02
Sep
2011

Ljubav protiv raka!

Pregledano: 3521 puta

Glumice u borbi protiv raka

U novom broju časopisa ‚‚ Glamur‚‚ Dženifer Aniston , Ališa Kiz i Demi Mur govore o kampanji koju su pokrenule u cilju borbe protiv raka.

 

Dženifer se poslednja priključila ekipi u želji da osveste i informišu žene širom sveta kako život sa rakom izgleda i u tom cilju uradile su seriju kratkih filmova po nazivom ‚‚ Pet‚‚ koji se bave upravo tom temom.

 

Sve tri glumice pozirale su u belim majicama i farmerkama. Majice je dizajnirala Dženifer lično od kojih će sva zarada ići za lečenje Suzan G. Komen.

 

U izdanju ‚‚ Glamura‚‚ koje će se pojaviti 6- og septembra naći će se i detalja iz romansi ovih žena koje su one podelile sa čitaocima. Demi je govorila kako ona i njen suprug, mlađani Ašton održavaju romansu, kako jedno drugom lepe ljubavne poruke po kuće od kojih su se neke zadržale i po pet, šest godina.

 

Ališa je okupirana brigom o svom desetomesečnom sinu Egiptu, i smatra da je blagoslov što ima priliku da podiže muškarca i da želi da ga nauči svemu što će od njega napraviti pravog muškarca.

 

Dženifer, kako je u novoj romansi koja postaje sve ozbiljnija, otkrila je kakva veza trebada bude da bi ona u njoj ostala. Jednakost, velikodušnost, duhovitost i mora da bude stvarno genijalan. Izgleda da Džastin stvarno nešto,čim je uspeo da zadrži takvu devojku kraj sebe.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 1°c
min -3°c

Bicikl

Roleri