Postovala: Milica Zorić
15
Jun
2011

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Pregledano: 3895 puta

Tipovi kojima kažeš NE bez griže savesti

Već posle 5 minuta si shvatila da on ipak nije za tebe i sada su tu kućno vaspitanje i tvoja urođena finoća koje te naprosto koče da ga oteraš tamo odakle je došao i više nikada ne dišete zajednički vazduh. Imaš običaj da sve zavijaš u celofan sa tri mašnice i srce ti se cepa od pomisli da ćeš možda povrediti njegova tanana osećanja. E pa, povredi ga slobodno. Naravno nije u redu da baš uvek budeš kučka ali sada pričamo o onoj specifičnoj vrsti kojima nijedan drugi način nije dovoljno jasan(čak i to će shvatiti kao tvrđenje pazara). Sve i da uzmeš blok broj 5 i temperama mu nacrtaš vašu situaciju, nastaviće da te davi objašnjavajući da si ustvari temperamentna i drska(divlja mala, to ćemu se još više svideti) i da je to u stvari toj tajni plan da ga privučeš još (alooo dečko u kom svetu?!?)
Evo par osnovnih tipova koji zaslužuju da im saspete sve u lice bez i najmanje griže savesti. Budite kučke jer to i zaslužuju.
1.    PROSTAK
Već na prvom sastanku frajer je grub, prost, vulgaran i sirov. Nabacuje vam suksualne aluzije koje više liče na hot line uživo nego na aluzije. Da li uopšte treba bilo šta da vam kažem. Ako vam nije video leđa istog sekunda kada ste to shvatile, neka ga sačeka samo vrlo jasno „Nemoj da me zoveš više nikad“ ili samo jedno ĆAO Zdravo.

2.    AGRESIVAC
Iako je pokušao da sakrije primetila si latentog agresivca u njemu. Ne, neće on biti agresivan prema tebi, čak naprotiv... ali ispade prema drugim ljudima slobodno shvati kao aktivaciju alarma za beg. U početku će vas zvati na svakih 7minuta, buditi u toku noći i preispitivati sve sa kojima i pomislite da razmenite rečenicu.  Onog trenutka kada mu ne ispeglaš dobro rukav košulje ili previše posoliš jelo ti postaješ objekat njegovog besa i isto tako će se ponašati prema tebi. Ima malo samopoštovanja i veliki ego što mu daje za pravo da maltretira druge. NE, NE, NE recite mu jasno i bežite glavom bez obzira.
3.    EMOCIONALNI IDIOT
Sa nekim ljudima nikada nećete biti na istoj talasnoj dužina ali ne zaslužuju da ih zbog toga potpuno okrutno šutnete. Šutnite ih na finjaka. Ali ako njegova talasna dužina kreće iz estrogena i posle 15min te voli najviše na svetu, ti si suština njegovog bivstvovanja i njegov život nema smisla ako te njegove oči ne gledaju. Okeeej... ovo je previše pa čak i da si najromantičnija duša. Jasno i glasno mu moraš reći da ga ne želiš u svojoj blizini. Nikad više.
4.    POTENCIALNI PSIHO
Ni sama ne znaš zašto ali ima nešto u vezi njega što te plaši. Ok, to ume da bude uzbudljivo u malim dozama ali čim ga se vaš organizam plaši bolje ne otkrivajte razlog zašto je to tako. I odmah rezgraničite da ti leptirići u stomaku nisu od zaljubljenosti već od straha. Lagano napustite gospodina i ostavite ga u svetu.
5.    Misli da NE znači DA
Ne znam da li ih je neko učio kad su bili mali da devojčice pričaju obrnuto od dečaka pa mu je to zaostalo vaspitanje ili prosto neje bitno šta si ti izgoovorila ali čim pređe granicu bez tvoje dozvole i na svako tvoje NE reaguje kao da si izgovorila DA možeš slobodno da kategorički napustiš sastanak i poručiš mu da izbriše tvoj broj. Ne samo što te ne poštuje pa ti takav ni ne treba već takva zamena teza može dovesti i do ozbiljnih problema. Znači još jednom imaš dozvolu da budeš kuča bez griže savesti.

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jesam li ti debela?

Jesam li ti debela?

„Da li ti je ona lepša od mene?“, „Šta ti najviše ...
Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Frajeri kojima treba da kažeš NE bez griže savesti

Već posle 5 minuta si shvatila da on ipak nije za tebe i sada su tu kućno vaspitanje i tvoja ...
Kako da u vezi dobijete ono što želite

Kako da u vezi dobijete ono što želite

Lako je pitati za stvari, ali da li ćete ih dobiti? Ne mora da znači. Baš kao i savladavanje veština, morate ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri