05
Jul
2011

10 pitanja koja ne treba da postaviš na prvom sastanku

Pregledano: 7995 puta

Koja pitanja ne bi trebalo postavljati na prvom sastanku i zašto?

Krećeš na prvi sastanak. Imaš malu, pozitivnu tremu,”leptiriće u stomaku”… Jedva čekaš da ga bolje upoznaš. Želiš da znaš sve o njemu, naravno, ali pazi, na prvom sastanku ne treba da ga pitaš baš sve. Koja pitanja treba da izbegneš i zašto?

 


 

 

 

 

 

 

1. Sa koliko devojaka si bio? Naravno, zanima te to ali to nije nešto što se odaje nekome koga ne poznajemo. Sem toga, naći će se u dilemi: da li da te slaže, da li da kaže da je bio sa više ili manje devojaka…  Biće svestan da za tebe postoji dobar i loš odgovor, odnosno broj devojaka koji možeš da “preživiš”.

 


2. Sa koliko godina si izgubio nevinost? Ovo sigurno nije pitanje za prvi sastanak. Previše je intimno. Uostalom, ni ti ne bi želela da otkrivaš tako nešto nekome koga si tek upoznala, a, ruku na srce, možda ni kasnije.

 

3. Jesi li ljubomoran? I ovo pitanje ostavi za kasnije, veoma je škakljivo. Ako jeste ljubomoran, i prizna to, može delovati kao da je posesivna budala, a ako kaže da nije, ispašće bezosećajni kreten.

 


prvi sastanak 14. Jesi li nekada prevario svoju devojku? Ovo znači da ga ispituješ o prošlim vezama, a to ne treba da bude tema na prvom sastanku. Tema treba da budete vas dvoje a ne njegove potencijalne avanture. Uostalom, da jeste varao svoje devojke, da li bi ti stvarno priznao?

 


5. Da li si ti raskinuo prethodnu vezu ili je tebe devojka ostavila? Uh, ko želi da čuje ovo pitanje? Muškarci generalno ne vole da pričaju o svojim vezama i raskidima. Ako je bio ostavljen, znači da je povređen i ne treba još i ti da ga podsećaš na to u trenutku kada pokušava da započne novu vezu. Kako god da se ta veza završila, to se tebe ne tiče. Bar ne sada.

 

6. Koliko zarađuješ? Ovo pitanje se može postaviti samo veoma bliskim osobama. Ako to pitaš na prvom sastanku, može vrlo lako pomisliti da si materijalista (da ne upotrebimo neku drugu reč).

 

7. Da li je onaj tvoj drug potpuni idiot ili je samo povremeno kreten? Ne, ne i ne. Nikada ne komentariši na ovaj način njegove drugove. Oni su mu izuzetno važni, i moraš da ih poštuješ kakvi god da su.

 


prvi sastanak 28. Planiraš li da uskoro kupiš novi auto? Ako ga to budeš pitala, on će čuti: “Tvoj auto je apsolutni krš. Ne misliš valjda da ću da se blamiram i da se vozim u tome?“.

 

9. Koliko dece želiš da imaš? Ako ga ovo budeš pitala, pozdravi se sa drugim sastankom, sigurno ga neće biti. Pomisliće da već želiš da ga zarobiš i da ga učiš kako se menjaju pelene.

 


10. Zašto nemaš devojku? Sem ako ne želiš da se oseti kao potpuni jadnik, i ovo pitanje preskoči. Možda ti želiš da izraziš svoje čuđenje jer je jako lep, zgodan i pametan a sam, ali u svakom slučaju, neće mu baš biti prijatno da kaže nešto u stilu: “Zato što sam stidljiv, kreten, varam, volim samo veze na jednu noć isl.”

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ljubav na otvorenom

Ljubav na otvorenom

Po ko zna koji put se pitate gde na sastanak? Ovaj put U PRIRODU. Kiseonik je odličan ...
Karirano nedostajanje

Karirano nedostajanje

Noć pleše u ritmu nemira, a jastuk je prevelik, treba nešto ( neko) ...
Ljubav & Ludost

Ljubav & Ludost

Jednom davno, sva ljudska osećanja i svi ljudski kvaliteti našli su se na jednom skrivenom ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Bicikl

Roleri