27
Jan
2014

Čime žene teraju muškarce od sebe?!

Pregledano: 3143 puta

Ako se u komplikovanim muško-ženskim odnosima pitate šta je to krenulo nizbrdo, možda nije loše da odgovor potražite iz muškog ugla.

Većina žena se tokom života našla u situacija da se najednom nađe odbačena ili ostavljena, a da ne može da shvati razlog. Međutim, mnoge od nas nisu ni svesne sitnih propusta koje prave i onih, užasnih navika poput zvocanja, grdnje ili nametanja svoje volje jačem polu. Sve to ume da da udalji muškarca od žene, a Dejvid Gud u knjizi "The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy" damama otkriva precizno tajne muškog uma, uključujući koje navike više od svega teraju muškarce na beg. Kod njih se alarm za "bežanje" neretko uključi, u recimo, sledećim situacijama:


1. Želite da ga promenite: Žene često ulaze u vezu očekujući od muškarca da će promeniti neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima: Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj opštim temama, dok se žene lepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namera. Ako je napolju s prijateljima, onda je samo napolju s prijateljima.

3. Seks na prvom sastanku: Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, verovatno će joj svaki muškarac to zameriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo uzbudljivija. Doduše, i ovo "pravilo" ima svoj izuzetak.

 

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao: Žene o ljubavi treba da pričaju “tiho”. Drugim rečima, to je ono što radite dok niko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite “volim te”, te će reči izgubiti značaj.

5. Nelojalnost: Odanost je sve, glavna deviza muškog života. Ako žene nisu odane drugim ženama, to muškarcu govori da će takve biti i prema njemu.

6. Ne oseća se kao zaštitnik: Kao što se žena želi osećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi da zna da je on taj zbog kog se tako osećate.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kulirajte nekog i neka neko voli vas

Kulirajte nekog i neka neko voli vas

Uvek sam se ubrajala u večite borce za čist i fer odnos. Lepo ja bacim sve karte na ...
Povećajte samopouzdanje svom muškarcu

Povećajte samopouzdanje svom muškarcu

Smatra se da je nedostatak samopouzdanje česta pojava kod pripadnica ženskog pola, da su žene te koje ...
Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

Tri tipa muškaraca koji su za žene neodoljivi

1. Snažan i muževan muškarac: Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom ...
SPIRE
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Roleri

Bicikl