Postovala: Ona portal
27
Nov
2010

7 navika koje upropaste vezu

Pregledano: 3288 puta

Izbegavajte dramu u vezi

Ako želite da izbegnete velike drame u vašem odnosu, oslobodite se sedam navika za koje se zna da pokvare inače zdrave odnose.

 

1. Kritikovanje njegove porodice

Bez obzira šta osećate prema porodici svog dečka, ako mu stavite do znanja koliko vas njegova porodica izluđuje, garantovano unosite nepopravljiv razor u vaš odnos . Čak i ako on, za sebe, misli da su njegovi rođaci čudni ili nepodnošljivi, niko ne voli da čuje druge da pričaju o ljudima sa kojima su u krvnom srodstvu, tako da je najbolje da držite jezik za zubima kada je predmet priče njegova porodica i rođaci.

 

2. Špijuniranje

Možda mislite da sami sebi činite uslugu stalnim nadzorom svog dečka, njegovog bloga, fejsbuka i tvitera, da bi bili svesni detalja o njegovom prebivalištu i mislima, mada je veća verovatnoća da će preterana analiza njegovih navika i ponašanja, učiniti više štete nego koristi za vaš odnos.

 

3. Svađa u javnosti

Prirodno je za parove da imaju povremene prepirke, pogotovo ako su zajedno malo duže, međutim, prepirka nekad toliko izmakne kontroli da se parovi svađaju u javnosti pred drugima, što je neprijatno i štetno za njihov odnos.

 

4. Dozvolite sebi da se opustite

Ne samo da je loše za vaše zdravlje i opšte blagostanje, ali dopuštajući sebi da se opustite - da li to znači da dobijate na težini, ili ne brinete o svom izgledu - u principu je jedan običaj koji šalje lošu poruku vašem partneru: Ako prestanete da brinete o sebi, on može pretpostaviti da ste vi takođe prestali da brinete i o njemu.

 

5. Pokušavate da ga poboljšate

Mnoge žene misle da pomažu muškarcima na taj način što pokušavaju da utiču na njih i da ih promene, međutim, na taj način, samo izazovu i stvore na kraju više problema u vezi. Mislite da su ljudi kao psi: oni mogu da uče novi trik ili dva u toku veze, ali ako mislite da možete da promenite pit bula u pudlu, vi ćete se pridružiti gomili sa slomljenim srcem.

 

6. Nagomilavanje problema

Svako bi želeo da misli da ima savršen odnos, ali ako nastojite da izbegnete stvaranje drame u vašem odnosu, tako što često dozvolite da stvari koje vas uznemiravaju ostanu nerečene, činite sebi i vašem partneru veliku medveđu uslugu. Dobra komunikacija je kamen temeljac svake srećne i dugoročne veze.

 

7. Laganje

Laganje svog dečka iz bilo kog razloga ne sluti na dobro za uspešnu budućnost zajedno.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Stariji muškarci to rade drugačije

Stariji muškarci to rade drugačije

Da, ima nešto slatko i privlačno u mlađim momcima. Simpatični su njihovi snovi i što vas tako nespretno ...
Zašto ne raskineš?

Zašto ne raskineš?

U vezi štošta može poći naopako. Neki se svađaju, drugima treba ...
Muške i ženske sličnosti u komunikaciji

Muške i ženske sličnosti u komunikaciji

Opšte je poznato da muškarci i žene različito razmišljaju i komuniciraju. ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -3°c

Roleri

Bicikl