Postovala: Senka Ivetić
09
Nov
2012

Dobri razlozi za raskid veze!

Pregledano: 14586 puta

Ako vam se desilo, ili ste trenutno u takvoj situaciji, da ste u vezi za koju ne znate ima li kakvu budućnost, evo nekoliko dobrih razloga koji će vam pomoći da se odlučite i okončate tu vezu.

1.Prećutkivanje i izbegavanje istine

Ako se ponavljaju situacije gde vam partner tvrdi da je nešto pomenuo, kao što je viđenje sa bivšom devojkom prošle nedelje, a vi ste sigurne da to nije rekao jer biste sigurno zapamtile, ili na neka pitanja uporno i vrlo vešto izbegava da odgovori, onda je to znak da ta veza nema budućnost. Ovo je jasan pokazatelj da iskrenost ne postoji i da vaš partner nema potrebu da vam kaže sve što bi trebalo. Nemojte žaliti jer na duže staze ovakve priče bi vam samo zadavale glavobolje. Raskid je najbolje rešenje.

raskid

2.Karakterno je nervozna i negativna osoba

Sladak je, zgodan i ume da bude zaista romantičan i duhovit, ali u suštini, njegovi pogledi na neka životna pitanja su veoma mračni i negativni. Pored nekih veoma ozbiljnih i zahtevnih područja vašeg života kao što je fakultet ili posao, ljubavna veza treba da bude područje zabave i ljubavi. Ali ako ste odabrali osobu koja vrlo često ima ispade besa i nervoze, onda je to dovoljno dobar razlog da takvu vezu okončate, jer ne obećava srećan kraj.

raskid

3.Loš seks

Iako istraživanja tvrde da žena vrlo retko prekida vezu zbog neslaganja u krevetu, priznačete da takav par nema neku budućnost. Loš seks je vrlo dobar razlog za raskid. Na početku veze verujemo da seks nije najvažniji, da postoji mnogo drugih kvaliteta koji su bitniji kod partnera, što je tačno. Ali posle nekog vremena, sve ćešće ćete dolaziti do ove sporne tačke, kamena spoticanja. Naravno, ako prvobitno ne postoji slaganje u krevetu, pokušajte da predočite partneru šta i kako volite, ali ako vidite da ne ide, priznajte sebi to i krenite dalje.

raskid

4.Nepoštovanje i omalovažavanje

Ovo nećete primetiti sve do jednom. Ne mora značiti da vas partner konstantno ne poštuje ili omalovažava, ali doći će trenutak kada će se to pokazati. Najbolji test gde ćete proveriti da li on ima ovakve emocije je sledeći: recite mu da ste unapređeni na poslu, da ste postigli neki neverovatan uspeh ili čak i da ste zaradili neki veliki novac, i pratite njegovu reakciju. Ako primetite da je zbog toga nerapoložen, čak i ljut, negoduje i predlaže vam da ne prihvatite posao, znajte da je to veliko nepoštovanje vašeg uspeha. Vama je potreban neko ko će se radovati vašem uspehu, a ne neko ko će to omalovažavati. Ponovo, dovoljno dobar razlog za raskid.

raskid

5.Neusklađenost društvenog života

Ako ste po prirodi društvena osoba, volite svoje prijatelje i vreme provedeno sa njim, a u vezi ste sa osobom koja voli da ostaje kod kuće uz televizor,ili obrnuto, ne mora da znači da takvoj vezi nema budućnosti. Srećan ishod moguć je ukoliko su obe strane raspoložene za kompromis. To znači da će vaš partner pristati da izađe sa vama i vašim društvom, ali i vi se morate prilagoditi i ugoditi partneru, i priuštiti mu ležerno veče ispod prekrivaća, pred televizorom. Ali ako niste raspoloženi za ovakav vid kompromisa ili primetite da partner negoduje kad god izlazite, znajte da situacija ne može postati bolja. Nikada se nećete navići na to. Zato je bolje da se odmah raziđete i pronađete nekoga ko je sličniji vama i ko će prihvatiti vaše navike i potrebe.

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zašto 'gospodin Savršeni' nikako ne dolazi!?

Zašto 'gospodin Savršeni' nikako ne dolazi!?

Svima nama se dešavalo da mesecima, čak i godinama, ne nailazimo na prave prilike, nanormalne ...
Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Najseksipilnije stvari za muškarca koje nemaju veze sa vašim izgledom

Smisao za humor Smeh je životni lubrikant – uz ...
10 najboljih predloga za veridbu

10 najboljih predloga za veridbu

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Bicikl

Roleri