27
Dec
2012

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Pregledano: 10295 puta

Prečice i trikovi do osvajanja muškog srca i uma! Ne postoji recept koji garantuje uspeh, ali postoje “začini” koji će sigurno pomoći.

Verujem da svaka od nas ima već dovoljno iskustva sa muškarcima, te neku svoju teoriju o tome kako da ih pridobije. Neke osvajaju, neke bacaju mamac, a neke jednostavno čekaju da budu osvojene. Igramo na kartu seksepila, otkačenosti ili inteligencije, i sve znamo koliko nam je važno, bez obzira šta je naš adut, da budemo primećene i željene. Saveti i priče sa drugaricama, od kojih svaka ima neki svoj trik, mogu da pomognu, mada suština privlačenja muške pažnje i nije toliko komplikovana. A evo o čemu je reč?

1. Ne obraćaj previše pažnje na njega: Zašto? Jer to je suština muške psihologije: oni ne vole devojke koje se previše trude i dostupne su za njih 24 sata dnevno, i takve im, po pravilu, brzo dosade. Vole da se igraju mačke i miša, da "love", da osvajaju, da se oni potrude oko vas! Zato se ne zalećite, već budite taktične i zainteresovane sa merom (bar prividno).

   ignorisanje

2. Budi samouverena: Zato što je stav pola uspeha! Kada si opuštena i sigurna u sebe, zračićeš pozitivnom energijom, i on će poželeti da te ima. Govor tela je takođe veoma važan, pa se potrudi da ne klimaš glavom non stop, ne držiš ruke u džepovima, ne gledaš u pod, i ne koristiš previše negativnih reči, jer sve će to odati utisak smušenosti i nesigurnosti.

3. Ponašaj se kao dama: Muškarci vole žene u pravom smislu te reči. Dakle, kratko i jasno: da je žensko žensko! Dopusti mu da bude “mačo men”! Budi slatka, ženstvena, smeši se, ne koristi vulgarne reči, ni muške gestove, hodaj i pričaj kao što priliči jednoj dami! 

   ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac

4. Vodi računa o svom izgledu: Ovo ne znači da treba da izgledaš kao filmska zvezda, ali važno je da budeš čista i negovana, i bar minimalno doterana. Muškarci su pre svega vizuelna bića, i dopašće im se da znaju da si se potrudila da lepo izgledaš baš zbog njih! Na kraju karejva, ti i želiš da te on želi, zar ne? 

5. Budi svoja: Ne kao sa porodicom ili najboljim prijateljima, jer on to nije! Ali budi normalna, budi ono što jesi, bez laži, pretvaranja i foliranja. Neka te poželi takvu kakva si! Zato se potrudi da budeš prirodna i da se osećaš dobro dok si sa njim, te se ne ustručavaj da mu kažeš šta misliš!

   

Pisano i za Wannabe magazin!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

VEČITA NEDOUMICA: Zašto vam se on ne javlja!?

VEČITA NEDOUMICA: Zašto vam se on ne javlja!?

Oboje ste izuzetno zauzeti: Neverovatno puno obaveza na poslu, putovanje ili ...
GARANTOVANO: Ovih pet faktora su temelji dobre i duge veze!

GARANTOVANO: Ovih pet faktora su temelji dobre i duge veze!

Kada se dvoje ljudi pronađu i kockice se spoje, nekako sve teče jednostavno, prirodno i lako. Ipak, za izgradnju ...
Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Zašto muškarci vole ženski donji veš?

Žene ne mogu poreći činjenicu da je stalno ulepšavanje i doterivanje delimično i zbog muškaraca. Iako ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 14°c
min 2°c

Roleri

Bicikl