Postovala: Ona portal
27
Nov
2010

10 najboljih predloga za veridbu

Pregledano: 7901 puta

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten koji odgovara ličnosti vaše izabranice. Kada je prsten izabran, isplanirajte nezaboravnu veridbu koja predstavlja korak ka vašoj zajdničkoj budućnosti.10 najboljih predloga za bitan događaj:

 

Dome slatki dome
Napravite romantični kutak kod kuće. Pripremite vašoj izabranici njen omiljeni obrok i desert . Upalite sveće i pustite laganu tihu muziku. Pitajte svoju izabranicu da obuče nešto za posebnu priliku. Koristite latice ruže za dekoraciju poda.


Piknik u parku
Uživajte u pikniku u parku. Pronađite idealno mesto blizu fontane ili pod drvetom. Ponesite ručak, bocu vina i ćebe. Provedite neko vreme razgovarajući pre postavljanja pitanja.Ponovite prvi izlazak
Iznenadite svoju izabranicu nostalgičnim predlogom da ponovo idete na prvi sastanak. Bez obzira da li ste posetili restoran, muzej ili lokalni festival umetnosti, vratite se na to mesto i vratite uspomene pre nego što predložite zajednički život.Veče u gradu
Idite u restoran u gradu koji ste oboje želeli da posetite. Rezervišite sto u mirnom delu kako bi delili svoje posebne trenutke sa minimalnim brojem posetilaca.

 

Porodični odmor
Iznenadite vašu buduću izabranicu predlogom da na odmor idete sa njenom porodicom. Razgovarajte sa roditeljima pre bitnog trenutka da bi se osigurali da oni opravdavaju vašu odluku.


Na dočeku Nove godine
Prsten u Novu godinu sa pitanjem samo nekoliko minuta pre nego što je dođe Nova godina. Početak Nove godine kao novi vereni par. Ukoliko planirate novogodišnji predlog, potrudite se da Novu godinu dočekate u restoranu ili kod kuće, a ne klubu. Klub ne može da obezbedi opuštenu, mirnu atmosferu za postavljanje takvog pitanja.


Uspomene
Napravite kolekciju slika sa mestima koje predstavljaju sećanja koja vas dvoje delite. Mestima kao što je cvećara u kojoj joj kupujete cveće, prvi restoran gde ste večerali, lokalnu teretanu gde ste išli, mesta u koja ste putovali.

 

Poruka u pesku
Predlaže vašoj devojci šetnju na plaži. Recite joj da želite da joj napišete nekoliko reči i onda želite da ih pročita. Kada shvati šta ste napisali, kleknite na kolena i postavite pitanje.Visoko na nebu
Iznajmite naduvan balon za poseban predlog. Proverite sa kompanijom da li mogu da vam omoguće da stavite cveće, šampanjac ... Nakon predloga i otvorenog šampanjca možete da slavite.

 

Odmor
Planirajte odmor u mesto gde možete zajedno uživati. Ako ste avanturistički par, planirajte odmor gde možete ići na snorkling, skijanje na vodi, paraglajding... Za romantični odmor, provedite vikend na planini, ili ako oboje volite more, planirajte odmor na nekom ostrvu.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sitnice o kojima žene ni ne misle, a muškarcima su neverovatno seksi!

Sitnice o kojima žene ni ne misle, a muškarcima su neverovatno seksi!

Pa tako, pored zgodnih, negovanih, doteranih, harizmatičnih žena, muškarci vole i dame u sledećim ...
Veza sa razvedenim muškarcem? Dobro razmislite!

Veza sa razvedenim muškarcem? Dobro razmislite!

U prvih šest meseci veze važno je da obratite pažnju na neke stvari i da im date na važnosti. ...
Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Smisao za humor Smeh je životni lubrikant – uz ...
SAMSUNG
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 2°c

Bicikl

Roleri