Postovala: Ona portal
27
Nov
2010

10 stvari koje žena treba da zahteva od muškarca

Pregledano: 3558 puta

Iskrenost....

Svaka žena ima svoj sasvim legitiman skup kriterijuma - da muškarac ne može imati dugu kosu, mora imati zdravstveno osiguranje, treba da ima blizance u njegovoj porodici, da je šarmantan kao Džordž Kluni, voli vino, pivo i tako dalje. Ali, postoje određeni uslovi izvan iskrenosti, poštovanja i dobre komunikacije koje svaka žena, bez obzira na ukus po pitanju muškaraca, zaslužuje da dobije u svakom slučaju. Sledi spisak šta bi trebalo da svaka žena zahteva od svog muškarca.
 
 

10. Odrasti.

Zdrav odnos počinje sa dvoje ljudi koji su zajedno i zreli i spremni za velike obaveze koje dolaze sa ljubavlju. Jednostavno, nije ženski posao podizanje čoveka. Vaš gospodin Pravi ne treba da se oslanja da ćete vi srediti njegov život - niste tu da popravite njegove finansijske, psihološke ili emocionalne probleme. On mora da ispravi svoje greške i štetu iz prošlosti i sposoban da se suoči sa novim izazovima samouvereno kada se oni pojave, kao i da bude jak sistem podrške za vas.

 

9. Osećati se poželjno!

Pod pretpostavkom da se vi trudite u nastojanju da održite svoj izgled, dužnost vašeg partnera je da oseti požudu - da vas stalno podseća da ste mu jako poželjni. Od komplimenata za odeću i izgled do toga da primeti novu frizuru. Rečenicama tipa "Ti si tako lepa", vaš dragi bi trebalo da učini da se osećate sjajno.

 

8. Stomak se smeje.

Vaš muškarac ne mora da bude pravi komičar, ali bi trebalo da bude u stanju da Vam ulepša dan sa dozom smeha. Život može biti težak i vaš dečko mora da bude neko ko je posvećen preokretu oblačnih dana u zaslepljujuće lepe. Mi svi znamo da je smeh najbolji lek i treba ga imati kao primarni sastojak u receptu odnosa dvoje ljudi. To je važno za vaše kratkoročno i dugoročno zdravlje.

 

7. Prioriteti.

Bez obzira kolika je potražnja za vašim partnerom i koliko je zauzet, treba da budete broj 1 na njegovoj listi brzog biranja, i nikada ne bi trebalo da vaš poziv stavi na čekanje zbog nekog drugog. To je ključ za vas da znate da možete računati na njega za bilo šta i sve, uvek. To ne znači da on ne treba da ima pravo na svoj život - trebalo bi. To samo znači da treba da pazi na vaš.

 

6. Dobar seks.

Nema opravdanja za čoveka koji nije dobar u spavaćoj sobi. Živeti život seksualno nezadovoljni nije život uopšte. Ako čovek nije spreman da pruži napore da nauči šta je potrebno da ga uključite u svoj život, onda je vreme da ga isključite.

 

5. Leptiri u stomaku i dalje.

Kada ne vidite svog partnera nekoliko sati ili nekoliko nedelja i bez ikakvog razloga poželite topao zagrljaj, čak i posle bezbroj poljubaca, još uvek želite neograničeno držanje za ruku i grljenje u izobilju. Održavanje osećaja leptira u stomaku je dokaz da je vaš dragi uložio napor da zadrži romantiku.

 

4. Sloboda.

Sloboda je odličan pokazatelj da li vam vaš dragi veruje. Sloboda dolazi u mnogim oblicima - sloboda da sa drugaricama idete za vikend negde, sloboda da istražite novu karijeru, sloboda da se bude sam - sve što je u krugu poverenja za vaše odluke i daje prostora za sopstvenu rast.

 

3. Osetiti obožavanje.

Iznutra i spolja, svaki delić, svaki "nedostatak", sve o tebi i na tebi treba da bude shvaćeno i obožavano od strane vašeg čoveka. Nikada ne treba da osećate tendenciju da se menjate, prilagođavajući se onome što on želi da budete. Morate biti sve što mu je potrebno. Dobar momak će ići dodatni milju da se osećate dobro u vašoj nesigurnosti.

 

2. Bezbedno mesto, da bude 100-posto VAŠ.

U zdravom odnosu, trebalo bi da se osećate bezbedno, oslobođeno i dovoljno voljeno. Momak "za zauvek" ne samo da će Vam to omogućiti, on će Vam i dati ljubav.

 

1. Strpljenje, velikodušnost i razumevanje.

To su tri modela ljubaznosti, svako od jednake važnosti. Strpljenje znači da on može da radi bez tenzije mirno i produktivno, gledajući u životnim izazovima priliku da uči i da nauči. Velikodušnost uma, duha, srca, bogatstvo, vreme - šta želite da delite (čak i desert!) - Vaš dragi mora da želi da podjednako podeli sa vama. I na kraju, vaš muškarac bi trebalo da bude obziran na vaša osećanja, vreme i ciljeve. On treba da ima obzira kako njegove odluke mogu uticati na vas.

 

Zalepite ove zahteve na vaše ogledalo i koristite ih kao afirmacije. Pravi čovek će doći kada imate hrabrosti da čvrsto stojite na tlu. Ipak, to je vaš život i vaša sreća, zar ne?

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Već posle 5 minuta si shvatila da on ipak nije za tebe i sada su tu kućno vaspitanje i tvoja ...
Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Smisao za humor Smeh je životni lubrikant – uz ...
Žensko veće - za i protiv

Žensko veće - za i protiv

Kada imamo neki problem, uglavnom nam se uvek učini lakšim ukoliko ga podelimo sa nekim. Tako ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Bicikl

Roleri