19
Sep
2012

10 stvari koje bi muškarci voleli da žene znaju o njima

Pregledano: 7939 puta

Nekada deluje kao da su muškarci i žene definitivno sa različitih planeta! Iz naše se u njihovu kožu ne može, ali možemo bar da pokušamo da se razumemo! Evo par stvari za koje bi muškarci voleli da ih znamo!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Zablude o voljenim nam muškarcima svuda su oko nas, i naokolo se susrećemo sa različitim shvatanjima, te tumačenjima i nagađanjima o tome šta oni vole, a šta ne, kako da ih pridobijemo, šta ih odbija, šta žele, a šta ne žele... Istina je da pravila nema, i da od muškarca do muškarca stvari variraju, ali ono što je sigurno jeste to da svi oni, baš kao i mi, na kraju teže ljubavi i razumevanju. Mada će svaka od nas nabasati na nekog malo drugačijeg, ipak se iskristalisalo par sitnica koje bi pripadnici jačeg pola voleli da žene napokon shvate! 

1. Muškarci pate: I to mnogo jače nego mi dame. Tako oni tvrde. Kada mu se srce slomi, on će patiti više nego što možemo da zamislimo, mada će vrlo, vrlo retko dozvoliti da to iko primeti.

2. Muškarci plaču: Oni to mrze, ali zaista plaču! 

   muskarac place

3. Vole žene sa inicijativom: Ponekad im je stalo da žene iniciraju seks, jer im neverovatno laska saznanje da ih želimo i da su nam privlačni i seksi.

4. Misle o budućnosti: Mada možda često deluju kao lenji morževi koje ne zanima ni šta će se sutra desiti, oni i te kako kuju planove za budućnost. Često grade i kule u vazduhu, i pribojavaju se da su nerealni, i da od njihovih očekivanja neće biti ništa, te im je katkad lakše da potisnu svoju brigu za budućnost, praveći se da ih ne interesuje.

   muskarac

5. Hoće malo prostora za sebe: Hoće da diše! Hoće da se odmori od vas! Hoće vreme samo za sebe! I nemojte da mu dosađujete, već ag ponekad jednostavno ostavite na miru!

6. Vole komplimente: Oni vole da čuju pohvale i lepe reči o sebi, i veoma im je stalo do vašeg mišljenja i toga da ga poštujete. Pritom, budite sigurne da ono što ih najviše nervira jeste poređenje sa drugim muškarcima, i hvalisanje istih (sa akcentom na bivše). 

7. Svi oni žele da čuju da vam je najbolji do sada: Svi do jednog, makar i nesvesno, žele da čuju upravo to da su najbolji kog ste ikada srele!

  komplimenti

8. Vole da vide kako dodirujemo samu sebe tokom seksa: To ih neverovatno uzbuđuje, pa tokom predigre ne zaboravite da se dodirnete, po grudima ili nešto niže , bar malo.

9. Ne vole da gube: Oni su veoma konkurentno nastrojeni, teško se nose sa porazom, bilo u krevetu, sportu ili na profesionalnom planu. Zato im ne stajte na muku kritikama ili osudama ukoliko ponekad negde kiksnu!

10. Muškarci vole ljubavne igrice i taktike: Vole da osvajaju, da igra zavođenja bude pomalo nesigurna i uzbudljiva. 

   zavodjenje

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
6
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Ženske zablude i stalne analize muškog ponašanja, pronalaženje ...
Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Žene ne mogu poreći činjenicu da je stalno ulepšavanje i doterivanje delimično i zbog muškaraca. Iako ...
Šta muškarci prvo primete na ženi?!

Šta muškarci prvo primete na ženi?!

Novinarka Kjara Atik je razgovarala s mladim muškarcima i napravila listu onoga što oni ...
XWAVE
2876,oo
prava cena : 3451.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl