22
Oct
2012

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (2.deo)

Pregledano: 6368 puta

Podsetnik na sitne trikove koji će učiniti vašeg muškarca srećnim i zadovoljnim!

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ovde.

Divno je i važno imati skladnu i srećnu vezu, u kojoj su oba partnera zadovoljna. Svi znamo da život to ne donosi toliko često, i da je potrebno mnogo truda i dobre volje da bi odnos dvoje ljudi bar ličio na savršen. Nekada ni sva ljubav, romantični gestovi i slatke reči nisu dovoljne, već je pored velike emocije, potrebno i prigodno ponašanje. Dakle da poštujete, poznajete i razumete svog partnera, ali i on vas! U dobroj vezi, sve, baš sve, počevši od ljubavi do deljenja mora da bude dvosmerno! Nastavljamo da prelistavamo trikove i savete kako da učinite vašeg muškarca srećnim i zadovoljnim:

6. Kuvajte za njega: Ljubav na usta ulazi! Zabluda ili istina, ne znamo, ali činjenica je da svi muškarci vole hranu, još ako je iz ruke žene koje voli... ima li šta bolje? Ako niste vešta kulinarka, uvek možete da se oslonite na jednostavna jela poput raznoraznih varijanti piletine ili špageta.

   kuvaj za njega

7. Neka bude srećan što vas ima: Trudite se da budete šarmantne, opuštene, graciozne, doterane, poput žene koju svako želi da ima. Možda zvuči pretenciozo, ali sve to i jeste na određeni način ženska "dužnost". Muškarci vole da njihove žene budu poželjne!

8. Ne zaboravite dete u sebi: Žene s godinama preuzimaju ulogu majke, zaboravljajući na zabavno i srećno dete u sebi, za razliku od muškaraca koji su pomalo detinjasti čitavog života, upravo zbog toga često ostajući bezbrižniji i opušteniji pred problemima. Zato, sledeći put, pridružete mu se u "izigravanju deteta", umesto scene ljubomore i izliva besa.

9. Neka misli da vam je potreban: Oni vole izvestan osećaj "moći" nad ženom, vole da misle da su nam prekopotrebni, da su naši zaštitnici, i da sve znaju (bolje od nas). Ponekad ih pustite da misle da je zaista tako, jer ih taj osećaj zaista čini ispunjenim i srećnim.

  

10. Dajte mu prostora: Ne gušite ga i ne opsedajte, dajte mu da slobodno diše i provede neko vreme sa priajteljima, drugarima, u aktivnostima koje voli, ne uključujući vas u to. Kao što mi volimo naše ženske stvari i priče, tako i njima treba predah i odmor od veze i žena.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
2
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (2.deo)

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
Šumica ili depilacija?

Šumica ili depilacija?

U ono neko vreme pre pedesetak godina, hipici su voleli da nose afro frizure na svojim ...
Žensko veće - za i protiv

Žensko veće - za i protiv

Kada imamo neki problem, uglavnom nam se uvek učini lakšim ukoliko ga podelimo sa nekim. Tako ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl