27
Jan
2014

Čime žene teraju muškarce od sebe?!

Pregledano: 3256 puta

Ako se u komplikovanim muško-ženskim odnosima pitate šta je to krenulo nizbrdo, možda nije loše da odgovor potražite iz muškog ugla.

Većina žena se tokom života našla u situacija da se najednom nađe odbačena ili ostavljena, a da ne može da shvati razlog. Međutim, mnoge od nas nisu ni svesne sitnih propusta koje prave i onih, užasnih navika poput zvocanja, grdnje ili nametanja svoje volje jačem polu. Sve to ume da da udalji muškarca od žene, a Dejvid Gud u knjizi "The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy" damama otkriva precizno tajne muškog uma, uključujući koje navike više od svega teraju muškarce na beg. Kod njih se alarm za "bežanje" neretko uključi, u recimo, sledećim situacijama:


1. Želite da ga promenite: Žene često ulaze u vezu očekujući od muškarca da će promeniti neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima: Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj opštim temama, dok se žene lepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namera. Ako je napolju s prijateljima, onda je samo napolju s prijateljima.

3. Seks na prvom sastanku: Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, verovatno će joj svaki muškarac to zameriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo uzbudljivija. Doduše, i ovo "pravilo" ima svoj izuzetak.

 

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao: Žene o ljubavi treba da pričaju “tiho”. Drugim rečima, to je ono što radite dok niko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite “volim te”, te će reči izgubiti značaj.

5. Nelojalnost: Odanost je sve, glavna deviza muškog života. Ako žene nisu odane drugim ženama, to muškarcu govori da će takve biti i prema njemu.

6. Ne oseća se kao zaštitnik: Kao što se žena želi osećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi da zna da je on taj zbog kog se tako osećate.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Muškarci za izbegavanje

Muškarci za izbegavanje

Teško je naći srodnu dušu i da u moru svakojakih ljudi pronađete idelanog ...
Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Da li ste ikad čule starijeg tipa kako kaže: "Mlađe je slađe"? Ako niste, možda ste još u ...
Jesam li ti debela?

Jesam li ti debela?

„Da li ti je ona lepša od mene?“, „Šta ti najviše ...
XWAVE
2876,oo
prava cena : 3451.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 9°c

Bicikl

Roleri