20
Aug
2013

Kakvim frajerima žene ne mogu da odole?

Pregledano: 3143 puta

Ukoliko ste se pitali zašto neki muškarci s lakoćom privlače najbolje devojke, sigurno je da tajna nije dobar izgled, nego određene karakterne osobine. Ovo su sedam tipova muškaraca kojima žene jednostavno ne mogu odoleti.

Inteligentni muškarci

Takvi muškarci započinju intelektualne razgovore, a zatim slušaju šta žena ima da kaže na to. Humor je veoma bitan, jer žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Svakako je pozitivno ukoliko muškarac može da politiku učini zanimljivom. Takva osoba vam nikada neće dosaditi. Intelektualna povezanost je važan deo veze, a ukoliko muškarac dokaže da ona postoji, žena neće moći da mu odoli.

Muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja

Takvi muškarci imaju veru u sebe i tako se ponašaju u javnosti, pokazuju da poseduju moć i kontrolu. Kada su u vezi, oni ne pokazuju ljubomoru niti smatraju da su im prijatelji njihovih partnerki konkurencija. To se ženama sviđa. Logično je da, ako muškarci misle da su sjajni, takav će utisak o njima imati i žene. Takvi muškarci ne traže odobrenje od žena, zbog čega ih one još više žele.

Kreativni muškarci

Radi se o spontanim muškarcima koji žive za trenutak. Oni koriste svoju kreativnost kako bi zabavili ženu, bilo da se radi o napisanoj pesmi ili naslikanoj slici. Svaka žena želi da se oseća posebnom, što muškaracu može biti izvor inspiracije.

Muškarci iz egzotičnih zemalja

Žene ne mogu da odole muškarcima iz egzotičnih zemalja, njihovom akcentu i unikatnom pogledu na svet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo čudni, ali je presudan jedinstveni šarm. Žene uvek biraju muškarce koji su znatiželjni, a fasciniraju ih i oni koji dolaze iz drugačijih kultura.

Pažljivi muškarci

To su muškarci koji otvaraju vrata ženama, nameštaju stolicu, plaćaju račune i slično. Oni uvek pozivaju ženu na sastanak s poštovanjem, dolaze po nju i posle je voze kući. Uvek su zainteresovani za ženska osećanja. Kada žene imaju loša iskustva s grubim, nepažljivim i nepristojnim muškarcima, one postavljaju prioritete i shvataju da žele muškarca koji će ih uvek tretirati kako treba.

Večni romantičar

Romantičari konstantno poklanjaju cveće i čokoladu, a vole i večere sa upaljenim svećama. Svoje partnerke često pozivaju kako bi im dali do znanja da misle na njih. Kada razgovaraju sa ženama, gledaju ih u oči i govore kako se osećaju. Ovakvo ponašanje muškarca omogućava ženama da pokažu da su i same romantične.

Muškarci slobodnog duha

Oni idu tamo gde ih život odnese, često u uzbudljive avanture. Takvi muškarci voze motore ili zanemaruju posao kako bi svoju partnerku odveli na putovanje i ne brinu o posledicama. Svaka žena voli muškarca koji je pomalo buntovnik. Sviđa joj se njegova bezbrižnost, kao i to što unosi mladalački duh u vezu. Žene vole da pokušavaju da ih smire, iako znaju da nikad neće uspeti.

Izvor: b92.net/superzena

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

Verujem da svaka od nas ima već dovoljno ...
PRVO zajedničko more - stavite ga na test

PRVO zajedničko more - stavite ga na test

Veza je ozbiljna. Ili ste bar vi to tako shvatili. Ili bi on voleo da bude. U svakom slučaju, ...
VEČITA NEDOUMICA: Zašto vam se on ne javlja!?

VEČITA NEDOUMICA: Zašto vam se on ne javlja!?

Oboje ste izuzetno zauzeti: Neverovatno puno obaveza na poslu, putovanje ili ...
KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 2°c

Bicikl

Roleri