04
Oct
2012

Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Pregledano: 5185 puta

Istina je prosta: muškarac kome se istinski dopadate uradiće sve da bude sa vama! Svaki drugi jednostavno nije vas vredan!

Ženske zablude i stalne analize muškog ponašanja, pronalaženje opravdanja i stalno razumevanje za pogrešne postupke i izgovore zaista ne vode nikuda... Kada se zaljubimo ili nam se neko silno dopadne, te probudi jaku želju za vezom, obično umemo da zažmurimo na oba oka, bivajući i slepe i gluve, a loše znake pripisujemo muškoj nesigurnosti, neraspoloženju, nedostatku vremena ili nečem sličnom.

Jednostavna istina je da kada se nekom istinski dopadate, koliko god da je stidljiv ili zauzet, on će naći način da vam to stavi do znanja, biće dobar i fin prema vama, trudiće se da vam bude prijatno i lepo, i uvek će biti tu negde za vas. A šta ako nije tako? Kako da prepoznate kada neko jednostavno nije za vas? Kako da znate da treba da odustanete i krenete dalje, koliko god to ne želele? Znaci su očigledni:

1. Izbegava vas: Kada vas ne zove, ili još gore ignoriše vaše poruke i pozive, kada prilikom slučajnog susreta nije raspoležen za priču, te se trudi da što pre "nestane"... i uopšte "kuliranje" bilo koje vrste prvi i osnovni je znak da on nije onaj koji treba da bude deo vašeg života!

   devojka ceka poziv

2. "Nisam spreman za ozbiljnu vezu" : Jedna velika laž! Zašto? Jer savršen trenutak za ozbiljnu vezu ne postoji! Niko od nas ne može unapred da se pripremi za to, ona se jednostavno desi. Kada je neko jako zainteresovan za vas, želeće vezu bez obzira na okolnosti. 

3. Priča slatke stvari, a ponaša se kao idiot: Ne postoji šansa da se dopadate nekom ko se prema vama ophodi bezobrazno i bezobzirno, ma koliko pričao da vas voli, želi i slično. Ljubav je u delima, ne u rečima.

4. Izgovori u poslednjoj minuti: Pri dogovorima za viđanje on stalno otkazuje, i to u zadnjem trenutku... nažalost to je jedan od najočiglednijih znakova da pre svega ne poštuje vas i vaše vreme, a zatim i da nije dovoljno zainteresovan. Jednom možda i vredi progledati kroz prste, ali ukoliko se to ponovi više puta... produžite dalje!

   lazov

5. Ne upoznajete njegove dobre prijatelje: Postoji samo dva razloga zašto ne želi, čak i posle izvesnog vremena, da vas predstavi svojim najbližim prijateljima: ili mu niste dovoljno važni ili mu je neprijatno, ili vas se "stidi". Oba razloga ukazuju na isto - dižite ruke od njega!

6. Neprestani izlasci, provod i ludovanja: Kada konstantno izlazi i na pameti mu je samo noćni provod sa muškim društvom iz koga ste vi skroz isključeni, stvari su jasne... On ne želi da se skrasi!

Za kraj, citiraću frazu iz popularne serije "Seks i grad", koja u par reči otkriva jednostavnu i snažnu istinu o muško-ženskim odnosima: "If he misses you, he'll call. If he wants you, he'll say it. And if he cares, he'll show it. But if not, he can't be worth your time."

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Otkači dečka

Otkači dečka

Kada vas partner šutne (čitaj devojka), potrudi se da vam da neko ...
Finansijski saveti za parove

Finansijski saveti za parove

Nije nikakva novost da je novac jedan od glavnih uzroka svađa, pa čak i razvoda braka. Prema nekim ...
Zašto ne raskineš?

Zašto ne raskineš?

U vezi štošta može poći naopako. Neki se svađaju, drugima treba ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl