13
Nov
2012

Kulirajte nekog i neka neko voli vas

Pregledano: 14792 puta

Šta je to u muškoj ćudi što ih tera da padaju na kolena pred ženama čije je najveće,nekada i jedino umeće taktika?Da li su kuliranje i ignorisanje zlata vredni,i da li garantuju istinsku sreću?Možda je činjenica da daju rezultate,ali Pirova je to pobeda.

Uvek sam se ubrajala u večite borce za čist i fer odnos. Lepo ja bacim sve karte na sto, pa kud pukne nek pukne. Vodim se mišlju da ako se muškarac i žena zaista dopadaju jedno drugom, nema mesta taktikama, te da je logičan sled stvari da se čujemo, viđamo, ljubimo, volimo. Tu se jave i neki moji narcisoidni, mada ne tako nerealni, zaključci o sopstvenoj superiornosti. Zašto bih ja, kada oni već imaju priliku da dobiju jedinstvenu mene, do đavola, morala da pravim strategije? Zar nije dovoljno što sam ja ja? Tako sam ja furala taj fazon godinama, i redovno dobijala po njušci, opekavši se nebrojeno puta u ljubavnim vezama. Nikome od njih nije bilo dovoljno što sam ja ja, svi su tražili ne lepše, ne bolje, već one koje će znati da ih pripitome po sistemu "zavadi, pa vladaj"! Naravno, ni sami nisu bili svesni šta traže.

Rekla bih da muškarci u stvari vole kada im u ruke padne jedna devojka sa diplomom stratega, ako ne i glumačke akademije. Mada, velika istina je da u tim slučajevima oni zapadnu u ruke devojaka, a ne one u njihove, kao što se dotični zavaravaju. Suština je da jači pol voli da igra igrice, te da prelazi sa nivoa na nivo, dolazeći tako u stanja ushićenja i trip osvajača. Osvajački instikt biće pothranjen vašom prividnom nezainteresovanošću, i naravno, njegovim veličanstvom Kuliranjem, koje će vam garantovati jednu vrstu sigurnosti u odnosu sa željenim muškarcem. Naglašavam da i kada dođe do poslednjeg nivoa, izabranik vašeg srca ne sme da pobedi, već se morate truditi da mu želja za trijumfom uvek ostane aktuelna i živa.U čemu je trik i šta to znaju devojke taktičarke, što nama, običnim smrtnicama, ne polazi za rukom? Reč je o tome da treba da se naoružate strpljenjem, debelim živcima, niskim udarcima, sposobnošću da prikrivate emocije ili simpatije i da nikada, ali baš nikada ne pokažete da ste u potpunosti osvojene!

   kuliranje

Zovete ga, šaljete poruke, beskrajni dogovori, pregovori, ali do viđanja nikako da dođe? Ne osećate se paženom, maženom ili voljenom onoliko koliko bi trebalo? Da li ste pokušali da ga ne zovete, ponašate se nonšalantno ili distancirano, zaboravite bitne datume, ili mu na primer obećate izlazak, pa se ne javite ili ga vi odložite za sledeći put? Niste? E pa, probajte! Naravno, morate imati meru i u tome. Nikako ne sme steći utisak da ste totalno nezainteresovane i hladne. Hm, i još jedna stavka. Osoba na koju primenjujete taktiku, mora biti bar malo zainteresovana za vas. A onda hokus pokus preparandus i metarmofoza će biti vidna.

Tvrdim da prave i velike ljubavi ne poznaju taktiku. Svako ko vas zaista zaslužuje, takve kakve ste, predivne i unikatne, neće pasti na taktiku, pašće upravo na vas. Na kraju krajeva, cilj ljubavi je sve, samo ne igra. Onaj koji ume da voli i za koga srce nije igračka, nikada vas neće dovesti u situaciju da morate da taktizirate. Za prolazne avanture, šeme, veze i vezice... pokušajte ovako nešto, bar ako vas za razliku od mene krasi upornost i neophodno strpljenje. Ali, zapitajte se , da li će vam zaista, posle uloženog napora da ga sačuvate putem lažnog ignorisanja, ostati energije, želje i snage da ga volite onako istinski i svim srcem kako nam to ljubav nalaže?

(Pisano za Wannabe magazin)

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
3
Ljuto
3
Tužno
3
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ima li nade za izgubljeno poverenje?

Ko prizna, pola mu se oprašta - ali nije dobro priznati baš sve ...
Kakvim frajerima žene ne mogu da odole?

Kakvim frajerima žene ne mogu da odole?

Inteligentni muškarci Takvi muškarci započinju intelektualne razgovore, a ...
Muškarce najviše uznemirava kad ih žene ucenjuju seksom

Muškarce najviše uznemirava kad ih žene ucenjuju seksom

Među situacijama koje izbezumljuju muškarce po nekim ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Roleri

Bicikl