Postovala: Ona portal
14
May
2012

Muška nevera - varaj me varaj, nećes još dugo

Pregledano: 3799 puta

Koji su najčešći razlozi za mušku neveru

Koji su najčešći razlozi za mušku neveru, pitanje je koja svaka žena ili oni koje se osećaju tako postavi sebi bar jednom u životu. U zavisnosti kako percepiramo prevaru, kao i iz kog ugla sve to posmatramo odgovora ima različitih koji su bolje ili lošije potkrepljeni različitim argumentima. No, da mi vidimo šta kažu istraživanja.

 

Muška prevara se najčešće dešava zbog nezadovoljstva u krevetu. Posle duge veze dolazi do rutine u seksu i nestaje ona hemija koja je krasila vašu vezu na početku. Svi muškarci maštaju o plavuši sa velikim grudima, ženama poput Playboy duplerica i vremenom postaju nezadovoljni. Izuzeci, naravno postoje, ali su veoma retki. Nemojte se zapustiti fizički, neka spavaća soba bude vaš hram ljubavi i zadovoljstva i ne dozvolite da se muškarac oseti zapostavljen u poređenju sa svakodnevnim životnim problemima.

 

 

Sledeći veliki razlog je osveta iza koje stoji lična nesigurnost svakog muškarca. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarci počinju prevare kada posumnjaju da ih devojke varaju. Koliko god muškarci bili površni, kada su mali signali u pitanju imaju oči i na leđima. Ne veruju u muško - žensko prijateljstvo i čak vaša prisnost sa nekim starim školskim drugom može ih oterati u prevaru. Neka vaš muškarac uvek bude na prvom mestu, predstavljen svima kao dominantni vođa porodice i vaš izbor za ceo život. To radite s merom, jer svako preterano potenciranje na vašoj apsolutnoj odanosti i vernosti kod drugih muškaraca stvara želju da pobede vašeg muškarca i dokažu sebi da su neodoljivi i u tome neće birati sredstva.

 

Razlozi za varanje

  • Nezadovoljstvo u krevetu
  • Žensko varanje
  • Nedostatak pažnje
  • Materijalne veze

Treći razlog, ne manje bitan, je nedostatak pažnje koji muškarci dobijaju. Oni očekuju da se vi bavite njihovim problemima, da razgovarate o njima bitnim temama i da budete tu kad god njima zatrebate. Ukoliko imate puno poslovnih obaveza, često putujete postoji velika verovatnoća da će vaš partner utehu potražiti negde drugde.

Muškarci više nisu kao što su nekad bili, potrebno im je da provode vreme sa vama, da imate zdravu komunikaciju, da donosite odluke zajedno, da im pružate pažnju i da oni budu centar vašeg sveta.

 

Muska neveraJedino što je teže muškarcima od priznavanja ličnog poraza i neuspeha je kada njegove slabosti vidi njegova partnerka. Muškarci svoje veze zasnivaju na dominaciji i često na materijalnim odnosima i kada im loše krene u poslu, često će pobeći sami u zagrljaj druge žene koja će za njega predstavljati novi trofej i podići mu samopouzdanje.

Jasno mu stavite do znanja da ste vi tu i u dobru i u zlu, da vam je bitno da ste bliski bez obzira na ekonomske uslove, da ste spremni da mu budete podrška za novi poslovni početak i da sasvim pristojno možete da živite od vaših prihoda i da je bitno samo da ste zajedno.
 

Muškarci više nisu kao što su nekad bili  Nedavno istraživanje

Žene su jači pol i naša obaveza da muškarce usmerimo u pravom smeru, kako ne bi njihove slabosti izbile na površinu. Oni su skloni avanturama, traže utehu u alkoholu i drugim ženama koje ne postavljaju pitanja. I tako nesavršeni umeju da nas nasmeju, razvesele, učine da zatreperimo i ne treba njihove urođene mane prihvatati zdravo za gotovo nego ih treba podstaći da budu bolji ili im potkresati krila.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zašto ne raskineš?

Zašto ne raskineš?

U vezi štošta može poći naopako. Neki se svađaju, drugima treba ...
Prvi sastanak? Ovo su 'pravila'!

Prvi sastanak? Ovo su 'pravila'!

Živimo u svetu u kom većina ...
10 najboljih predloga za veridbu

10 najboljih predloga za veridbu

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 4°c

Roleri

Bicikl