Postovala: Ona portal
15
Dec
2011

Smokey eyes u nekoliko koraka

Pregledano: 16828 puta

Zaboravite na one tvrdnje kako vam dobar ´smokey eyes´ može napraviti samo stručnjak. Pratite ove korake i očarajte ga svojim dramatičnim pogledom.

Uz malo prakse svaka od nas može izgledati kao da ju je upravo našminkao celi tim najboljih holivudskih šminkera, čak ni ‘mačkasti’ pogled, koji tako silno želimo postići, a ne ide nam, nije problem ako imate sav potreban ‘alat’ i mirnu ruku.

U nekoliko jednostavnih pokreta možete imati smokey eyes, koji određenim izborom boje može ići od suptilnog pa do dramatičnog. Naravno, pri izboru boje uvijek pripazite i na boju svog tena, odnosno kose jer bi u suprotnom mogli izgledati nakaradno.

‘Sastojci’ potrebni za seksi pogled:

Za početak je vrlo važno da imate dobro naoštrenu crnu olovku za oči ili još bolje crni eye liner za oči. Potom vam treba tamna senka i četkica, kao i vrlo svetla sjajna senka koju će te naneti ispod obrva. Takođe vam treba i dobra olovka za obrve i to ona koja je najsličnija vašoj prirodnoj boji obrva. Pripremite i uvijač za trepavice kao i neizostavnu crnu maskaru.

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite vašu uobičajenu podlogu, kremu za ispod očiju, kao i puder. Uzmite potom crnu olovku za oči i povucite liniju po kapku, krenuvši od ugla oka prema sredini lica. Potom tu liniju malo ‘razmuljajte’ četkicom od olovke, a na to nanesite tamnu senku kako biste dobili ‘smokey’ pogled.

Naravno, svakako pripazite da uglovi vaših očiju ne izgledaju neuredno, odnosno da sa svake strane imate jednako boje . Potom „eye liner“za oči nanesite uz samu ivicu trepavica i to onoliko debelo koliko se vama sviđa, ali pripazite da linija bude deblja u uglovima očiju, nego na kapcima.

Nakon što ste naneli senku i „eye liner“ , još jednom nanesite sloj senke , zatamnivši ponovno više ivice očiju. Potom ispod obrva nanesite svetlu senku , a nakon toga olovkom iscrtajte obrve pazeći da ne preterate. Uvijte zatim trepavice, a onda na njih nanesite dosta maskare.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
7
Ljuto
3
Tužno
1
Srećno
8
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Neonska lepota

Neonska lepota

Za one koji se ne boje da budu odvažni i drugačiji i za one koji žele da se istaknu u ...
Recite

Recite "NE" dosadnim pravilima u šminkanju!

Neretko dame robuju pravilima kako u modi, tako i u oblasti kozmetike i lepote, i drže se klasike i proverenih recepata. ...
Imperija lepote- Bourjois

Imperija lepote- Bourjois

Priča o čuvenoj kozmetici Bourjois počinje 1863.godine u Parizu, kada mladi glumac Žozef ...
PANASONIC
10944,oo
prava cena : 13132.8,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Bicikl

Roleri