Postovala: OnaPortal
11
May
2012

Neonska lepota

Pregledano: 5957 puta

Ovo leto je u znaku neonskih boja, kako da ih uskladite i kako najbolje da ih ukombinujete sa odećom i obućom, pročitajte u sledećem tekstu.

Za one koji se ne boje da budu odvažni i drugačiji i za one koji žele da se istaknu u društvu, imamo nešto jedinstveno- neonske boje. One odgovaraju svim bojama kože, od bledih do tamnoputih, i pristaje svakom look-u, samo ako se pravilno ukombinuje. Dajemo Vam nekoliko trikova kako to da uradite.

 

Neonske usne

Električno neonse usne najbolje je spojiti sa crnim ajlajnerom i bleđim tenom. Boje karmina koje preporučujemo su jarko roze ili narandžasta. Pazite da ne naglasite oči, jer je akcenat već na usnama.


 

Neonske oči: senke

Neonske senke na očima mogu da izgledaju istovremeno elegantno i vamp (Niki Minaž se ne računa), samo treba izneti to na pravi način. Trebalo bi da izgledate zavodljivo, ali ne vulgarno, a to se postiže kombinovanjem neonske senke i karminom boje kože. Prirodan plus neonski izgled daju savršen balans. Na primer, možete staviti jarko žutu senku na početak kapka, a na kraj kapka braon senku. Pazite da se prelaz ne vidi i gotovo! Imate savršen neonski izgled uz samo malo truda.


 

Neonske oči: ajlajner

Ukoliko vešto baratate nanošenjem ajlajnera, onda će vam ovo biti pravo zadovoljstvo. Možete da se igrate, da nanesete deblji sloj u većem luku neonske boje ajlajnera, pa da dodate i crni ajlajner u tanjem luku ispod njega. Takođe, možete i da dodate više boja u samo jednom luku, pa da imate pravu dugu na očima. Ovi neonski ajlajneri stvarno “otvaraju“ oči i naglašavaju ih.


 

Neonski nokti

Kada imate outfit sa neutralnim bojama, neonski nokti su savršeni način da istaknete svoj izgled. Probajte koralne boje, narandžastu ili jarko pink ako ste tamnoputi, a ako ste bleđi tip kože, nokte obojite u ljubičastu, plavu ili žutu.Neonski obrazi

Kada kažemo “neonski obrazi“, ne mislimo baš da stavite rumenilo u zelenoj boji, već da stavite malo više rumenila i time istaknete obraze. Posebno će to lepo izgledati na vašem preplanulom licu kada dođe leto. Obratite pažnju da se ne vidi linija kojom počinje rumenilo i pazite da baš i ne preterate sa nanošenjem istog. 

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Lepa za manje od 5 minuta

Lepa za manje od 5 minuta

Uz nekoliko osnovnih proizvoda možete učiniti da vam lice zablista. 1. Korektor nanesite na tamne ...
2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

2 makeup predloga : našminkane u trendu za 5 minuta

Kada vam nestane makeup ideja, ili jednostavno želite promenu, a pritom vam zvuči interesantno da to ...
Šta muškarci ne vole da vide na ženama?

Šta muškarci ne vole da vide na ženama?

Zastrašujući smokey eyes ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl