08
Apr
2011

Neću da se udam II

Pregledano: 10083 puta

Usedelica.....

Ovaj tekst mi je došao kao " 1 na 10 " :)

 

Elem ... posle redovne kontrole i naravno neizostavne trač partije kod svoje kozmetičarke, saznala sam da sam JA, samo JA i jedino JA, ostala usedelica. Naime, posle već pomenutog rutinskog zahvata, da od "Jeti Šumadinca" naprave devojku koja u 90 % sličajeva prođe sa bolnim posledicama i sa trajnim psihičkim poremećajem, sledi zaslužena kafa i trač partija.

 

U početku je sve krenulo tako bezazleno.... Kako si, kako posao napreduje, drugarice, društvo, izlasci? A onda, kao iz vedra neba BUM , TRAS "#%%/!()/%$%/&/)"#$/& ... Pa kako nisi čula ? Ivana se udala, Marija rodila devojčicu, Ana ima dečkića, sladak mali, već je krenuo u obdanište! A eto, Branka i Goca se tek ove godine udaju, nema veze, bolje ikada nego nikada. Da li su one mlađe od tebe? WTF ?!! Tu naravno ide dramska pauza i blago teleći pogled. A kako tvoja ljubav? Ide nekako? Imaš li dečka?

 

Nemam. Zatim sledi knedla u grlu i ona već poznata rečenica koja bi se mogla staviti u «Templates» - ma slatka si ti devojka naći će se već neki macan i za tebe, sigurna sam.

 

U takvim trenucima htela, ne htela, zapitaš se šta to tebi fali, koji ti to tačno problem imaš. I onda kreće totalna analiza tvoje ličnosti još od dana kada si bila dete, prvog upoznavanja sa ljubavi i vezama (mala sirena , uspavana lepotica i td..) koje su na neki način uticale na tvoj život i način na koji ti zamišljaš svog savršenog princa . Ali, onda shvatiš da ti ipak nemaš peraja ili dugačku zlatnu kosu i da tvoj princ i nije baš tako zanosan, nego jedan normalan, odgovoran i sasvim prirodni muškarac.

 

Naravno, kroz glavu ti prođe slika kako živiš sama u maloj garsonjeri okružena mačkama koje će te na kraju i pojesti i niko od komšija neće znati šta ti se tačno dogodilo??!!! STRAŠNO !

 

Ma "jok " opušteno !!!! Ipak se vratiš u realnost, malo se osvestiš i shvatiš ..... Pa meni je super!! Društvo, smeh, zezanje, izlasci , a ako nešto ne štima, lečimo se "Shopping " terapijom i to je to !!

 

Tako da NEĆU DA SE UDAM, ni da pod tačkom razno nadjem nekoga ko će stajati uz mene samo na papiru. E NEĆU ...... i ende !!!

 

Mladena Milivojevic

Posesivno, kompulsivno zaljubljena u ljubav :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Danas slavimo ljubav!

Danas slavimo ljubav!

Svi se slažemo da Dan zaljubljenih ne treba da bude jedini dan u godini kada radimo lepe stvari za ...
Poznati i Dan zaljubljenih

Poznati i Dan zaljubljenih

Zvezde popularne prdstave „Igra u tami“, koja se igra na sceni pozorišta ...
Kako da učinite vašu vezu jačom?

Kako da učinite vašu vezu jačom?

Ako smatrate da su odnosi u vašoj vezi malo drugačiji, bilo da je odnos hladniji ili da se ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 7°c

Bicikl

Roleri