19
May
2011

Kako mama kaže

Pregledano: 3007 puta

Koliko je za dobar odnos sa partnerom neophodan i dobar odnos sa njegovom mamom, to samo žena zna

Ako hoćete da uđete u familiju ključ je u rukama jedne osobe. Ta osoba može da vam olakša ali i uništi život. Ta osoba je njegova mama. Zato upoznaj neprijatelja da bi ga lakše pobedio.

 

Mama zemunac- Ovaj model je srpski pandan itajanskog stila, tako da ONA je glavna. Vrbovaće vas da postanete deo njene male kozanostre. Ako ne budete poslušni možete se probuditi sa konjskom glavom u krevetu ali zato obratite pažnju da ona uvek bude u pravu. Nosite cipele samo od najbolje kože, fuš na nogama za nju je smrtni greh.

 

Mama intelektualac- Engleski stil na srpski način. Budite kulturni, umereni, ženstveni, bez diplome dva fakulteta i ne pomišljajte da joj uđete u kući. Upilatite časove tenisa. Iako će situacija biti na nivou toliko da vam možda bude i neprijatno sačekajte dok se ispije par flaša izvrsnog vina. Tada ćete shvatiti da uglađena gospoda nisu tako uglađena.

 

Mama sina jedinca- Ovaj model je nakompleksniji, verovatno što poseže još iz davne istorije po ugledu na Isusa i Mariju. Ova mama je svemoćna. Ljubite joj ruku kad god ulazite u kuću, pogled ka zemlji. U ovim kućama videćete dosta slika na kojima su gospođa i njen jedinac ovekovečeni i uramljeni te je poželjno da poljubite i slike ako imate neke namere za budućnost. U miru posmatrajte kako njih dvoje provode zajedničke trenutke.

 

Mama Hulk- Dok ostali tipovi potiču iz izvesnih geografskih područja ili pak istorijskih ova mama je poreklom iz stripa. Ona je puna neverovatnih moći, magija i neopisive snage. Ovde ćete slušati priče kako ga je rađala barem jednom po svakom susretu. Jer to nije bio tek neki porođaj, ne ne! Da je neka druga bila na njenom mestu on verovatno ne bi imao levo uvo i obrvu i ne bi bio tako lep i visok. A onda kad su mu deca otela sladoled u parku pa je ona uskočila i rešila situaciju tako da sa njim niko nije hteo da se druži do 11-te... Potapšite je po ramenu svaki put kad priča krene i slušajte kao da je svaki put prvi.

 

I dok svaka žena prolazi kroz ove životne faze kada bi najradije pocepala rođenu kožu i pobegla daleko koliko je noge nose, kada prođe koja decenija pa vaš princ dovede neku oštrokonđu da vas upozna, tu se već okreće situacija. Ali o tome ćemo neki drugi put...

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zašto 'gospodin Savršeni' nikako ne dolazi!?

Zašto 'gospodin Savršeni' nikako ne dolazi!?

Svima nama se dešavalo da mesecima, čak i godinama, ne nailazimo na prave prilike, nanormalne ...
Muški postupci koji znače „Volim te“

Muški postupci koji znače „Volim te“

Pored toga što ste navikle da vaš dragi ne govori o emocijama, ali ako je jedno veče ...
Tri stvari koje su svakom muškarcu neophodne u vezi

Tri stvari koje su svakom muškarcu neophodne u vezi

Šta je neophodno u svakoj dobroj vezi koja ima sve izglede da uspe, potraje i usreći? ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -3°c

Roleri

Bicikl