13
Jun
2011

Jesi li zavisna od šminke?

Pregledano: 5186 puta

Šminka nam služi za ulepšavanje, ali da li nekad preterujemo, pa ne idemo nigde bez nje?

Šminka nam toliko koristi i čini da se osećamo lepše, da neretko preterujemo, pa bez nje kao da ne možemo nigde. Hajde priznaj, jesi li postala zavisna od šminkanja?

 

 

Jesi, ako:

1. Imaš u rezervi još dve potpuno nove i neotvorene bočice pudera, za ne daj Bože. Za crne dane si spremila rezervne korektore, i to jedan tečni za podočnjake, i u stiku za druge nepravilnosti.zavisna od sminke 3

 


2. Kada krećeš da kupiš hleb ujutru, iako si jedva oči otvorila, već si uspela da nabaciš samo «malo» pudera, tečnog i u prahu, razume se. I samo malo maskare. Pa dobro, i malo rumenila, nećeš valjda tako ispijena na ulicu, da plašiš ljude od ranog jutra.

 


3. Ideš da baciš smeće, i opet si morala malo da se «osvežiš» šminkom. Naravno da si morala  kad živiš u prometnoj ulici, ko zna koga sve možeš sresti. Dovoljno je što nosiš kesu smeća, još treba i ti sama ružno da izgledaš?!

 


zavisna od sminke 44. Drugarica te zamoli da siđeš na pet minuta ispred ulaza samo nešto da ti da. Za minut si spremna, nanela si malo tonirane kreme, specijalno spremljene za te «hitne» slučajeve. Ona je sigurno našminkana, nećeš valjda da dozvoliš da te gleda kao da si bolesna.

 


5. Treba da prespavaš kod dečka. Nema problema. Navićeš alarm na mobilnom, podesiti ga na vibraciju da ga on ne čuje, i ujutru pre nego što se dragi probudi, trknućeš do kupatila i malo se doterati. Nećeš valjda da se ujutru probudi pored strašila i pita se šta je on Bogu zgrešio pa mu je zapala Pepeljuga koja je zaboravila da ode bundevom na vreme, dok je još ličila na nešto.

 

 

Šalu na stranu, ako stvarno ne ideš apsolutno nigde bez šminke, pokušaj malo da se iskontrolišeš. Sigurno ne izgledaš toliko loše bez nje. Uostalom, došlo je leto, pa umesto da ti se tope tri sloja raznih krema, senki, sjajeva i ostalog na licu, nabaci malo preplanule boje. Sigurno ćeš tako prirodnija izgledati lepše. 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

Kada vam nestane makeup ideja, ili jednostavno želite promenu, a pritom vam zvuči interesantno da to ...
Izvucite najbolje iz maskare

Izvucite najbolje iz maskare

Maskara je najvažniji proizvod u kozmetičkoj torbici kod većine žena. Čak i one ...
Kako naneti crveni ruž: 6 zlatnih pravila

Kako naneti crveni ruž: 6 zlatnih pravila

Tamne nijanse crvene mogu vizualno smanjiti usne, stoga takve nijanse moraju izbegavati žene koje imaju prirodno tanke ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl