Postovala: Ona portal
14
May
2012

Muška nevera - varaj me varaj, nećes još dugo

Pregledano: 3922 puta

Koji su najčešći razlozi za mušku neveru

Koji su najčešći razlozi za mušku neveru, pitanje je koja svaka žena ili oni koje se osećaju tako postavi sebi bar jednom u životu. U zavisnosti kako percepiramo prevaru, kao i iz kog ugla sve to posmatramo odgovora ima različitih koji su bolje ili lošije potkrepljeni različitim argumentima. No, da mi vidimo šta kažu istraživanja.

 

Muška prevara se najčešće dešava zbog nezadovoljstva u krevetu. Posle duge veze dolazi do rutine u seksu i nestaje ona hemija koja je krasila vašu vezu na početku. Svi muškarci maštaju o plavuši sa velikim grudima, ženama poput Playboy duplerica i vremenom postaju nezadovoljni. Izuzeci, naravno postoje, ali su veoma retki. Nemojte se zapustiti fizički, neka spavaća soba bude vaš hram ljubavi i zadovoljstva i ne dozvolite da se muškarac oseti zapostavljen u poređenju sa svakodnevnim životnim problemima.

 

 

Sledeći veliki razlog je osveta iza koje stoji lična nesigurnost svakog muškarca. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarci počinju prevare kada posumnjaju da ih devojke varaju. Koliko god muškarci bili površni, kada su mali signali u pitanju imaju oči i na leđima. Ne veruju u muško - žensko prijateljstvo i čak vaša prisnost sa nekim starim školskim drugom može ih oterati u prevaru. Neka vaš muškarac uvek bude na prvom mestu, predstavljen svima kao dominantni vođa porodice i vaš izbor za ceo život. To radite s merom, jer svako preterano potenciranje na vašoj apsolutnoj odanosti i vernosti kod drugih muškaraca stvara želju da pobede vašeg muškarca i dokažu sebi da su neodoljivi i u tome neće birati sredstva.

 

Razlozi za varanje

  • Nezadovoljstvo u krevetu
  • Žensko varanje
  • Nedostatak pažnje
  • Materijalne veze

Treći razlog, ne manje bitan, je nedostatak pažnje koji muškarci dobijaju. Oni očekuju da se vi bavite njihovim problemima, da razgovarate o njima bitnim temama i da budete tu kad god njima zatrebate. Ukoliko imate puno poslovnih obaveza, često putujete postoji velika verovatnoća da će vaš partner utehu potražiti negde drugde.

Muškarci više nisu kao što su nekad bili, potrebno im je da provode vreme sa vama, da imate zdravu komunikaciju, da donosite odluke zajedno, da im pružate pažnju i da oni budu centar vašeg sveta.

 

Muska neveraJedino što je teže muškarcima od priznavanja ličnog poraza i neuspeha je kada njegove slabosti vidi njegova partnerka. Muškarci svoje veze zasnivaju na dominaciji i često na materijalnim odnosima i kada im loše krene u poslu, često će pobeći sami u zagrljaj druge žene koja će za njega predstavljati novi trofej i podići mu samopouzdanje.

Jasno mu stavite do znanja da ste vi tu i u dobru i u zlu, da vam je bitno da ste bliski bez obzira na ekonomske uslove, da ste spremni da mu budete podrška za novi poslovni početak i da sasvim pristojno možete da živite od vaših prihoda i da je bitno samo da ste zajedno.
 

Muškarci više nisu kao što su nekad bili  Nedavno istraživanje

Žene su jači pol i naša obaveza da muškarce usmerimo u pravom smeru, kako ne bi njihove slabosti izbile na površinu. Oni su skloni avanturama, traže utehu u alkoholu i drugim ženama koje ne postavljaju pitanja. I tako nesavršeni umeju da nas nasmeju, razvesele, učine da zatreperimo i ne treba njihove urođene mane prihvatati zdravo za gotovo nego ih treba podstaći da budu bolji ili im potkresati krila.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Prebolite ga - dostojanstveno!

Prebolite ga - dostojanstveno!

Ali nećete to da uradite, jer dugoročno štetite samo sebi. Umesto što smišljate kako da mu ...
Najlošiji saveti koje muškarci daju jedni drugima

Najlošiji saveti koje muškarci daju jedni drugima

Opet tekst o opakoj muškoj psihologiji i njihovim ...
Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Stariji muškarci tvrde - mlađe je slađe!

Da li ste ikad čule starijeg tipa kako kaže: "Mlađe je slađe"? Ako niste, možda ste još u ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Bicikl

Roleri