29
Aug
2012

Saveti za seksi makeup

Pregledano: 14950 puta

Za dame koje žele da isprobaju i nešto drugačiji makeup od onog na koji su navikle, i osveže svoj izgled novom, zanosnijom i nesvakidašnjom šminkom, evo našeg seksi predloga.

Svaka od nas želi da ponekad zablista, ostavi okruženje bez daha, ili impresionira neku posebnu, dragu osobu. Za postizanje vamp efekta potreban je niz faktora: pre svega morati se naoružati samouverenošću, osmehom i pozitivnom energijom, zatim savršenim staljingom, a kao šlag na tortu doći će lepa frizura i efektan, seksi makeup.

   

Seksi šminka podrazumeva malo jaču i napadniju šminku, i zlatno pravilo da se ne akcentuju usne i oči istovremeno, pada u vodu. Trik zavodljivog mejkapa i jeste u dobro istaknutim očima i primamljivim usnama. Seksi makeup pruža čitavu paletu mogućnosti i poigravanja kozmetikom, ipak ono što jeste proverena tajna jesu čuvene smokey eyes. Smokey eyes najbolje uspevaju kada je baza crna ili siva senka, međutim u zavisnosti od odeće, nakita i tena možete sličan efekat postići i sa ljubičastom, teget i braon. Ako želite dodatno da akcentujte oči, nabacite i malo šljokica: i to ume da deluje zaista sjajno.

   

   smokey eyes

   smokey eyes

Ono što klasičan seksi makeup podrazumeva jeste crveni karmin i oči uovičene alajnerom. Svakako jeste zanosno, ipak ume da bude i dosadno i predvidivo, pa za promenu pribegnite nešto smelijoj varijanti sa već pomenutim smokey eyes, rumenilom i karminom u istoj nijansi (ukoliko imate blago ili jače preplanuo ten, za bledolike je ovo previše upadljivo), ili umesto karmina u jarkoj boji opredelite se za nude izgled (kada se usne stope sa bojom kože). U svakom slučaju, moja preporuka je da rumenilo (makar jedva primetno) nikako ne zaboravite, ono je nepravedno potcenjeno i bačeno u zapećak, a licu daje fantastičan šmek i ceo makeup bez njega deluje nekako nedovršeno! Možete da pokušate i sa jarko pink karminom kao najvećim adutom, uz blagu šminku deluje neodoljivo. Budite smele, ne bojite se upadljive šminke, jer i takva može divno da stoji, ako je naneta sa stilom i prilagođena trenutku i situaciji! Uživajte u svojoj lepoti i budite seksi uvek, i sa šminkom i bez nje. Seksipil je pre svega u nama, a tek onda i na nama!

   roze karmin

   pink karmin

   seksi mejkap

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja, predloga i slika posetite ovu predivnu facebook stranicu: http://www.facebook.com/pages/Womens-Corner/200509983307054 . Uživaćete!

 

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šminka-najbolji prijatelj svake žene

Šminka-najbolji prijatelj svake žene

Sa malo maskare, rumenila i sjaja za usne, sve izgleda totalno drugačije, pa i vi same. Ne treba puno filozofirati da bi ...
Make-up savet: Kako da sjaj na usnama bude postojaniji?

Make-up savet: Kako da sjaj na usnama bude postojaniji?

Dolazak leta znači i to da za sobom ostavljamo teške karmine i počinjemo da upotrebljavamo lagane, nežne i ...
Lepa za manje od 5 minuta

Lepa za manje od 5 minuta

Uz nekoliko osnovnih proizvoda možete učiniti da vam lice zablista. 1. Korektor nanesite na tamne ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -4°c

Roleri

Bicikl