13
Jun
2011

Jesi li zavisna od šminke?

Pregledano: 5411 puta

Šminka nam služi za ulepšavanje, ali da li nekad preterujemo, pa ne idemo nigde bez nje?

Šminka nam toliko koristi i čini da se osećamo lepše, da neretko preterujemo, pa bez nje kao da ne možemo nigde. Hajde priznaj, jesi li postala zavisna od šminkanja?

 

 

Jesi, ako:

1. Imaš u rezervi još dve potpuno nove i neotvorene bočice pudera, za ne daj Bože. Za crne dane si spremila rezervne korektore, i to jedan tečni za podočnjake, i u stiku za druge nepravilnosti.zavisna od sminke 3

 


2. Kada krećeš da kupiš hleb ujutru, iako si jedva oči otvorila, već si uspela da nabaciš samo «malo» pudera, tečnog i u prahu, razume se. I samo malo maskare. Pa dobro, i malo rumenila, nećeš valjda tako ispijena na ulicu, da plašiš ljude od ranog jutra.

 


3. Ideš da baciš smeće, i opet si morala malo da se «osvežiš» šminkom. Naravno da si morala  kad živiš u prometnoj ulici, ko zna koga sve možeš sresti. Dovoljno je što nosiš kesu smeća, još treba i ti sama ružno da izgledaš?!

 


zavisna od sminke 44. Drugarica te zamoli da siđeš na pet minuta ispred ulaza samo nešto da ti da. Za minut si spremna, nanela si malo tonirane kreme, specijalno spremljene za te «hitne» slučajeve. Ona je sigurno našminkana, nećeš valjda da dozvoliš da te gleda kao da si bolesna.

 


5. Treba da prespavaš kod dečka. Nema problema. Navićeš alarm na mobilnom, podesiti ga na vibraciju da ga on ne čuje, i ujutru pre nego što se dragi probudi, trknućeš do kupatila i malo se doterati. Nećeš valjda da se ujutru probudi pored strašila i pita se šta je on Bogu zgrešio pa mu je zapala Pepeljuga koja je zaboravila da ode bundevom na vreme, dok je još ličila na nešto.

 

 

Šalu na stranu, ako stvarno ne ideš apsolutno nigde bez šminke, pokušaj malo da se iskontrolišeš. Sigurno ne izgledaš toliko loše bez nje. Uostalom, došlo je leto, pa umesto da ti se tope tri sloja raznih krema, senki, sjajeva i ostalog na licu, nabaci malo preplanule boje. Sigurno ćeš tako prirodnija izgledati lepše. 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jesi li zavisna od šminke?

Jesi li zavisna od šminke?

Šminka nam toliko koristi i čini da se osećamo lepše, da neretko preterujemo, pa bez ...
Smokey eyes u nekoliko koraka

Smokey eyes u nekoliko koraka

Uz malo prakse svaka od nas može izgledati kao da ju je upravo našminkao celi tim najboljih holivudskih ...
Make-up savet: Kako da sjaj na usnama bude postojaniji?

Make-up savet: Kako da sjaj na usnama bude postojaniji?

Dolazak leta znači i to da za sobom ostavljamo teške karmine i počinjemo da upotrebljavamo lagane, nežne i ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Roleri

Bicikl