Postovala: Nataša Ilić
04
Dec
2012

Šta muškarci ne vole da vide na ženama?

Pregledano: 12152 puta

Svakog muškarca privlače određene stvari kod žena, i dok neki padaju na boju kose, drugima je bitna boja očiju, a trećima, osmeh ili oblik tela. Međutim, koliko god se muškarci razlikovali, postoje određene greške prilikom ulepšavanja koje će svakog mušk

Zastrašujući smokey eyes

zastrasujuce smokey eyes

Iako tamna senka može vaš pogled da učini mističnim i zavodljivim, ako preterate sa nanošenjem tamne senke i olovke, postići ćete sasvim suprotan efekat. Umesto zavodljivog pogleda, zastrašujući smokey eyes muškarce će bukvalno oterati od vas, a mnogi bi mogli da pomisle da ne znate da se šminkate i da na lice stavljate sve što imate u kozmetičkoj torbici.

Nepravilno nanesen puder

nanosenje pudera

Vidljiva crta pudera na vratu jedna je od stvari koje muškarce itekako mogu da odbiju. Nepravilno nanesen puder i drugačija boja vrata i lica, navešće muškarce da se zapitaju zašto ne volite prirodni izgled svog lica ili će se ptitati zašto se niste potrudili da smanjite tu razliku, piše Yahoo Shine.

Previše beli zubi

previse beli zubi

Naravno da su zubi jedna od prvih stvari koju uočavamo kod partnera, ali i tu postoje granice. Zdravi, negovani i beli zubi da, ali niko ne voli preterano izbeljene zube. Takav osmeh muškarcima deluje veštački, lažno i nimalo privlačno.

Lepljivi sjaj

nanosenje sjaja za usne

Ženske usne su samo jedna od stvari kojima muškarci ne mogu da odole, ali pripazite kad ih šminkate. Naime, nema ni jednog muškarca koji uživa u ljubljenju sa djevojkom koja nosi lepljivi sjaj, posebno u nekoj jakoj boji. Osim što doživljaj za vreme ljubljenja nije nimalo prijatan, ni jedan muškarac ne želi da posle ljubljenja skida debeli sloj sjaja sa svojih usana.

"Litre" parfema

previse parfema

Još je legendarna Koko Šanel naglašavala da prava zavodnica mora da ima parfem na sebi, ali to naravno ne znači da njime treba da se "okupate". Ugodan i opijajući parfem koji odgovara vašoj ličnosti i koži je poželjan, ali u umerenim količinama. Ako žena nosi previše parfema, ostali oko nje će imati osećaj da se guše; muškarci će dobiti potrebu da pobegnu, a ne da joj se približe.

Predugački nokti

predugacki nokti

Uredni i održavani nokti su stvar koja se ne preskače, međutim, muškarcima dužina ženskih noktiju itekako igra veliku ulogu. Predugački nokti muškarcima deluju previše veštački, neki čak tvrde da ih podsećaju na mačje, a posebno ih do ludila dovodi udaranje noktima po stolu.

Ten iz solarijuma

ten iz solarijuma

Iz kog god ugla da posmatramo, muškarcima je privlačnija prirodna lepota od one vešatčke, a to isto važi i za ten. Zato, ako pitate muškarce, pre biraju prirodni bledi ten nego veštački koji se održava u solarijumu.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
6
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
7
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mali trikovi za šminkanje nosa

Mali trikovi za šminkanje nosa

Najveća nepoznanica prilikom šminkanja je nos. Izgled nosa je ...
Savršena novogodišnja šminka

Savršena novogodišnja šminka

Parznično veme je odlična prilika za ekstravagantnu šminku, ali čak i na novogodišnjim ...
Lepa za manje od 5 minuta

Lepa za manje od 5 minuta

Uz nekoliko osnovnih proizvoda možete učiniti da vam lice zablista. 1. Korektor nanesite na tamne ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri