Postovala: Senka Ivetić
29
Nov
2012

Muški postupci koji znače „Volim te“

Pregledano: 10170 puta

Muškarcima je u krvi da budu snažni i musle da svoju muževnost dokazuju sakrivanjem emocija. Ok, neka misle to, ali mi smo ih 'provalile'. Evo nekoliko postupaka koji kažu da vas voli!

Pored toga što ste navikle da vaš dragi ne govori o emocijama, ali ako je jedno veče došao kod vas i sam od sebe počeo da priča o tome kako se posvađao sa drugarom, kako se razočarao ili slično, znajte da je to izliv emocija koji je veoma spontan. To je dokaz da ste vi njegova sigurna luka gde može da se sklupča i kuka koliko mu duša želi. To je veliki dokaz poverenja i ljubavi.

muski postupci

One male stvari koje vama možda izgledaju beznačajno kao što je izbacivanje smeća, pranje vašeg auta, ili neki drugi neromantičan posao vama su često mrske i on to zna. Ako ga vidite da je nekoliko puta to uradio umesto vas, znajte da nisu ni njemu to omiljeni poslovi. On to čini zbog vas, da bi vam olakšao. A to je, priznaćete, romantično. Briga je je još jedan od dokaza ljubavi jer muškarac voli da mu se prepustite da brine o vama. Učinite to, verujte da će vam se dopasti.

Ako vam muškarac zatraži pomoć ili savet u vezi sa nekom odlukom, znajte da je to dokaz poštovanja i ljubavi. Bilo da se radi o kupovini poklona za majku ili boji zidova u  njegovom stanu, on ceni i uvažava vas i vaše mišljenje, a to ima značenje 'Volim te', ali ovo je muški način.

muski postupci

Primetili ste da obožava da vas dotakne u javnosti, da vas predstavi kao devojku i ne propušta ni jednu priliku da kaže da ste njegova lepša polovina? Znajte da vas voli, da je opčinjen vama i veoma ponosan.

Rešili ste da ne izađete u grad, ali ne želite ni da provedete sami veče kod kuće i on odlučuje da vas povede na sedeljku kod njegovih prijatelja. To znači da se oseća prijatno da budete u užem krugu njegovih prijatelja i da se sa vama oseća podjednako lepo kao sa dugogodišnjim prijateljima. Ovo je još jedan od postupaka koji znače 'Volim te'. Priznaćete da su ovakvi postupci i mnogo značajniji od dve reči za koje morate da razmišljate da li su uopšte iskrene.

muski postupci

Stvari su poprilično jednostavne- ako vas voli, želi i da vas usreći. Ako ste rešili da provedete veče ispred TV- a uz neku komediju koja je po ukusu i jednog i drugog, ali u poslednjem trenutku vi sete videli da je divna romantična drama na programu. Znate da on to ne voli, vama je jako stalo da to odgledate i on odlučuje da popusti? Čist znak ljubavi! Muškarac koji veoma lako pristane na ovakav kompromis nije ništa drugo nego zaljubljen.

Zato, drage moje, ne insistirajte na tome da on izgovara ono što vi želite da čujete. Obratite pažnju, možda vam vaš muškarac ljubav pokazuje jer mu je teže da to izgovori. A ni to nije tako loše!

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
6
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 najboljih predloga za veridbu

10 najboljih predloga za veridbu

Ako čujete svadbena zvona i spremni ste da se skrasite sa ljubavlju svog života, izaberite prsten ...
Idealan tip, u daljem tekstu ROĐAK

Idealan tip, u daljem tekstu ROĐAK

Pre nego sto naoštrite svoje kandže, toljage, udice ili šta već ko ...
10 stvari koje bi muškarci voleli da žene znaju o njima

10 stvari koje bi muškarci voleli da žene znaju o njima

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
SAMSUNG
723,oo
prava cena : 867.6,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Roleri

Bicikl