Postovala: Tijana Gajic
18
Mar
2013

Ta lepotica je prava zver

Pregledano: 3645 puta

Zavela me nesvesno- pogledom,osmehom, postojanjem...

Kada sam je prvi put ugledao pomislio sam '' Čoveče, ta lepotica je prava zver! ''. Radovao sam joj se , izdaleka, nimalo nevino prateći svaki njen pokret, zapažajući svaki novi komad njene odeće, udisao sam njen miris i zamišljao kako joj milujem gola ramena, ma kako joj milujem svaku tačku na telu sa jednakom pažnjom. Nema tog mesta na njoj koje nisam želeo da poljubim, upoznam, prisvojim, zavolim…Čini mi se da sam svaki njen pogled umeo da protumačim bolje nego ona sama. Želeo sam da ona bude prvo što vidim kad se probudim, poslednje sto dodirnem svake noći,  znao da sam spreman da joj budem i rob i gospodar, i snaga i mir, i Sunce i Mesec, vazduh i voda, potreba , uteha, radost….

Ponekad je besciljno pratila svoje ideje, lutala izgubljeno medju svima njima, energična i pesimistična, plima i oseka, vatra i voda, nešto nestvarno za ovaj nesmotreni svet, previse običan za nju koja zaslužuje najlepše reči i dela. I ja sam hteo da joj ih pružim. Upoznao sam je i shvatio da još uvek postoje ljudi koji se ne stapaju sa masom, koji iz sve snage brane ono u šta veruju, koji su u stanju da stanu iza toga čak i kada je sve protiv njih.

Nekad sam joj se divio, nekad sam je se plašio. Svaka njena reakcija bila je eksplozija- uvek je bila ili urnebesno srećna, ili nesvakidašnje tužna. Čudio sam joj se, patio za njom i bio pored nje, bio krivac i uzročnik njene prevelike sreće i tuge, čuvao je u naručju neizmerno dugo, krivio ljude sto mi je i na trenutak otimaju, pitao se šta to vreme ima protiv mene, protiv nas, kad tako brzo izmiče kad god smo zajedno.

Katkad prava devojčica- šašava, luckasta, brzopleta i nespretna, uvukla mi se pod kožu i stopila se sa njom. Traži zaštitu, traži da je držim na oku 80 sati na dan i naljuti se kad pomisli da mi to teško pada. Zar ne zna da je to ono za čim sam ja čeznuo svih ovih godina? Zar je zaboravila da sam za samo jedan njen osmeh mogao da popijem i more, samo da ga pređem? A onda… U sledećem trenutku- to je najzavodljivija, najpoželjnija žena na svetu koje nikad, ama baš nikad ne mogu da se zasitim, njenog mirisa, ukusa, dodira… Žedan sam je, gladan sam je! 

I ne znam i nije mi jasno zašto se uporedjuje sa ostalima, kad moje oči i ruke ne prihvataju da vide i dotaknu nešto sem njenih ruku i tela... Kad su moje usne stvorene da ljube i usrećuju njene. Kad sam samo zbog nje poetičan i patetičan. I ostaje mi samo da čekam dan- dan kad će ona shvatiti da ja nisam kao drugi, da ću ako razočaram nju- razočarati jedino od cega ne mogu da pobegnem- sebe.

Tagovi : |

Tijana Gajic

I was born with an enormous need for affection and a terrible need to give it.
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Da li je ovo ljubav ili navika?

Da li je ovo ljubav ili navika?

Kako znati što je čista ljubav, a što je dugotrajna navika? Kada ...
Kako da znate da vaša veza vodi ka zajedničkom životu ili braku?

Kako da znate da vaša veza vodi ka zajedničkom životu ili braku?

Snažno vam je stalo do voljene osobe, kao nikada ...
QUADRO
8754,oo
prava cena : 10504.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Bicikl

Roleri