Postovala: Nataša Ilić
23
Aug
2012

Ljubljenje važnije od seksa

Pregledano: 6214 puta

Bilo da ste kratko ili dugo u vezi, ne zanemarujte moć poljubaca

Bilo da je veza na samom početku ili već duže vreme razmenjujete nežnosti sa svojom jačom polovinom, potrebno je da svakodnevno radite na poboljšanju njenog kvaliteta i održavanju ljubavnog plamena. 

ljubljenjeSeks je vrlo bitan deo veze, međutim poljupci igraju isto tako važnu ulogu. Razmena nežnosti putem poljubaca produbljuje povezanost i ujedno poboljšava kvalitet seksualnih odnosa. 

Nezaboravna je scena iz filma “Zgodna žena” gde Džulija Roberts u ulozi prostitutke strogo odvaja posao sa mušterijama i ljubljenje, jer je upravo taj čin za nju mnogo intimniji od samog seksa. Možda tako nešto na prvu loptu zvuči čudno, ali istraživanja su pokazala da većina razmišlja na isti način. 

Ljubljenje čini emocije intezivnijim i hemija koja se pri tom razmjenjuje dodatno opušta. Tužno je što je većina na početku veze u stanju da se satima ljubi sa partnerom, dok kasnije, kada postanu sigurniji i skladniji u vezi  i seksu, poljupci nezasluženo padaju u drugi plan. 

Zadovoljstvo oba partnera u vezi je dokazano veće ukoliko sve funkcioniše pod čaršafom, ali je isto tako bitno da malim nežnostima podgreju strast. Ako ste primetili da se u vezi ne ljubite dovoljno, ne ustručavajte se da poljupce sami ponudite partneru. 

Dodirivanje nosevima, razmena telesnih tečnosti i daha dok žmurite dopronosi pozitivnoj energiji i povezuje vas sa partnerom na više nivoa. Seks je savršen način ispoljavanja strasti i žudnje za nekim, dok je poljubac taj koji je u vezi sa srcem. 

Ljubite se svaki dan. Ne štedite svoje usne, već ih nesebično delite sa voljenom osobom i time na najlakši mogući način dovedite vezu do obostranog užitka.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nekad ljubav pobedi sve!

Nekad ljubav pobedi sve!

Da je neko tog pustog, decembarskog jutra u Rankeovoj ulici promolio glavu kroz prozor ...
Zašto žene ostaju u lošoj vezi?

Zašto žene ostaju u lošoj vezi?

Najčešći razlog zašto žene ne žele prekinuti lošu vezu jeste ...
Skočite starijem muškarcu u zagrljaj

Skočite starijem muškarcu u zagrljaj

Bez obzira na osudu okoline, spletke kada je među ljubavnicima razlika i po 30 godina ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri