Postovala: Senka Ivetić
09
Jan
2013

Sama u krevetu zbog previsokih kriterijuma?

Pregledano: 9443 puta

Nije retka ideja da je neka žena sama u krevetu zato što ima previsoke kriterijume. Problem s tom idejom je što ona onda možda ne bi bila sama u krevetu, već bi u krevetu bila s nekim koga ne želi, što baš i nije neko poboljšanje.

Nije retka ideja da je neka žena sama u krevetu zato što ima previsoke kriterijume, pa joj, moguće, dobronamerno ili "dobronamerno" preporuče da spusti nos i pomenute kriterijume, kako ne bi ostala sama u krevetu. Problem s tom idejom je što ona onda možda ne bi bila sama u krevetu, već bi u krevetu bila s nekim koga ne želi, što baš i nije neko poboljšanje.

Naravno, postoji mogućnost da ona zaista traži previše. Recimo, hoće nekog ko je lep kao Apolon, bogatiji od Bila Gejtsa, talentovan u nekoliko umetnosti i vrstan sportista, savršenog ukusa, i uz sve to ima dovoljno vremena da stalno bude s njom (u krevetu ili van njega, kako kad). Ili bi htela da on bude pravi princ, premijer zemlje ili nešto slično, plus lep kao Apolon, neverovatno bogat, i uz sve obaveze koje bi to iziskivalo da može s njom da bude kad god to ona poželi. Ili već nešto slično, manje karikirano od navedenog - i među muškarcima i među ženama postoje osobe s nerealnim očekivanjima.

sama u krevetu

Najčešće, međutim, kada ženi kažu da je sama u krevetu zbog previsokih kriterijuma, ne radi se o nečemu zaista nerealnom; reč je samo o tome da ta dama, zaista, ima određene kriterijume, prosto jer zna šta želi, kakvog muškarca želi u svom životu, i nema ni najmanju želju da se zadovoljava nečim slabijim. Pored toga, često ta dama iz ličnog iskustva zna da takvih muškaraca ima, da je s nekim ko ima željene osobine već bila, tako da definitivno ne traži nemoguće (tu se postavlja pitanje zbog čega je onda sama, zbog čega se okončala veza s takvim muškarcem - mnogi su razlozi mogući, počev od smrtnog slučaja pa do raznoraznih nesreća).

I šta vi da radite ako vam govore da ste same jer su vam kriterijumi previsoki? Da li da od tih kriterijuma odustanete? Ne. Možete razmisliti o tome šta vam svaki od tih kriterijuma znači, i ako zaključite da su opravdani, da je to ono što želite, samo napred! Jednog dana naći ćete takvog, a bolje je biti sam nego s nekim s kime niste zaista zadovoljne, nego ste u vezu stupile zbog pritiska okoline, straha od samoće ili nečeg sličnog.

Izvor: Zivot.krstarica.com

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ona sa kojom momci varaju svoje devojke

Ona sa kojom momci varaju svoje devojke

Nemaš stalnog momka ali si povremeno saonima koji imaju devojke, ili sa muškarcima ...
Nekad ljubav pobedi sve!

Nekad ljubav pobedi sve!

Da je neko tog pustog, decembarskog jutra u Rankeovoj ulici promolio glavu kroz prozor ...
Poljubac voljene osobe leči, opušta i produžava život

Poljubac voljene osobe leči, opušta i produžava život

Da li ste znali da poljubac voljene osobe može da produži život za pet godina ? Nemački ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -1°c

Bicikl

Roleri