08
Apr
2011

Neću da se udam II

Pregledano: 10525 puta

Usedelica.....

Ovaj tekst mi je došao kao " 1 na 10 " :)

 

Elem ... posle redovne kontrole i naravno neizostavne trač partije kod svoje kozmetičarke, saznala sam da sam JA, samo JA i jedino JA, ostala usedelica. Naime, posle već pomenutog rutinskog zahvata, da od "Jeti Šumadinca" naprave devojku koja u 90 % sličajeva prođe sa bolnim posledicama i sa trajnim psihičkim poremećajem, sledi zaslužena kafa i trač partija.

 

U početku je sve krenulo tako bezazleno.... Kako si, kako posao napreduje, drugarice, društvo, izlasci? A onda, kao iz vedra neba BUM , TRAS "#%%/!()/%$%/&/)"#$/& ... Pa kako nisi čula ? Ivana se udala, Marija rodila devojčicu, Ana ima dečkića, sladak mali, već je krenuo u obdanište! A eto, Branka i Goca se tek ove godine udaju, nema veze, bolje ikada nego nikada. Da li su one mlađe od tebe? WTF ?!! Tu naravno ide dramska pauza i blago teleći pogled. A kako tvoja ljubav? Ide nekako? Imaš li dečka?

 

Nemam. Zatim sledi knedla u grlu i ona već poznata rečenica koja bi se mogla staviti u «Templates» - ma slatka si ti devojka naći će se već neki macan i za tebe, sigurna sam.

 

U takvim trenucima htela, ne htela, zapitaš se šta to tebi fali, koji ti to tačno problem imaš. I onda kreće totalna analiza tvoje ličnosti još od dana kada si bila dete, prvog upoznavanja sa ljubavi i vezama (mala sirena , uspavana lepotica i td..) koje su na neki način uticale na tvoj život i način na koji ti zamišljaš svog savršenog princa . Ali, onda shvatiš da ti ipak nemaš peraja ili dugačku zlatnu kosu i da tvoj princ i nije baš tako zanosan, nego jedan normalan, odgovoran i sasvim prirodni muškarac.

 

Naravno, kroz glavu ti prođe slika kako živiš sama u maloj garsonjeri okružena mačkama koje će te na kraju i pojesti i niko od komšija neće znati šta ti se tačno dogodilo??!!! STRAŠNO !

 

Ma "jok " opušteno !!!! Ipak se vratiš u realnost, malo se osvestiš i shvatiš ..... Pa meni je super!! Društvo, smeh, zezanje, izlasci , a ako nešto ne štima, lečimo se "Shopping " terapijom i to je to !!

 

Tako da NEĆU DA SE UDAM, ni da pod tačkom razno nadjem nekoga ko će stajati uz mene samo na papiru. E NEĆU ...... i ende !!!

 

Mladena Milivojevic

Posesivno, kompulsivno zaljubljena u ljubav :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ona sa kojom momci varaju svoje devojke

Ona sa kojom momci varaju svoje devojke

Nemaš stalnog momka ali si povremeno saonima koji imaju devojke, ili sa muškarcima ...
Zašto muškarci lažu

Zašto muškarci lažu

Zašto muškarci ...
Umetnost udvaranja

Umetnost udvaranja

Čini se da priroda sa nama ima tačno određene ciljeve. Najvažniji je, izgleda, produženje života i vrste. U tu ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Roleri

Bicikl