Postovala: Nataša Ilić
23
Aug
2012

Prizovite ljubav u svoj život

Pregledano: 8829 puta

Ako još niste pronašli srodnu dušu, vreme je da primenite sitne trikove i prizovete svoju ljubav

Ljubav ima čudesnu moć i dovoljno je jaka da pokrene svet. Ali šta ako od svega imate razočarenje, patnju i slomljeno srce? Nekima je lako da prebole i krenu ispočetka, dok se drugima čini da nikad neće doživeti taj osećaj obostrane i srećne ljubavi. Donosimo sedam koraka pomoću kojih ćete privući ljubav u svoj život.

Treba da znate ko ste i šta želite

Vrlo je važno da znate šta želite od života i budućeg partnera. Postavite pitanja koja su vam najvažnija i tražite osobu koja može zadovoljiti te kriterijume. Nemojte gubiti vreme sa osobom koja vam ne pruža ono što vam je najvažnije. Ljude ne možete da promenite, a još gore je da pokušavate da promenite sebe u nadi da će vas drugi prihvatiti.

Verujte u to da zaslužujete ljubav dvoje

Ako ne volite sebe, onda ne dopuštate sebi da vas drugi vole. Mnogi smatraju da nisu dovoljno vredni, pokušavaju da se uklope i zadovolje očekivanja bliskih ljudi, prijatelja i porodice. Najvažnije je da prihvatite sebe onakve kakvi ste i da shvatite da zaslužujete ljubav.

Neka srce bude otvoreno

Negativna iskustva iz prošlosti ostavljaju ožiljke i mnogi se odluče da zatvore vrata ljubavi zbog straha od nove patnje. Setite se šta propuštate ako ne dopustite da ljubav ponovo uđe u vaše srce.

Naučite da dajete i izražavate ljubav

Da biste primili ljubav, prvi korak je da je pružite drugima, ali bez ikakvih očekivanja i uslova. Bezuslovna ljubav je slobodna i ona će vam se vratiti, možda ne u obliku koji ste očekivali, ali nju ćete osetiti u sebi.

Maštajte i zamišljajte ljubav

Počnite da maštate i zamišljate ono šta priželjkujete. Setite se osećaja zaljubljenosti i ljubavi, zamišljajte svog idealnog partnera i maštajte da je on već sa vama.

U svemu pronađite radost

Ljudi mnogo razmišljaju o onome što im nedostaje u životu, a zanemaruju ono što već imaju. Budite zahvalni na lepim stvarima koje imate i pronađite radost u svakoj situaciji, osobi i trenutku.

Živite u sadašnjosti

Nemojte da razmišljate o ljudima koji više nisu prisutni u vašem životu. Oprostite onima koji su vas povredili u prošlosti, a još važnije – oprostite sebi i koncentrišite se na sadašnjost i mogućnosti koje sada imate.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sreca je u ljubavi!

Sreca je u ljubavi!

Biti zaljubljen je predivan osećaj! ...
Sezona raskida je stigla!

Sezona raskida je stigla!

Statusi veze u ovo vreme najčešće prelaze iz "u vezi" u "sam/a", a ovaj trend ...
Umetnost udvaranja

Umetnost udvaranja

Čini se da priroda sa nama ima tačno određene ciljeve. Najvažniji je, izgleda, produženje života i vrste. U tu ...
PANASONIC
10944,oo
prava cena : 13132.8,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri