01
Nov
2012

10 sigurnih znakova da vas vaš muškarac voli

Pregledano: 81941 puta

Ljubav je, kada se desi, lako prepoznati! Još je lakše prepoznati zaljubljenog muškarca! Jači pol se neizostavno menja kada pored sebe ima ženu koju voli! Pažnja, poštovanje i lepe reči nikada neće izostati!

Ljubav muškarca je jedan od najvećih darova koji život donosi lepšem polu. Ređa, a upravo zbog toga i jača i dragocenija od ženske, muška ljubav jednostavna je, poletna i lako vidljiva. Ona ih ispunjava, definiše, pokreće, diže na velika dela, ne kriju je, njome se ponose, a voljenu ženu uvažavaju, paze, maze, često i obožavaju. Ako ste sreće da pored sebe imate muškarca koji vas voli, to sigurno i znate. Ako ipak niste načisto, evo sigurnih pokazatelja da ste gospodarica njegovog srca:

1. Upoznaje te sa svima: Predstavio te je svojim prijateljima, kolegama i porodici, što je jedan od muških načina "obeležavanja teritorije" i stavljanja javnosti do znanja da je žena zauzeta.

2. Ima oči samo za tebe: Jedan od retkih "fizičkih" znakova muške ljubavi. Zaljubljen čovek retko skreće pogled sa voljene žene, i iskoristiće svaki trenutak da "zuri" u vas, ili će se bar potruditi da budete u njegovom vidokrugu.

   

3. Obraća dovojno pažnje na tebe: Sluša vas, obraća pažnju na vaše reči, pamti šta volite, a šta ne, trudi se da vas upozna u potpunosti... siguran znak da je u vodama zaljubljenosti.

4. Otvorio ti je dušu: Jedan od najsigurnijih znakova da njegovo srce pripada vama jeste kada se ne plaši da bude emocionalno ranjiv u vašem prisustvu, da podeli svoje strahove i slabosti sa vama, i uopšte kada vam priznaje misli i osećanja. Tada mora da ste posebni u njegovom životu!

   

5. Zaštitnički je nastrojen: On brine o tome kako se osećate i spreman je da uskoči u pomoć kad god je to potrebno!

6. Čini te srećnom: Muškarac koji voli svoju partnerku, učiniće sve što je u njegovoj moći da ona bude srećna i zadovoljna, od udovoljavanja preko lepih dela i reči do malih i velikih iznenađenja. I to je najčvršći i najveći dokaz njegove ljubavi!

   

7. U stalnom ste kontaktu: On vas zove ili kontaktira, čak i onda kada je prezauzet. Zaljubljen muškarac nikada neće zaboraviti da redovno i svakodnevno održava kontakt sa svojom damom.

8. Posvećen ti je: Muškarac koji voli neće uraditi ništa što bi vas moglo povrediti. On će brinuti za vas, poštovati vas i biti vam veran.

   

9. Ume da bude popustljiv: Ako ste zarobili njegovo srce, on neće biti zapovednički nastrojen, trudeći se da odlučuje sam o svemu, već će uvek uzeti u obzir i vaše želje, često i podredivši svoje potrebe vašima.

10. Ne libi se da kaže volim te koliko god puta treba: Čovek koji istinski voli ne plaši se da to i kaže partnerki, nebrojeno puta, bilo kad i bilo gde!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
Tužno
Srećno
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šta muškarci uvek primete na prvom sastanku

Šta muškarci uvek primete na prvom sastanku

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
Žensko prokletstvo nakon ljubavi

Žensko prokletstvo nakon ljubavi

Da budem iskrena, kada bih imala pravo na jednu želju poželela bih da mi se vratiš. Od svega što bih na ...
Kako da učinite vašu vezu jačom?

Kako da učinite vašu vezu jačom?

Ako smatrate da su odnosi u vašoj vezi malo drugačiji, bilo da je odnos hladniji ili da se ...
KINA
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -1°c

Roleri

Bicikl