Postovala: Senka Ivetić
14
Aug
2013

Strast ne mora da bude prolazna

Pregledano: 6002 puta

Nije neophodno da nabavljate seksi donji veš ni afrodizijake kako bi vam to uspelo - znatno je bitnije da imate sluha za partnera (partnerku) i njihove potrebe. Na šta mislimo?

Moguće je da vam se nekad desilo da vidite zaljubljeni par kako "guta" očima jedno drugo - sa suprotnog kraja prostorije moguće je osetiti erotski naboj koji postoji između njih dvoje. Prosto, kao da za njih dvoje ne postoji niko drugi; oči imaju samo jedno za drugo, a ostatak sveta... Koji ostatak sveta? Ako ga i ima, nebitan je. Nakon takvog prizora, setite se nekog trenutka kad ste se i vi tako osećali, vremena kad ste tek počeli da izlazite s nekim. Iz iskustva znate da je tako na početku veze i da taj osećaj s vremenom bledi, da strast vremenom izbledi.

strast

Možda ste pitali to dvoje koliko dugo su zajedno. Očekivali ste odgovor tipa "mesec dana" - jeste da vam ne izgledaju kao klinci, ali i zrelije osobe u nekom trenutku počnu da izlaze s novim partnerom, nakon što su se oporavili od prethodnog raskida. Zaprepastili ste se kad ste dobili odgovor da su njih dvoje zajedno već deset godina. Vratili ste se u svoj ugao pitajući se kako je to moguće - kako je moguće da posle deset godina još uvek osećaju takvu strast jedno prema drugom? Definitivno je osećaju, očigledno je po svima u prostoriji da su to primetili. U čemu je njihova tajna?

strast

Tajna je, najkraće rečeno, u održavanju erotskog naboja koji postoji među partnerima. Taj naboj će nužno imati neke uspone i padove, ali s vremenom se strast među partnerima, ukoliko su emocije iskrene i jake, produbljuje. Nije neophodno da nabavljate seksi donji veš ni afrodizijake kako bi vam to uspelo - znatno je bitnije da imate sluha za partnera (partnerku) i njihove potrebe. Na šta mislimo?

strast

Koliko puta vam se u vezi desilo da kažete "ne sad"? Treba da dođu gosti, zagoreće vam jelo, upravo ste se spremili za izlazak... Ipak, gosti još uvek neće doći, potrebno je par sekundi da se jelo skloni sa ringle, a što se izlaska tiče, njegova svrha je da se oboje lepo provedete - izvedite zaključak sami. Ukoliko partneri odgovaraju na potrebe jedno drugom, između njih raste poverenje i opuštenost, a samim tim se strast produbljuje. Tako možete videti bračne parove koji su zajedno 50 godina i još uvek se zaljubljeno drže za ruke.

Neki će vam reći da u dugoj vezi nikad nisu imali onoliko strastven seks kao u "šemi za jednu noć"; neki drugi će vam reći da u "šemama za jednu noć" nikada nisu doživeli ništa ni približno onoliko strastveno kao što je vođenje ljubavi sa dugogodišnjom partnerkom (partnerom). I jedni i drugi pričaju iz sopstvenog iskustva - na vama je da odlučite čije vas iskustvo više zanima i šta za sebe želite.

Izvor: zivot.krstarica.com

 

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kada vara muškarac,a kada žena ?

Kada vara muškarac,a kada žena ?

Kada kažemo reč “prevara” većina ljudi pomisli na muške prevare,ali to nije ...
Prizovite ljubav u svoj život

Prizovite ljubav u svoj život

Ljubav ima čudesnu moć i dovoljno je jaka da pokrene svet. Ali šta ako od svega imate ...
KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri