Postovala: Senka Ivetić
10
Jan
2013

Zimska rekreacija na otvorenom za zaljubljene

Pregledano: 10896 puta

Zima i hladno vreme budi u svima nama želju da ne izlazimo iz kuće i presedimo u toplom domu, ali ipak postoje aktivnosti koje mogu biti veoma zanimljive izvan kuće. Ako ste zaljubljeni, a uz to volite i rekreaciju, imamo savršen predlog za vas!

Viđenje sa partnerom i vreme koje provodite zajedno u toku zime, u jednom trenutku mogu postati dosadni. Sve kafiće ste obišli, umorni ste od žurki, hrane i pića kojih je bilo u toku praznika i više ne znate šta ćete sa sobom. Rekreacija i aktivnosti na otvorenom mogu vam veoma prijati.

Jedna od zanimljivih aktivnosti može biti odlazak na klizanje. Možda ćete pomisliti da je to za decu ili da to može biti opasno, ali ova aktivnost je veoma romantična i zanimljiva. Ako malo bolje razmislite drage moje, shvatićete da ukoliko vam klizanje i ne ide od ruke, imate svog muškarca koji će vas pridržati i neće dopustiti da padnete i povredite se. Nije li to romantično? Ako pak ni on nije najveštiji u klizanju, to može bi veoma komično, pa je zabava svakako zagarantovana.

zima

Ako ipak volite nešto sigurnije i mirnije tlo pod nogama, predlažemo vam brzu šetnju po snegu. Brza šetnja je veoma zdrava, napreže mišiće celog tela, pa je pola sata ovakve šetnje veoma učinkovito za zdravlje. Još ako vas za ruku drži voljena osoba, motivacija je još veća, možete bodriti jedno drugo i biti podrška. Obavezno se slojevito obucite jer je zdravlje na prvom mestu. Posle ove rekreacije, možete otići zajedno na čaj ili toplu čokoladu. Verujte, bićete veoma zadovoljni, bolje raspoloženi a zajedničke aktivnosti u službi zdravlja i kvalitetnijeg života pozitivno će uticati na vašu ljubavnu vezu.

zima

Ako ipak niste zimski tip, ne volite sneg, vetar, poledicu i slično, teretane i fitnes centri su odlična opcija. To je odličan način da ne morate da organizujete posebno vreme za trening i viđenje s partnerom, već ćete to zajedno uraditi. Vežbajte jedno pored drugog, radite na sličnim spravama ili pak pomozite jedno drugome pri izradi određenih vežbi. Ovakav vid druženja može vas dodatno zbližiti i rasplamsati strast u vašoj vezi. Posebno može biti romantična šetnja do kuće, uz razgovor, posle napornog treninga. Ipak, pored toga što je on vaš ljubavni partner, pre svega treba da vam bude prijatelj. Ove aktivnosti sigurno će uticati na vaše prijateljstvo i bliskost.

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 sigurnih znakova da vas vaš muškarac voli

10 sigurnih znakova da vas vaš muškarac voli

Ljubav muškarca je jedan od najvećih darova koji život donosi lepšem polu. Ređa, a ...
Koliko žaba ćete poljubiti čekajući princa?

Koliko žaba ćete poljubiti čekajući princa?

Čekate vašeg princa na belom konju. I dalje. Ne date da vas demorališe to što ...
Još uvek se nisi udala?

Još uvek se nisi udala?

Omiljeno pitanje bliže i dalje rodbine koje će vas sačekati na svim zvaničnim i ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Bicikl

Roleri