka i brže se dobijaju željeni rezultati. Naime, najpe nošenjem BRAVA grudnjaka dolazi do istezanja i širenja tkiva pod dejstvom pritiska, a potom se u matriks koji je stvoren na taj način ubrizgavaju čestice masti dobijene liposukcijom iz onih mesta na telu gde se one najviše nakupljaju. Kombinacija ovih metoda se veoma uspešno primenjuje i u rekonstrukciji dojki otklonjenih usled prisustva karcinoma. Estetska medicina ne podrazumeva samo hirurgiju.

 

Efikasnost BRAVA tretmana

BRAVA sistem daje rezultate posle dva, do tri meseca nošenja BRAVA grudnjaka. Povećanje grudi postignuto na ovaj način se kreće od pola do dva broja. Veličina i brzina postizanja rezultata zavise od individualnih karakteristika osobe, bioloških karakteristika, kao i istrajnosti nošenja BRAVA grudnjaka. Kombinacijom BRAVA sistema i transplatacije masti se pored povećanja grudi postiže i smanjenje masnih naslaga na onim mestima sa kojih se one najteže skidaju. To je jedan od razloga zbog kojih se pripadnice lepšeg pola sve češće opredeljuju da uvećaju grudi kombinacijom ovih metoda. Nije zanemarljiv ni psihološki efekat koji se postiže povećanjem grudi. Osobe koje se odluče na taj korak postaju zadovoljne sopstvenim izgledom, pa samim tim postaju sigurnije u sebe, raste im samopouzdanje, a popravlja im se i kvalitet života.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Da li je laserska depilacija bezbedna?

Da li je laserska depilacija bezbedna?

Laserska metoda uklanjanja dlačica je prilično sigurna ako se radi sa odgovarajućim ...
Suva koža ima svoj uzrok

Suva koža ima svoj uzrok

Suva koža je vrlo česta pojava. Razloži zbog kojih dolazi do ovoga su mnogobrojni. Takođe, borbe ...
Nega kože uz pomoć vitamina

Nega kože uz pomoć vitamina

Koža je najveći organ tela. Ona nas pokriva od glave do pete. Koža je otporna na vodu. Zato se ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Roleri

Bicikl