08
Apr
2011

Neću da se udam II

Pregledano: 9846 puta

Usedelica.....

Ovaj tekst mi je došao kao " 1 na 10 " :)

 

Elem ... posle redovne kontrole i naravno neizostavne trač partije kod svoje kozmetičarke, saznala sam da sam JA, samo JA i jedino JA, ostala usedelica. Naime, posle već pomenutog rutinskog zahvata, da od "Jeti Šumadinca" naprave devojku koja u 90 % sličajeva prođe sa bolnim posledicama i sa trajnim psihičkim poremećajem, sledi zaslužena kafa i trač partija.

 

U početku je sve krenulo tako bezazleno.... Kako si, kako posao napreduje, drugarice, društvo, izlasci? A onda, kao iz vedra neba BUM , TRAS "#%%/!()/%$%/&/)"#$/& ... Pa kako nisi čula ? Ivana se udala, Marija rodila devojčicu, Ana ima dečkića, sladak mali, već je krenuo u obdanište! A eto, Branka i Goca se tek ove godine udaju, nema veze, bolje ikada nego nikada. Da li su one mlađe od tebe? WTF ?!! Tu naravno ide dramska pauza i blago teleći pogled. A kako tvoja ljubav? Ide nekako? Imaš li dečka?

 

Nemam. Zatim sledi knedla u grlu i ona već poznata rečenica koja bi se mogla staviti u «Templates» - ma slatka si ti devojka naći će se već neki macan i za tebe, sigurna sam.

 

U takvim trenucima htela, ne htela, zapitaš se šta to tebi fali, koji ti to tačno problem imaš. I onda kreće totalna analiza tvoje ličnosti još od dana kada si bila dete, prvog upoznavanja sa ljubavi i vezama (mala sirena , uspavana lepotica i td..) koje su na neki način uticale na tvoj život i način na koji ti zamišljaš svog savršenog princa . Ali, onda shvatiš da ti ipak nemaš peraja ili dugačku zlatnu kosu i da tvoj princ i nije baš tako zanosan, nego jedan normalan, odgovoran i sasvim prirodni muškarac.

 

Naravno, kroz glavu ti prođe slika kako živiš sama u maloj garsonjeri okružena mačkama koje će te na kraju i pojesti i niko od komšija neće znati šta ti se tačno dogodilo??!!! STRAŠNO !

 

Ma "jok " opušteno !!!! Ipak se vratiš u realnost, malo se osvestiš i shvatiš ..... Pa meni je super!! Društvo, smeh, zezanje, izlasci , a ako nešto ne štima, lečimo se "Shopping " terapijom i to je to !!

 

Tako da NEĆU DA SE UDAM, ni da pod tačkom razno nadjem nekoga ko će stajati uz mene samo na papiru. E NEĆU ...... i ende !!!

 

Mladena Milivojevic

Posesivno, kompulsivno zaljubljena u ljubav :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 sigurnih znakova da vas vaš muškarac voli

10 sigurnih znakova da vas vaš muškarac voli

Ljubav muškarca je jedan od najvećih darova koji život donosi lepšem polu. Ređa, a ...
Još uvek se nisi udala?

Još uvek se nisi udala?

Omiljeno pitanje bliže i dalje rodbine koje će vas sačekati na svim zvaničnim i ...
VOX
8656,oo
prava cena : 10387.2,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 17°c
min 10°c

Bicikl

Roleri