Postovala: Ona portal
08
Apr
2012

Idealan tip, u daljem tekstu ROĐAK

Pregledano: 4946 puta

Uputsva kako upecati Idealnog tipa

Pre nego sto naoštrite svoje kandže, toljage, udice ili šta već ko koristi za "pecanje" nazovi idelanog tipa, valjalo bi da se dogovorimo nekoliko stvari! Naime, daleko pametniji umovi od nas su davno zaključili da se lepota krije u oku posmatrača, pa ne bi bilo loše da se i na dalje toga pridržavamo, bar u onoj meri u kojoj je to realno moguće.

Al ne mogu nikako da vas ostavim u neznanju i da vas uskratim za priču o " ROĐAKU". Blokirajte sva čula i pratite me pažljivo.

Gospon " ROĐAK" je idealan zet u slučaju da vam je keva luda, da se smeje na brašno, da od moderne tehnologije poznaje samo četku za ribanje poda, da nosi godinama jednu te istu odevnu kombinaciju bez obzira na priliku, ako ste ovaj slučaj, onda vam "rođak" definitivno ne gine.

Ako hoćete po svaku cenu da se spasite od ekonomske krize, ako vam je čovek vašeg života posle višemesečnog eskploatisanja vašeg devičanskog tela rekao da niste njegov nivo, opet stižemo na istu adresu.

Ma ne možete vi to ni da zamislite te njegove preslatke bući, bući obraze, čovek je frajer i po, radi kao sekretrica u prdekani, taj kad vas izabere tu pomoći nema. Evo već mesec dana se svađam sa drugaricom i ne mogu da poverujem da smo bile toliko glupe da ovakvo parče oglođanog mesa prepustimo toj trećoj, izabrana ženska je to nema šta.

I svega toga ne bi bilo da nas ta treća, tako reći izabrana ženska vec duže vreme ne smara sa pričom o "ROĐAKU", ma ljudi moji kako ona priča, to je nemački motor japanska karoserija, a tek njegov piton, tako mu ona tepa, e to je već priča za sebe. Šta taj sve ume da radi, pa to je prevaziđeno još za vreme Predkosovskog ciklusa i tih prema njenim tvrdnjama fantastičnih nadri-radnji bi se stidela i moja baba Sinđa i u njeno vreme se "to" radilo bolje.

I onda vam dođu te nazovi keve i sede vam na glavi kako po svaku cenu treba da prihvatite ovakvu sjajnu priliku bez obzira što ste završile tamo neku školu, pa šta ima veze sto smrdi, šta fali što ga niko neće, ma to je sve bez veze, najvažnije je kako one kažu da ne budemo same!!!

Na posletku, ne preostaje nam ništa drugo, nego da uzmemu "ROĐAKOVU" sliku i da se zahvalimo svevišnjem što nas je nagradio tim luksuzom da ne budemo izabrane!!!


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (2.deo)

10 sitnica koje će usrećiti vašeg muškarca (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
10 najboljih predloga za veridbu

10 najboljih predloga za veridbu

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten ...
PRVO zajedničko more - stavite ga na test

PRVO zajedničko more - stavite ga na test

Veza je ozbiljna. Ili ste bar vi to tako shvatili. Ili bi on voleo da bude. U svakom slučaju, ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Bicikl

Roleri