Postovala: Ona portal
27
Nov
2010

Kako da u vezi dobijete ono što želite

Pregledano: 3189 puta

Lako je pitati za stvari, ali da li ćete ih dobiti? Ne mora da znači. Baš kao i savladavanje veština, morate da znate trikove kada je u pitanju dobijanje onoga što želite u vašoj vezi. Naravno, ovi saveti ne mogu da se primene na sve - na kraju krajeva, svi ljudi su različiti - ali ne bole, zar ne?

 

Sledeći put kada treba nešto da tražite od svog partnera, razmislite o ovim savetima.

 

Pitajte lepo
Nećete dobiti ono što želite od vašeg partnera, time što ćete biti nepošteni i zahtevni. Sledeći put kada želite da Vaš partner spremi večeru, pokrenite ga sa komplimentom. Recite nešto poput: "Ljubavi, mnogo mi se sviđaju one špagete koje si prošli put napravio. Da li bi mogao opet? To mi je jedan od omiljenih obroka." Laskanje bi trebalo da pomogne. Ključ je ovde da nađete svoje prednosti, istaknite ih, a zatim da slučaj vaš.

 

Nikako ne pitajte
Ako znate da će on prozreti vaše namere kroz komplimente, pokušajte da ne tražite uopšte. Umesto toga, uglavnom nagovestite vaš zahtev i nadajte se najboljem. Recite nešto kao: "Oh, Bože moj -. Ja apsolutno obožavam ovu torbu, ali uh, ne mogu sad sebi da priuštim kupovinu nečeg tako skupog upravo sada."

Plašite se da ovo možda neće funkcionisati? Razmislite o još agresivnijem pristupu korišćenjem malo obrnute psihologije. Kada tome pristupate, međutim, morate biti veoma oprezni. Vaš plan može da krene pogrešnim tokom. On zapravo može učiniti ono što pitate.

 

Pružajte malo
Dobiti ono što želimo može da bude jednostavno kao davanje onog što želimo. Želite li da vam da malo nežnosti? Onda, dajte mu vi prvi. Planirajte unapred kako bi mogli da ga iznenadite i na koji bi način mogli da mu pružite razne stvari. On će biti tako zahvalan za velikodušnost, da će vam verovatno vratiti uslugu. Ponekad su to obično vrste stvari koje on zaboravlja da uradi. Radite slatke stvari za njega - one koje vi želite od njega.Na taj način ćete mu dati nove ideje.

 


Nikad ne pretite
Molimo vas, dame, nemojte biti devojka koja daje partneru ultimatume i pretnje. Ne govorite ništa tipa: "Bolje očisti kuću pre nego što se vratim kući, inače..." ili "Ako ne prestaneš to da radiš, ostaviću te." Ako na ovakav način tražite nešto od partnera, samo ćete ga razbesneti. Vi pokušavate da dobijete ono što želite, zar ne? Vi ne pokušavate da učinite da Vas on prezire. Ako tako nešto kažete, možda ne bi trebalo da budete sa ovim čovekom uopšte - ako je ono što on radi toliko užasno da biste bili spremni da ga napustite, ili ako Vam ne znači dovoljno da možete da ga prihvatite takvog kakav jeste, to ne može biti dobar znak.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pustimo muškarce da budu ono što jesu

Pustimo muškarce da budu ono što jesu

Osoba koju volimo je tako blizu savršenstva - samo kad bi promenila još to-i-to. Ovo je čest stav mnogih ...
Muški postupci koji znače „Volim te“

Muški postupci koji znače „Volim te“

Pored toga što ste navikle da vaš dragi ne govori o emocijama, ali ako je jedno veče ...
Sitnice o kojima žene ni ne misle, a muškarcima su neverovatno seksi!

Sitnice o kojima žene ni ne misle, a muškarcima su neverovatno seksi!

Pa tako, pored zgodnih, negovanih, doteranih, harizmatičnih žena, muškarci vole i dame u sledećim ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 12°c

Roleri

Bicikl