27
Dec
2012

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Pregledano: 10720 puta

Prečice i trikovi do osvajanja muškog srca i uma! Ne postoji recept koji garantuje uspeh, ali postoje “začini” koji će sigurno pomoći.

Verujem da svaka od nas ima već dovoljno iskustva sa muškarcima, te neku svoju teoriju o tome kako da ih pridobije. Neke osvajaju, neke bacaju mamac, a neke jednostavno čekaju da budu osvojene. Igramo na kartu seksepila, otkačenosti ili inteligencije, i sve znamo koliko nam je važno, bez obzira šta je naš adut, da budemo primećene i željene. Saveti i priče sa drugaricama, od kojih svaka ima neki svoj trik, mogu da pomognu, mada suština privlačenja muške pažnje i nije toliko komplikovana. A evo o čemu je reč?

1. Ne obraćaj previše pažnje na njega: Zašto? Jer to je suština muške psihologije: oni ne vole devojke koje se previše trude i dostupne su za njih 24 sata dnevno, i takve im, po pravilu, brzo dosade. Vole da se igraju mačke i miša, da "love", da osvajaju, da se oni potrude oko vas! Zato se ne zalećite, već budite taktične i zainteresovane sa merom (bar prividno).

   ignorisanje

2. Budi samouverena: Zato što je stav pola uspeha! Kada si opuštena i sigurna u sebe, zračićeš pozitivnom energijom, i on će poželeti da te ima. Govor tela je takođe veoma važan, pa se potrudi da ne klimaš glavom non stop, ne držiš ruke u džepovima, ne gledaš u pod, i ne koristiš previše negativnih reči, jer sve će to odati utisak smušenosti i nesigurnosti.

3. Ponašaj se kao dama: Muškarci vole žene u pravom smislu te reči. Dakle, kratko i jasno: da je žensko žensko! Dopusti mu da bude “mačo men”! Budi slatka, ženstvena, smeši se, ne koristi vulgarne reči, ni muške gestove, hodaj i pričaj kao što priliči jednoj dami! 

   ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac

4. Vodi računa o svom izgledu: Ovo ne znači da treba da izgledaš kao filmska zvezda, ali važno je da budeš čista i negovana, i bar minimalno doterana. Muškarci su pre svega vizuelna bića, i dopašće im se da znaju da si se potrudila da lepo izgledaš baš zbog njih! Na kraju karejva, ti i želiš da te on želi, zar ne? 

5. Budi svoja: Ne kao sa porodicom ili najboljim prijateljima, jer on to nije! Ali budi normalna, budi ono što jesi, bez laži, pretvaranja i foliranja. Neka te poželi takvu kakva si! Zato se potrudi da budeš prirodna i da se osećaš dobro dok si sa njim, te se ne ustručavaj da mu kažeš šta misliš!

   

Pisano i za Wannabe magazin!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Home video

Home video

Imate 30 godina i nemate makar jedan privatan kućni snimak sa svojim ex? Gde vi živite? Niste ...
Jesi li mu mama ili devojka?

Jesi li mu mama ili devojka?

Svaka devojka, žena voli da udovoljava svom dragom, da mu pomaže, osluškuje ...
Njegove EX rade za vas

Njegove EX rade za vas

Konačno ste naučile kako treba zavodljivo da vrtite nakitom, ne vukljate ga sa ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri