Postovala: Senka Ivetić
09
Jan
2013

Sama u krevetu zbog previsokih kriterijuma?

Pregledano: 9835 puta

Nije retka ideja da je neka žena sama u krevetu zato što ima previsoke kriterijume. Problem s tom idejom je što ona onda možda ne bi bila sama u krevetu, već bi u krevetu bila s nekim koga ne želi, što baš i nije neko poboljšanje.

Nije retka ideja da je neka žena sama u krevetu zato što ima previsoke kriterijume, pa joj, moguće, dobronamerno ili "dobronamerno" preporuče da spusti nos i pomenute kriterijume, kako ne bi ostala sama u krevetu. Problem s tom idejom je što ona onda možda ne bi bila sama u krevetu, već bi u krevetu bila s nekim koga ne želi, što baš i nije neko poboljšanje.

Naravno, postoji mogućnost da ona zaista traži previše. Recimo, hoće nekog ko je lep kao Apolon, bogatiji od Bila Gejtsa, talentovan u nekoliko umetnosti i vrstan sportista, savršenog ukusa, i uz sve to ima dovoljno vremena da stalno bude s njom (u krevetu ili van njega, kako kad). Ili bi htela da on bude pravi princ, premijer zemlje ili nešto slično, plus lep kao Apolon, neverovatno bogat, i uz sve obaveze koje bi to iziskivalo da može s njom da bude kad god to ona poželi. Ili već nešto slično, manje karikirano od navedenog - i među muškarcima i među ženama postoje osobe s nerealnim očekivanjima.

sama u krevetu

Najčešće, međutim, kada ženi kažu da je sama u krevetu zbog previsokih kriterijuma, ne radi se o nečemu zaista nerealnom; reč je samo o tome da ta dama, zaista, ima određene kriterijume, prosto jer zna šta želi, kakvog muškarca želi u svom životu, i nema ni najmanju želju da se zadovoljava nečim slabijim. Pored toga, često ta dama iz ličnog iskustva zna da takvih muškaraca ima, da je s nekim ko ima željene osobine već bila, tako da definitivno ne traži nemoguće (tu se postavlja pitanje zbog čega je onda sama, zbog čega se okončala veza s takvim muškarcem - mnogi su razlozi mogući, počev od smrtnog slučaja pa do raznoraznih nesreća).

I šta vi da radite ako vam govore da ste same jer su vam kriterijumi previsoki? Da li da od tih kriterijuma odustanete? Ne. Možete razmisliti o tome šta vam svaki od tih kriterijuma znači, i ako zaključite da su opravdani, da je to ono što želite, samo napred! Jednog dana naći ćete takvog, a bolje je biti sam nego s nekim s kime niste zaista zadovoljne, nego ste u vezu stupile zbog pritiska okoline, straha od samoće ili nečeg sličnog.

Izvor: Zivot.krstarica.com

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ljubav nije dovoljna!!!

Ljubav nije dovoljna!!!

Volite svog partnera. On voli ...
Poznati i Dan zaljubljenih

Poznati i Dan zaljubljenih

Zvezde popularne prdstave „Igra u tami“, koja se igra na sceni pozorišta ...
Bezuslovno

Bezuslovno

Doživiš i taj osećaj da više ne postojiš. Nema ni sveta oko tebe, sve je laž i nije te briga ...
PANASONIC
10944,oo
prava cena : 13132.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri