Postovala: Tijana Gajic
26
Mar
2013

Tebi, za kojom večno tragam

Pregledano: 4717 puta

Usne su ta zavesa mojih osećanja.

Moj melem, moj Mesec, moje Sunce, moja energija, moja snaga, moje strpljenje, moje nadahnuće, moja inspiracija, moja poezija i proza- to si. Zbog tebe sam naučio da volim i sunce i kišu podjednako, da ih ne razdvajam. Zbog tebe volim ceo svet, iako mi je pored tebe nepotreban, jer pred tvojom lepotom i svet bi na noge pao! Zbog tebe sebe volim.

Kako se dani smenjuju jedan za drugim poput vetra zelim ući u tvoj um,tvoju dušu.
Usne,zavese su mojih osećanja i tišine. Zar pred tobom, vladarkom mog života, razlogom mog postojanja, uzrokom moje sreće, zar da u sebi skupljam sve što bih ti hteo reći, pokazati? Sva ova ljubav koju prema tebi osećam- gori u meni, preuzima me..... Jede me, oživljava me, gasi me, raspaljuje me......
I jedini uzrok mog bola,kao i moje radosti, možeš biti ti sama. U tvojim je rukama moć utehe moje. Jedini strah mi je da ne izgubim tu lepotu koja boji moj svet. Čeznem..... Da tvoje oči nikada mene ružnog ne vide.... Da tvoje srce nikada za moje ne prestane da kuca.... Da tvoj  um, kao i telo, bude opijeno ljubavlju našom......

Padam pred ljubavlju ovom, zaboravljajući i ko sam, obuzdavajući sebe, pun strpljenja, čekam tvoj znak. Sve ove tišine, tinjaju u meni, čekajući tvoj pristanak, da te vodim, i da me vodiš, da nas obuzme žar strasti, da nas prepusti i dozvoli nam da vidimo.... da smo jedno drugom jedina istina.
Moj blistavi osmehu, moja mašto, moja istino. Kunem se, ljubavi ,da ne volim ono što ti ne voliš! Ko zna koliko tamo ovisnih o tebi ima, osim mene... Svako postaje zaražen tobom i u leku svom spava, a ja sebično želim da lek samo za sebe prisvojim!

Željo moja, hej lepoto, hej sjaju mojih dana....Zar se može neko imati ovoliko? Zar ne znaš da su tvoje ruke i glas melem za moje rane? Zar ne znaš da u tvom pogledu svoj odraz vidim... Zar ne znaš da je tvoje šaputanje za moje uši stvoreno.. Zamisli, zauvek... Neko sanja,mašta i piše o tebi. Zar ne znaš da mi prsti smekšaju kad ti dotaknem vrat? Ako je ova ljubav koju osećam za tebe drskost, onda sam nepokolebljivo drzak !
Slika tvojih usana na mojim pomračuje mi um,jer svaki sastanak sa tobom mi dođe kao poklon. Ti koja si uteha mojih patnji, moja luka i pučina, trebalo bi da znaš da jedino sam smiren kada smo zajedno!

Ako mi je voleti te greh tad moji gresi rastu svakodnevno!

 Izvor fotografije: http://www.facebook.com/TanchyManchyPhotography

Tagovi : |

Tijana Gajic

I was born with an enormous need for affection and a terrible need to give it.
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Hodnici nedostajanja

Hodnici nedostajanja

Nedostaješ, da probudimo jutro jačinom poljupca i zagrljaja. Tražim ...
Poljubac voljene osobe leči, opušta i produžava život

Poljubac voljene osobe leči, opušta i produžava život

Da li ste znali da poljubac voljene osobe može da produži život za pet godina ? Nemački ...
Ljubljenje, vino i ostale teške droge

Ljubljenje, vino i ostale teške droge

Jutro miriše na kafu, pecivo i tvoje ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl