Postovala: Nataša Ilić
22
Aug
2012

I žene varaju, zar ne?

Pregledano: 4469 puta

Sve je veći broj preljubnica, samo što se one vešto kriju

Žene varaju isto kao i muškarci. Međutim, vlada mišljenje da  su takve žene izuzetak, a ne pravilo. Tabloidi redovno serviraju priče o nevernim muškarcima, a ako se izuzmu Kristen Stjuart i Nataša Bekvalac i još nekoliko poznatih preljubnica, spisak nevernih žena je mnogo kraći.

Istina je drugačija. Žene varaju sve više i češće. Statistike od pre 20 godina pokazuju da  je svega devet odsto žena varalo u vezi. Danas je taj broj došao do 22 odsto. Naravno, na spisku su samo one žene koje su priznale prevaru. Nije stvar u tome da žene varaju ređe, stvar je u tome da varaju bolje.

Žene znaju da čuvaju tajne

"Žena zna da čuva tajnu" - rečenica koju mnogi smatraju oksimoronom je samo pogrešno interpretirana. Stereotipi postoje sa razlogom. Iako je opšte poznato da će prosečno žensko društvo u roku od sat vremena istrabunjati sve tajne koje zna, žene su veoma dobre u čuvanju istih, ako su one važne. Trač o komšinici koja se viđa sa mlađim muškarcem dok joj je muž na poslu je jedno, ali tajnu koja ima veze sa njom samom će čuvati kao najvrjednije blago. Tajna o svom ljubavniku spada u tu kategoriju. varanje

Laži o seksu

Svaki muškarac će pitati svoju devojku sa koliko je muškaraca spavala pre njega, i svakom muškarcu će ta  žena lagati. Opšte je poznato da žena "gubi na vrednosti" ako je spavala sa mnogo muškaraca, pa laganje i prikrivanje dolazi kao nešto normalno. Tu je i ono drugo pitanje o seksu: Kad muškarac pita svoju ženu kako je bilo, ona će  reći: "Super!" - čak i ako je bilo katastrofalno. Ovakav trening vodi do toga da žene lažu i kada je reč o seksu za koji niko ne sme da sazna.

Žene su obazrive

Najveći broj prevara je otkriven upravo zbog nepažnje: karmin na kragni, tuđe gaćice u stanu, kondom koji je muškarac zaboravio da baci u đubre - muškarci su nepažljiva bića. Žena koja vara će pronaći savršeno mesto na kome nema šanse da je neko otkrije, pregledaće odeću, istuširaće se da ne bi mirisala po drugom muškarcu. Žene su pedantna bića, i spremne su da uklone dokaze do te mere da ih ni ekipe CSI-a ne bi mogle pronaći.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ko prizna, pola mu se oprašta - ali nije dobro priznati baš sve ...
Idealan tip, u daljem tekstu ROĐAK

Idealan tip, u daljem tekstu ROĐAK

Pre nego sto naoštrite svoje kandže, toljage, udice ili šta već ko ...
Kakvim frajerima žene ne mogu da odole?

Kakvim frajerima žene ne mogu da odole?

Inteligentni muškarci Takvi muškarci započinju intelektualne razgovore, a ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Bicikl

Roleri