Postovala: OnaPortal
11
May
2012

Neonska lepota

Pregledano: 6052 puta

Ovo leto je u znaku neonskih boja, kako da ih uskladite i kako najbolje da ih ukombinujete sa odećom i obućom, pročitajte u sledećem tekstu.

Za one koji se ne boje da budu odvažni i drugačiji i za one koji žele da se istaknu u društvu, imamo nešto jedinstveno- neonske boje. One odgovaraju svim bojama kože, od bledih do tamnoputih, i pristaje svakom look-u, samo ako se pravilno ukombinuje. Dajemo Vam nekoliko trikova kako to da uradite.

 

Neonske usne

Električno neonse usne najbolje je spojiti sa crnim ajlajnerom i bleđim tenom. Boje karmina koje preporučujemo su jarko roze ili narandžasta. Pazite da ne naglasite oči, jer je akcenat već na usnama.


 

Neonske oči: senke

Neonske senke na očima mogu da izgledaju istovremeno elegantno i vamp (Niki Minaž se ne računa), samo treba izneti to na pravi način. Trebalo bi da izgledate zavodljivo, ali ne vulgarno, a to se postiže kombinovanjem neonske senke i karminom boje kože. Prirodan plus neonski izgled daju savršen balans. Na primer, možete staviti jarko žutu senku na početak kapka, a na kraj kapka braon senku. Pazite da se prelaz ne vidi i gotovo! Imate savršen neonski izgled uz samo malo truda.


 

Neonske oči: ajlajner

Ukoliko vešto baratate nanošenjem ajlajnera, onda će vam ovo biti pravo zadovoljstvo. Možete da se igrate, da nanesete deblji sloj u većem luku neonske boje ajlajnera, pa da dodate i crni ajlajner u tanjem luku ispod njega. Takođe, možete i da dodate više boja u samo jednom luku, pa da imate pravu dugu na očima. Ovi neonski ajlajneri stvarno “otvaraju“ oči i naglašavaju ih.


 

Neonski nokti

Kada imate outfit sa neutralnim bojama, neonski nokti su savršeni način da istaknete svoj izgled. Probajte koralne boje, narandžastu ili jarko pink ako ste tamnoputi, a ako ste bleđi tip kože, nokte obojite u ljubičastu, plavu ili žutu.Neonski obrazi

Kada kažemo “neonski obrazi“, ne mislimo baš da stavite rumenilo u zelenoj boji, već da stavite malo više rumenila i time istaknete obraze. Posebno će to lepo izgledati na vašem preplanulom licu kada dođe leto. Obratite pažnju da se ne vidi linija kojom počinje rumenilo i pazite da baš i ne preterate sa nanošenjem istog. 

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šminkom do mešavijeg lica

Šminkom do mešavijeg lica

Tako će krupne oči, gušće obrve i stepenasta frizura skinuti ...
8 najlepših boja za jesenji makeup (1.deo)

8 najlepših boja za jesenji makeup (1.deo)

Jesenji dani promeniće naše garderobere, ali i nesesere za šminku. Letnji, ...
Za broj punije usne!

Za broj punije usne!

Ovaj trik treba samo pažljivo i spretno da izvedete da ne bi izgledale smešno ...
KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 6°c
min -1°c

Roleri

Bicikl