Postovala: Ona portal
27
Nov
2010

3 načina da zaustavite sabotiranje vaše veze

Pregledano: 4199 puta

Da li ste se ikada zapitali zašto svaka nova veza koju započnete izgleda kao imitacija prethodne? Ista borba, ista pitanja, ista stara drama. Ponekad smo skloni da prežvaćemo stari problem i da kreiramo nove nemire na osnovu naših prethodnih veza. Ovde su tri načina da prepoznate ovaj nezdravi ciklus i saznate šta možete da uradite da ga slomite.

 

1. Vaš novi partner nije vaš bivši.

Prvi korak za ostavljanje svoje prošlosti iza sebe je priznanje da ova nova osoba u vašem životu ne bi trebalo da bude kažnjena za grehe vašeg bivšeg momka. Na primer, ako vas je bivši varao, ne možete da zgrabite mobilni telefon iz ruke vašeg novog dečka i zahtevate da se zna ko ga je zvao i od koga je dobio poruku. Ne možete da delujete sumnjivo kad god sretnete nekog od njegovih koleginica ili prijateljica. Ova vrsta ponašanja će samo stvoriti napetost i frustracije između vas, koji inhibiraju svoje šanse za dugotrajan, zdrav odnos. Ako ste zabrinuti, komunicirajte sa svojim partnerom šta se desilo u prošlosti i dozvolite novom dečku da se izrazi i da pokaže da je drugačiji.

 

2. Vaša drama nije problem vašeg novog momka.

Da li je vaš bivši kritikovao vaše telo, um ili duh i stvorio vam osećaj nesigurnosti? Vratite sebe nazad. Samo vi možete odlučiti kako da sebe tretirate i kako drugi mogu da vas tretiraju i ophode se prema vama. Bez obzira koliko vam komplimenata daje vaš novi partner, bez obzira na to koliko podrške on može dati, ako još uvek dozvoljavate da vam stari komentari i kritike zvone u uhu, nikad neće dozvoliti da mir i sreća dođu u vaše srce.

 

3. STOP poređenju.

Da li je vođenje ljubavi tehnika koja se razlikuje, ili je bleda u poređenju sa onima od vaših prethodnih ljubavnika? Čuvanje vaše emocije zarobljene u vama će dovesti do nezadovoljstva i nedostatka interesa za seks. Ako želite ili trebate nešto od svog partnera, pitajte. Ako vi i vaš partner niste u sinhronizaciji, radite na tome da biste dobili mesto gde ste oboje zadovoljni, umesto fokusiranja na vašeg bivšeg.

 

Iskorak iz vaše prošlosti je jedini način da istinski oslobodite sebe i krenete napred u zdrav, srećan odnos. Izbor da odustanete od emocionalnog prtljaga i prihvatite raširenih ruku novi početak samo će poboljšati i obogatiti vaš trenutni odnos.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Verujem da svaka od nas ima već dovoljno ...
Da li je moguće prijateljstvo nakon veze?

Da li je moguće prijateljstvo nakon veze?

Prijateljstvo posle veze je pre svega jako teško ostvariti i održati, ali pre nego što se ...
Otkrij lošeg kandidata za dugu vezu

Otkrij lošeg kandidata za dugu vezu

Nekada ti se može desiti da ti se neko toliko svidi da uporno odbijaš da ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 11°c
min 3°c

Bicikl

Roleri