05
Jul
2011

10 stvari koje momci ne vole kod devojaka

Pregledano: 13223 puta

Koje stvari momci ne vole kod devojaka.

 

 

Da su muškarci i žene „dva sveta“, to znamo. Ali, šta je ono što svim mocima smeta kod devojaka?

 

 

 

Evo 10 najčešćih stvari:

 


1. Strah od insekata. Tačno je da momci vole da se zaštitnički ponašaju prema devojkama, ali tu svoju „hrabrost“ ne vole da troše na situacije u kojima ti vrištiš kad vidiš pauka na 12 metara od tebe. Jer, da se ne lažemo, i on ih se boji.

 


stvar 12. Vrištanje. Kad smo već kod visokih ženskih tonova, njima nikako nije jasno zašto moraš da vrištiš svaki put kada vidiš svoju drugaricu (koju si videla i juče), kada vidiš da su neke cipele na sniženju, kada ti se slomi nokat... To je previše za njegove nežne uši.

 


3. Ogovaranje drugarica. On ne može da shvati da si u stanju da ogovaraš svoje drugarice sa kojima ćeš već sutra biti bliska kao i ranije. On ne voli takvu licemernost. I zamorno mu je da to sve sluša po peti put.

 


stvar x4. Na pecanju. Konačno se odlučio da te vodi na pecanje, da ti pokaže blagodeti prirode i svoje ribolovačke sposobnosti, a ti nikako da prestaneš glasno da govoriš i da pevušiš. Tako teraš sve ribe, on ne može da ulovi nijednu (i  da se pokaže kao alfa mužjak), i upravo je zažalio što je upecao samo tebe.

 


5. Na kampovanju. Njima zaista smeta kada se žrtvuju, povedu svoju devojku na kampovanje sa njihovim drugarima, a ona se non-stop žali... Na nehigijenu, insekte, smrad, neudobnu vreću za spavanje... I, gde je ovde toalet?!

 

6. Kritikovanje kuhinje njegove mame. Ovo je skoro smrtni greh. Kad ti budeš naučila da kuvaš kao ona, onda se javi sa komentarima. Šta uopšte fali njenoj kuhinji? On jede tu hranu čitavog svog života, i vidi kako je dobro ispao.

 


stvar 47. Cmizdrenje. Njima nije jasno kako devojke od tolikog cmizdrenja ne dehidriraju. (Možda zbog toga što se hidriraju sa raznim kremama i pomadama?!) No, plakanje zbog tužnog filma, zbog toga što je drugaricina komšinica raskinula sa dečkom, zbog toga što je tetki uginulo morsko prase isl, se njima nikako ne sviđa.

 


8. Strah od mraka. Šta fali mraku? Njemu je to super... Znaš već zbog čega.

 


stvar 129. Kritikovanje njegovih drugova. Ovo je još jedan smrtni greh. Kakvi god da su, samo klimaj glavom i potvrđuj da su baš pametni i zanimljivi, i naročito duhoviti. U suprotnom, odabraće njih umesto tebe.

 


stvar 1310. Pomahnitalo ponašanje pred venčanje. Zar ne shvataš da je on već izbezumljen, samo mu još treba da se ti pretvoriš u nenormalnu vešticu... Urazumi se i iskontroliši, ako ne želiš da gledamo film „Odbegli mladoženja“.

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
5
Tužno
7
Srećno
7
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Ženske zablude i stalne analize muškog ponašanja, pronalaženje ...
Pravi muškarci - vrsta koja izumire?

Pravi muškarci - vrsta koja izumire?

Stvarno sam kivna na muški rod. Gde su uopšte nestali pravi muškarci? Osnovano počinjem da sumnjam ...
Muškarce najviše uznemirava kad ih žene ucenjuju seksom

Muškarce najviše uznemirava kad ih žene ucenjuju seksom

Među situacijama koje izbezumljuju muškarce po nekim ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl