15
Dec
2012

10 stvari koje muškarci vole kod žena

Pregledano: 8196 puta

Možda je fizički izgled ono što muškarci primete prvenstveno primete kod nežnijeg pola, ali sigurno nije jedino i najvažnije! Šta to oni još vole da pronađu u ženi koju će izabrati za životnu saputnicu?!

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine i stvari. Nijedan vam muškarac na svetu neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati mukarca vaša psiha i vaš duh! Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima jednako važne kao i dobar izgled. Svaki bi muškarac želeo da bude sa ženom koja je:

1. Dobar slušalac: Većina muškaraca voli žene sa "kratkim jezikom", to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog nama dobro poznatog džangrizanja.

2. Sponatana: Muškarci uvek "navijaju" za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti! Obožavaju trenutke kada ste vi izistinski vi!

   

3. Ostvarena i ispunjena: O čemu se radi? Naime, svaki muški stvor voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku!

4. Dobra kuvarica: Put do muškog srca - preko stomaka? Može biti! :) To je onaj tradicionalni deo muškog mozga koji ceni ženu koja dobro kuva, i to baš za njega!

5. Voli da uživa u hrani: Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne!

   

6. Spremna na kompromis: Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast!

7. Zabavna: Smisao za humor, dobre šale i "blesavljenje" zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu! Zato kad god možete od života napravite avanturu!

   

8. Vodi računa o sebi: Čista, negovana i doterana! Jači pol bez izuzetka glasa za ovo!

9. Jaka: Muškarci, verovali ili ne vole snažne žene, one koje su spremne da se nose sa životnim nedaćama, na koje mogu da računjau, i koje će biti uz njih čak i kada im sve krene nizbrdo!

10. Prava: Više od plastičnih lepotica i živih lutaka, muškarci vole prave devojke, sa svim njihovim manama i vrlinama. Čak i ako nemaju savršen osmeh, kosu ili ten, imaju srce i dušu, što je, uvek se na kraju ispostavi, važnije od svega!

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
6
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Njegove EX rade za vas

Njegove EX rade za vas

Konačno ste naučile kako treba zavodljivo da vrtite nakitom, ne vukljate ga sa ...
Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Žene ne mogu poreći činjenicu da je stalno ulepšavanje i doterivanje delimično i zbog muškaraca. Iako ...
10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (1.deo)

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (1.deo)

Divno je i važno imatiskladnu i srećnu vezu, u kojoj su oba partnera zadovoljna. Svi znamo da ...
VOX
8656,oo
prava cena : 10387.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 3°c

Roleri

Bicikl