Postovala: Nata Nata
02
Apr
2011

“Ugly Betty” VS “bad girl”

Pregledano: 6108 puta

Šta je zapravo “dobra”, a šta “loša” devojka? “Loša” je ona devojka koja će na prvi pogled uvak privući muškarca, a “dobra” je ona sa kojom muškarac može da planira porodicu. I sad se sigurno pitate: “Pa kakva bi trebalo ja da budem? Ako sam “loša” biću mu na kratke staze, a ako budem “dobra” neće me ni pogledati, jer verovatno sada neće da se ženi!!” Za „loše” devojke, one „dobre” će obično reći da je sponzoruša ili slično, dok će u obrnutoj situaciji biti da su „dobre” dosadne kaluđerice. Evo dobrih i loših strana i jednih i drugih devojaka.

Dobre strane „loše” devojke su te što muškarcima sa njom nikad nije dosadno. Ona je kao vodič kroz noćni život i dečko može da se osloni na to. Kada mu je dosadno pozove nju, koja je spremna za „akciju” u 3 sata noću kao da je 3 sata popodne. Ova „vrsta” devojaka je idealna za takozvane kombinacije, koje muškarci više vole od dugih veza. Nema obaveze prema njoj, neće se naljutiti ako se ne vide desetak dana, a onda je jedanaesti pozove samo zbog sexa, koji je sa „lošom” devojkom uvek savršen. Ne mora da je zove svaki dan i neće mu stizati poruke sadržaja: „Gde si, zašto mi ne odgovaraš, opet ideš sa društvom u grad, a ja ostajem sama kod kuće!” Ona se oblači izazovno, visoke štikle, dubok dekolte, kratke suknje, tako da će uvek privući pažnju muškaraca. A najveći razlog zašto ih oni vole jeste taj što im „loše” devojke podižu samopouzdanje.

Loše strane „loše” devojke. Za nju se smatra da je previše slobodna, čak i za muški ukus. Nikada je dečko neće odvesti kući da je upozna sa roditeljima. Muškarac će je pokazivati svojim drugarima kao da je stvar. Loša je i kao partner, jer se ne može uhvatiti na jednom mestu, dok trepnete ona je već daleko i zabavlja se po ludim žurkama.

Dobre strane „dobre” devojke. Ovakve devojke su idealne za brak i porodicu. One su fine, skromne i ne idu po ludim žurkama, tako da muškarac može da bude bez brige – sigurno ga neće prevariti, jer nema ni gde ni kad. „Dobra” devojka je uvek puna razumevanja i saveta koji su muškarcima uvek potrebni. Neće se nikada ljutiti ili praviti nepotrebne scene. Ona zna samo za sedeljke sa drugaricama. „Dobre” devojke su savršene za upoznavanje sa roditeljima, gde će oni reći: „Hvala Bogu, i ti neku normalnu da nađeš!”

Loše strane “dobre” devojke. Dobre devojke su obično jako dosadne i ne baš atraktivne. Njene teme se svode na fakultet, odnosno posao, i na prepričavanje nekih, obično nezanimljivih situacija njenih drugarica. Nikad je nećete videti izazovno obučenu ili našminkanu,  a sexi veš se ne može naći u njenom ormaru. Ona će pre sedeti kod kuće, čitati knjigu ili pričati sa drugaricama o problemima HoseMigela iz španske serije, nego izaći na neku ludu žurku i zabavljati se. Sex je kod „dobrih” devojaka, kako mama kaže, zabranjena tema pre braka, a iako nije baš tako, ona se ne moze pohvaliti nekim iskustvom, pa će muskarcu biti dosadno u krevetu, te ćepotraziti neku „lošu” devojku za to.

Ali nikada nemojte zaboraviti, kao što postoje „dobre” i „loše” devojke, tako postoje „mamini sinovi” i „bad boys” muškarci.

Nata Nata

Čekamo da Nata Nata napiše nešto o sebi. :)
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da upropastite vezu?

Kako da upropastite vezu?

Retko koja veza je idealna, i u svakoj postoje svađe i trzavice, ali to su stvari koje ...
Muškarci padaju na suze... ali bukvalno!

Muškarci padaju na suze... ali bukvalno!

Toliko vas je izbacio iz takta da više ne znate šta ćete od sebe, nema smisla, po ka zna ...
Zašto pametne žene postaju glupe u ljubavi?

Zašto pametne žene postaju glupe u ljubavi?

Poznata američka savetnica za ljubavne veze Deborah Dunn tokom svoje ...
COOLERMASTER
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Bicikl

Roleri