Postovala: Ona portal
07
Apr
2012

Skočite starijem muškarcu u zagrljaj

Pregledano: 9541 puta

Da li je za ljubav presudna razlika u godinama

Bez obzira na osudu okoline, spletke kada je među ljubavnicima razlika i po 30 godina veoma često presudu ulogu u tom izvanredno intrigantnom sosu igra srce. Razni terapeuti, psiholozi, ovakvi i onakvi stručnjaci iznose svoje teorije o tome kako ovo valja ili ne valja ili kako osoba koja je mlađa u ovom ljubavnom sosu treba da se zapita kako sebe vidi za deset godina i šta ti ja sve znam. Ali pravu sliku ovakve situacije mogu da vam dočaraju samo oni koji su imali hrabrosti da uskoče u zagrljaj starijem muškarcu.

To je, verujte mi na reč, drage moje fantastičan osećaj, posebno ako dozvolite srcu da voli. Ako se radi o pukom interesu onda to brzo puca, bude na noć, dve, tri i tras razbije se na komadiće kao kakva čaša koja vam je ama baš uvek smetala. Ali ako se radi o iskrenim emocijama, to je onda fantastična stvar, probajte, pa ćete se uveriti.

Na sreću ili na žalost mnogo devojaka danas ne može da nađe partnera ili ga ne može naći među vršnjacima iz nekoliko razloga. Ili su previše umišljeni ili su detinjasti ili nisu za vezu ili nisu za ovo ili nisu za ono, a neretko nisu ni za šta!

I tada se po prirodi stvari desi da lepa devojka naiđe na krajnje zanimljivog gospodina u kome će verovale vi ili ne naći sve ono što nikada nije uspela u tim kvazi frajerima kojima često treba objasniti gde je levo, a gde desno ili im izigravati mamu i slično. Ne kažem da nema izuzetaka, ali činjenice tvrde da ih ima SVE MANJE...

Ljubavne zavrzlame, spakovane u ljubavni sos, sa dvadeset pa i više godina starijim partnerom može biti veoma zanimljivo i dragoceno iskustvo. Neretko se dešava da devojke čak ni ne znaju da vole dok ne naiđu na stabilnog muškarca koji ih ustvari nauči onome za šta su mislile da odlično znaju, to su oblasti u kojima su svojim vršnjacima izigravale učiteljice.

U ovakvoj vezi one nailaze na sebi "ravne" iako imaju dovoljno hrabrosti mogu da ostvare divnu vezu.

I pre nego što me ispljuju svi koji misle suprotno, izgovoriću jednu veoma zanimljiu sentencu. "Svako ima svoj put u "Komunizam"...", pronađite i vi svoj i nikad, ali baš nikad ne razmišljajte o razlici u godinama, umesto toga, opustite se i uživajte i naravno, probajte, čujemo se, da sumiramo rezultate...Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
6
Bolje
8
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sezona raskida je stigla!

Sezona raskida je stigla!

Statusi veze u ovo vreme najčešće prelaze iz "u vezi" u "sam/a", a ovaj trend ...
Nekad ljubav pobedi sve!

Nekad ljubav pobedi sve!

Da je neko tog pustog, decembarskog jutra u Rankeovoj ulici promolio glavu kroz prozor ...
Zaljubljeni u iluziju

Zaljubljeni u iluziju

Nemalom broju ljudi se desilo da se zaljube u neku osobu, ona im se čini savršenom, ispunjenjem njihovih snova - ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 14°c

Roleri

Bicikl