Postovala: Milica Zorić
12
Apr
2011

Muškarci padaju na suze... ali bukvalno!

Pregledano: 5736 puta

istraživanje je pokazalo da ženske suze ubijaju seksualnu želju muškaraca

Toliko vas je izbacio iz takta da više ne znate šta ćete od sebe, nema smisla, po ka zna koji put to radi i od muke vam ostaje samo da čupate kosu, iskukate se drugarici ili zaplačete.

 

Čupanje kose je malo radikalan potez, a i posle 15 min kad se smirite biće vam žao, greota sve one pare što ste uložili u njen sjaj, vazdušast volumen, ishranjenost od korena do vrha i (ne)ispucale krajeve.

 

Drugaricu isto zaobidjite. Uvek mislite o tome da i vaša najbolja drugarica ima svoju najbolju drugaricu. Ne gine vam ogovaranje. Ili će vas ubedjivati kako je njen dragi tri puta gori. I da bi  trebalo da budete srećne.  Jer sopstvena (ne)sreća se meri samo u odnosu sa drugima, nikako prema ličnom doživljaju.

 

Dakle ostaje vam da se lepo iscmizdrite i izbacite to iz sebe. ALI NIKAKO PRED NJIM.

 

Iako ste baš mislile da suze iskoristite za izazivanje saosećanja, nabijanje krivice i izvlačenje svega što ste htele na račun ove svadje, nemojte.
Prvenstveno jer oni mrze kada plačemo i sve što ćete dobiti je “Nemoj, volim te, nisam hteo...”,  toliko mehanički izgovoreno da smo već posumnjale u postojanje programiranog automatskog paljenja te rečenice pri susretu sa uplakanom ženom.

 

Sledeće, što je i tema ovog teksta, naučnici su dokazali da suze imaju specifičan miris koji kod njih izaziva pad testosterona za 10 do 15%. Drugim rečima postajete mu mnogo manje poželjne i momentalno im prestaje interesovanje za seks.

 

U istaživanju su učestvovale žene koje su plakale i muškarci koji su to mirisali. Razlika izmedju onih koji su mirisali fiziološki rastvor i ženske suze je bila upravo  gubitak seksualne želje. Naučnici ističu mogućućnost iskorišćavanja ovog saznanja u medicinske svrhe, jer bi se ta supstanca iz suza mogla iskoristiti u borbi protv raka prostate i nasilnog ponašanja.

 

Odmah se setih potencijalnih novootvorenih radnih mesta. “Dodjite da plačemo zajedno. Tužni ste, nezaposleni, muž vas vara? Mi imamo rešenje, plačite i zaradite!” Evo Srbije za koju godinu kao lidera u izvozu ženskih suza.

 

A dok vi ovde plačete u nadi da čete smekšati njegovo srce, smekšaćete mu ono drugo. Jer ti senzori koji se nalaze u nosu očigledno nisu povezani sa srcem već direktno sa izvorom testosterona. Džaba onda dosadašnji trud da mu budete zavodljive, seksi i najlepše kad ćete sav dignuti testosteron spustiti.

 

Plakanje, znači, skidate sa liste oružja kojim ispunjavate sopstvene prohteve i pokušavate da rešite problem. I šta sad? Ma držite se vi onog starog, dobro poznatog, podizanja nivoa testosterona.Tu bar znamo da nema greške. Nasmejan i zadovoljan muškarac će vam udovoljavati i više nego što budete tražile.

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šta muškarci uvek primete na prvom sastanku

Šta muškarci uvek primete na prvom sastanku

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
Ljubav & Ludost

Ljubav & Ludost

Jednom davno, sva ljudska osećanja i svi ljudski kvaliteti našli su se na jednom skrivenom ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl