08
Apr
2011

Neću da se udam II

Pregledano: 10318 puta

Usedelica.....

Ovaj tekst mi je došao kao " 1 na 10 " :)

 

Elem ... posle redovne kontrole i naravno neizostavne trač partije kod svoje kozmetičarke, saznala sam da sam JA, samo JA i jedino JA, ostala usedelica. Naime, posle već pomenutog rutinskog zahvata, da od "Jeti Šumadinca" naprave devojku koja u 90 % sličajeva prođe sa bolnim posledicama i sa trajnim psihičkim poremećajem, sledi zaslužena kafa i trač partija.

 

U početku je sve krenulo tako bezazleno.... Kako si, kako posao napreduje, drugarice, društvo, izlasci? A onda, kao iz vedra neba BUM , TRAS "#%%/!()/%$%/&/)"#$/& ... Pa kako nisi čula ? Ivana se udala, Marija rodila devojčicu, Ana ima dečkića, sladak mali, već je krenuo u obdanište! A eto, Branka i Goca se tek ove godine udaju, nema veze, bolje ikada nego nikada. Da li su one mlađe od tebe? WTF ?!! Tu naravno ide dramska pauza i blago teleći pogled. A kako tvoja ljubav? Ide nekako? Imaš li dečka?

 

Nemam. Zatim sledi knedla u grlu i ona već poznata rečenica koja bi se mogla staviti u «Templates» - ma slatka si ti devojka naći će se već neki macan i za tebe, sigurna sam.

 

U takvim trenucima htela, ne htela, zapitaš se šta to tebi fali, koji ti to tačno problem imaš. I onda kreće totalna analiza tvoje ličnosti još od dana kada si bila dete, prvog upoznavanja sa ljubavi i vezama (mala sirena , uspavana lepotica i td..) koje su na neki način uticale na tvoj život i način na koji ti zamišljaš svog savršenog princa . Ali, onda shvatiš da ti ipak nemaš peraja ili dugačku zlatnu kosu i da tvoj princ i nije baš tako zanosan, nego jedan normalan, odgovoran i sasvim prirodni muškarac.

 

Naravno, kroz glavu ti prođe slika kako živiš sama u maloj garsonjeri okružena mačkama koje će te na kraju i pojesti i niko od komšija neće znati šta ti se tačno dogodilo??!!! STRAŠNO !

 

Ma "jok " opušteno !!!! Ipak se vratiš u realnost, malo se osvestiš i shvatiš ..... Pa meni je super!! Društvo, smeh, zezanje, izlasci , a ako nešto ne štima, lečimo se "Shopping " terapijom i to je to !!

 

Tako da NEĆU DA SE UDAM, ni da pod tačkom razno nadjem nekoga ko će stajati uz mene samo na papiru. E NEĆU ...... i ende !!!

 

Mladena Milivojevic

Posesivno, kompulsivno zaljubljena u ljubav :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mala priča o velikoj ljubavi: kad tuga pokuca na vrata

Mala priča o velikoj ljubavi: kad tuga pokuca na vrata

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
Zaljubljenost

Zaljubljenost

Dešava se da budemo zaljubljene u osobu koja uopšte nije ono o čemu smo ...
Ti mi se sviđaš

Ti mi se sviđaš

Takav kakav jesi, i ti koji si, za mene si najdraži, najbolji, najlepši.Volim tvoje ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri