15
Dec
2012

10 stvari koje muškarci vole kod žena

Pregledano: 8697 puta

Možda je fizički izgled ono što muškarci primete prvenstveno primete kod nežnijeg pola, ali sigurno nije jedino i najvažnije! Šta to oni još vole da pronađu u ženi koju će izabrati za životnu saputnicu?!

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine i stvari. Nijedan vam muškarac na svetu neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati mukarca vaša psiha i vaš duh! Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima jednako važne kao i dobar izgled. Svaki bi muškarac želeo da bude sa ženom koja je:

1. Dobar slušalac: Većina muškaraca voli žene sa "kratkim jezikom", to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog nama dobro poznatog džangrizanja.

2. Sponatana: Muškarci uvek "navijaju" za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti! Obožavaju trenutke kada ste vi izistinski vi!

   

3. Ostvarena i ispunjena: O čemu se radi? Naime, svaki muški stvor voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku!

4. Dobra kuvarica: Put do muškog srca - preko stomaka? Može biti! :) To je onaj tradicionalni deo muškog mozga koji ceni ženu koja dobro kuva, i to baš za njega!

5. Voli da uživa u hrani: Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne!

   

6. Spremna na kompromis: Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast!

7. Zabavna: Smisao za humor, dobre šale i "blesavljenje" zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu! Zato kad god možete od života napravite avanturu!

   

8. Vodi računa o sebi: Čista, negovana i doterana! Jači pol bez izuzetka glasa za ovo!

9. Jaka: Muškarci, verovali ili ne vole snažne žene, one koje su spremne da se nose sa životnim nedaćama, na koje mogu da računjau, i koje će biti uz njih čak i kada im sve krene nizbrdo!

10. Prava: Više od plastičnih lepotica i živih lutaka, muškarci vole prave devojke, sa svim njihovim manama i vrlinama. Čak i ako nemaju savršen osmeh, kosu ili ten, imaju srce i dušu, što je, uvek se na kraju ispostavi, važnije od svega!

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
6
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da u vezi dobijete ono što želite

Kako da u vezi dobijete ono što želite

Lako je pitati za stvari, ali da li ćete ih dobiti? Ne mora da znači. Baš kao i savladavanje veština, morate ...
Muški postupci koji znače „Volim te“

Muški postupci koji znače „Volim te“

Pored toga što ste navikle da vaš dragi ne govori o emocijama, ali ako je jedno veče ...
10 najboljih predloga za veridbu

10 najboljih predloga za veridbu

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl